Gebe kalamayanlar buraya.....

Ciftsariliyumurta , oncelikle hosbulduk evet geldim kimse cvp vermeyince herhalde istenmedik sandim.
Hamile kalanlar gitmis herhalde , burdakiler daha ugrasiyo ..... sizlerin varmi onceden yoksa ilk bebis icinmi ugrasiyonuz?????

Ciftsariliyumurta , oncelikle hosbulduk evet geldim kimse cvp vermeyince herhalde istenmedik sandim.
Hamile kalanlar gitmis herhalde , burdakiler daha ugrasiyo ..... sizlerin varmi onceden yoksa ilk bebis icinmi ugrasiyonuz?????
hamiş arkadaşlarımız yaz sebebi ile ya ordalar ya burdalar ama okuyup yazmaya çalışıyorlar gitmediler şükür biryere kimileri tatilde geziyor hatunlarımızın :) biz tatil yapamasakta :) evet ben dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı.2.5 senedir gebe kalamadım henüz.klomen de denedik yumurta günüde takip ettik.geçen sene tüp bebekte denedik olmadı.rabbim henüz ol dememiş.rabbime tevekküle devam ediyoruz burda arkadaşlarla hoş sohbetimiz var her dakka bebek konuşmuyoruz.ama birşey soranlarada kimin başından geçmişse bildiği birşey varsa yardımcı olmaya çalışıyorlar.mesela ben hiç kür uygulamadım ama dış gebelik tüp bebek konusunda böyle bildiklerimizi paylaşıyorum.sen nasılsın kaç yaşındasın ne zamandır evlisin ne zamandır olmuyor denesenizde. bak bir sürü soru sordum sana :)

Ben 27 yasindayim, 6 bucuk senedir evliyim .... hamd olsun 5 yasinda Nisa adinda bi kizim var , ve tekrardan ikinci bebk icin ugrasiyoz ama olmadi herhalde cok sabirsizicami davraniyom bilemedimki ... 5 aydir ugrasiyoz ama malesef. Doktora gittim kan tahlilleri, ultarson falan yapti hersey normal bi sorun yok olur dedi. Klomen ve duphaston verdi 3 ay kullan mutlaka olur dedi olmazsa tekrargel esine sperm kalitesine baktiricaz dedi , e onuda yaptik sorun yok dediler....

şimdi benim düşüncem tahlilelerin temiz bir kızında var Allah bağışlasın doktorlarda sana boşyere ilaç vermek istememişlerdir.klomen+duphaston bende kullandım 3 ay ama bende etkisi olmadı.ne desem boş rabbime dua edeceğiz en azından gebelik oluşmuş evladın var belki zamanı gelmedi 2. evladın zamanı geldiğinde olacaktır.sen de kendine stres yapmamaya çalış bence

ciftsariliyumurta ve diger arkadaslar sizlerin durumu nasil , kac yasindasiniz , coktandir ugrasiuonuzmu? Allah c.c hepimize sabir ve guc versin, insallah en yakin zamanda herkes burdan karni burnunda ayrilir
benimkini bahsedeyim kısaca 39 yaşında evlendim 2.ayımda hamile kaldım dış gebelik açık ameliyatla sonuçlandı.1 tüp bebek 2014 haziranda denemem oldu yumurtam döllenmedi.27 aydır gebelik oluşmadı.benim yaştan dolayı yumurta rezervimde azmış.yumurtamda kalitesizmiş.birde 2 ameliyat geçirdim.şuan yaş 42 son gittiğim tüp bebek doktoru moralimi bozsada ben rabbimden ümidimi hiç kesmedim.varsa nasibimde rabbim ol diyecektir elbet.

Aynen stres yapmamaya calisiyom ama mumkun olmuyo illaki takiliyo .... burdaki arkadaslardan duymusdum faydasini gorenler olmus bende denedim , ve bu ay sogan kuru yaptim, bakalim hayirlisi bekliyom adetime 9 gun var , olmazsa incir kuru yapcam... iste insan caresizlige girince herseyi yapiyor

ciftsariliyumurta ve diger arkadaslar sizlerin durumu nasil , kac yasindasiniz , coktandir ugrasiuonuzmu? Allah c.c hepimize sabir ve guc versin, insallah en yakin zamanda herkes burdan karni burnunda ayrilir

Hoşgeldin canm. Bende 25 yaşındayım yaklaşık 2.5 senelik evliyim ilk bebiş için uğraşıyoruz ama hâlâ olmadı. Pko hastasıyım şuan tedavi görmüyorum 2 kez klomen+çatlatma iğnesi tedavisi gördüm sonuç elde edemedik. Bakalım bekliyoruz hayırlı zamanı rabbim ne zaman nasip eylerse...

patronun tatili bitti bugün sabahtan beri iş yaptık bideee sıcak duramıyorum abla sn nye değiştin bakim
Aynen yanıyor ortalık ya birde benim her tarafım cam duvar yok.zor nefes alıyorum birde patrona saldırmamk için zor tutuyorum kendimi kendi odası esiyor anlatamıyorum merkezi klimanın işe yaramadığını.öyle işte dellendim yine evdeki vantilatörü getircem elektrik yaksın o zaman dedim :))) ya sıkıldım bende profilime sardım değiştirdim can sıkıntısından yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…