- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.601
Aynen ikimizinde degerleri normalNur03 insallah canim ya , peki senin sorun ney yani belli bisey varmi bari .... benimki hersey yolunda sorun yok ama olmuyo :-(
Aynen abla afyonda bile sicak cok allahtan calistigim yer serinlikte ama evim cok fazla gunes aliyor yaniyor resmenbu ne sıcak yarrabbim nem çok yüksek herhalde oturduğum yerde kıpırdamadığım halde su gibi oldum yaferahlık ver rabbim
Seni de yesinler ayoolVala artk bende bilmiyorum bitanem Ne durumda olduğumu Geldi geldi sevimsiz şey cumartesi akşama doğru...
ciftsariliyumurta ve diger arkadaslar sizlerin durumu nasil , kac yasindasiniz , coktandir ugrasiuonuzmu? Allah c.c hepimize sabir ve guc versin, insallah en yakin zamanda herkes burdan karni burnunda ayrilir
Hayirlisi olsun...Rabbim bizede nasip eder insallah ablacimm..eski bir iş arkadaşımın ve mahalleden arkadaşın :)
Anladim canim ama ovi gununde hic oldumu kanama bazilarinda oluyo cunku de...Adetim agustosun 1 lekelenmem gecen hafta oldu
Hayirlisi olsun...Rabbim bizede nasip eder insallah ablacimm..
Hos geldin canim aramiza 26 yasindayim 1,5 senelik evliyim henuz hamile kalamadim doktora bu ay adet oluesam gidicez esimle hayirlisi bekleyip gorcez aslinda buralardayim ama kayinpederimin rahatsizligi nedeniyle pek yazma firsatim olmuyorciftsariliyumurta ve diger arkadaslar sizlerin durumu nasil , kac yasindasiniz , coktandir ugrasiuonuzmu? Allah c.c hepimize sabir ve guc versin, insallah en yakin zamanda herkes burdan karni burnunda ayrilir
Mdk35 insallah teker teker hamilelik mujdesi verirk. Beklemek cok zor ya , hele bide hergun kizim geliyo anne neden herkesin kardesi var benim olmuyo, bende istiyorum diyip aglamasi beni mahf ediyoooall1him insallah dualarimizi kabul eder bizleri duyar
Dugun iyiydi kuzum verdik arkadasi geldikcanım nasılsın düğün nasıl geçti? sınav nasıldı ?ciftsariliyumurta ablamda hafta sonu emirgandaymış :)
benim ki de fazla gecikmez inşallah bat bu gün ama ateş 36.5ti 36.6 oldu yine geç gelecek anlaşılan testte negatif
Dugun iyiydi kuzum verdik arkadasi geldikmutlu olsun insallah...sinav uykusuzluk+calismama+basık amfi salonunda agirlasma haliyle beraber bi sekilde bitti bakalim umudum yok cunku kitaptn sadece bi kac tane cozmustum ustelik sinav sorularinin yaninda cerez kalir...evet soyledi ablacim gelmis yanima kadar:))
Bence de tesadufen!...emirganda buluşalım biz en iyisi tesadüfentutar mı tutar olur ve tutar cevapların inşallah benimde hep aksilik olduydu sınav günü . Allah mesut bahtiyar etsin
Sende mi test yaptın canm? Oof offff napsak nerlerden atlasak artıkınbenmde 36.5 le geldi sevimsizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?