- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.561
Biseyler yaptinmi canim?kur ilac falan kullandinmi peki?Insallah canim bu hafta iyi haberler alacagim insallah cunku bu ay cok umitliyim sabrediyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallah
Insallah canim tum guzel yurekli kardeslerimin hayirlisiyla en yakin zamanda yuzu guler insallah...sen dedigim gibi kendini bunaltma olumlu dusun..balayindaymis gibi
Ne 3 ayiii hafta sonu evlendin farzetAmin bitanem. E öyle düşüneyim doğru diyon tabi canm hatta evleneli daha 3 ay oldu diyim demi
ona da şükür hadi hayırlısı olsun
Ne 3 ayiii hafta sonu evlendin farzet
Oyle kiiz 3 ay da stres yapar insani en yakini dusunek:)))Yoh artk o kadar da deel
Evet bayagi kisi girmiyo birakti
2 aydir duzenli folic kur insallah bide ovi zamanimdan zonra lekelenme gibi oldum ama daha hasta olmadim bekliyorum bakalim daha vakit var iste insallahBiseyler yaptinmi canim?kur ilac falan kullandinmi peki?
Oyle kiiz 3 ay da stres yapar insani en yakini dusunek:)))
Evet bayagi kisi girmiyo birakti
Ben dogum kontrol hapi aliyorum diye folik asiti biraktim canim ya...adetine kac gun kala lekelnmen oldu bi de bat ne zaman?2 aydir duzenli folic kur insallah bide ovi zamanimdan zonra lekelenme gibi oldum ama daha hasta olmadim bekliyorum bakalim daha vakit var iste insallah
Yok kuzum ya ondan degildir hayat mesgalesi bazen internete girmeme istegi eskisi gibi moral bulamamak hepsi bi sebep gelirse hosgeldin derizBizi sevmiyolar artk demek ki
Sana da gunaydin can ablamm...begenmem miiii sana hersey yakisir ablammmm:))))hayirdir kimin gebe haberini aldin...
can sıkıntısından ilham geldi ne bileyim kız bi baktım kimse yok bende onla bunla uğraştım profilimde sonuç bu çıktı :)))Hakkaten abla sen niye değiştin adını
her yeni gelen neden böyle düşünüyor.kim dedi sana kimse istemiyor seni diye ey Allah'ımmm nazlı bebek gibi bunlar :) istiyoruz tabiki de :) hoşgelmişsinGaliba yeni kisiler burda istenmiyo
he anlaşıldı kimse sana cevap vermedi diye mi :) doğru yerdesin tatlım ama şükür bu topikte hamile kalan arkadaşlarımız çoğaldı hepimize umut oluyorlar bizde beraber doğumlarını bekliyoruz Allah'ın izniyle :)Merhabalar, ben yeni katildimda, daha dogrusu hep takip ediyordum bu siteyi ama yeni kayd oldum..... acaba kimler var burda ?!? Dogru yeremi geldim bilmem ugrasipda bi turlu hamis kalamayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?