Gebe kalamayanlar buraya.....

ciftsariliyumurta ve diger arkadaslar sizlerin durumu nasil , kac yasindasiniz , coktandir ugrasiuonuzmu? Allah c.c hepimize sabir ve guc versin, insallah en yakin zamanda herkes burdan karni burnunda ayrilir

hoşgeldin canım. ben 23 yaşındayım 3 senelik evliyim. evliliğimin 1. senesinde gebe kaldım fakat 16 haftalıkken sonlandı 2. senesinde kimyasal oldu ve şimdi 3 . senesi doldu bişi yok. bekliyoruz bakalım ne zaman nasip olacak . ayrıca herkes buradan karnı burnunda ayrılır demişsin ama bi aksilik olmazsa biz ayrılmıcaz doğumu sonrasını da beraber yaşıcaz inşallah.. çünkü biz sadece gebe kalmayı değil herşeyi paylaşıyoruz

Insallah herkes buraya herzaman guzel haberler vermek icin gelir kizlar ya aranizda soyle kur falan uygulayan oldumu hic? Acaba zarari olurmu?

ciftsariliyumurta ve diger arkadaslar sizlerin durumu nasil , kac yasindasiniz , coktandir ugrasiuonuzmu? Allah c.c hepimize sabir ve guc versin, insallah en yakin zamanda herkes burdan karni burnunda ayrilir
Hos geldin canim aramiza 26 yasindayim 1,5 senelik evliyim henuz hamile kalamadim doktora bu ay adet oluesam gidicez esimle hayirlisi bekleyip gorcez aslinda buralardayim ama kayinpederimin rahatsizligi nedeniyle pek yazma firsatim olmuyor

Canm benm yaa kıyamam inşaallah nasip olur en kısa zamanda. Sen benden daha şanslının çünkü bi sorun yok demiş doktorun benm yumurtalığımda kist var o engelliyo gebe kalmamı. Zaten bitane bebişin olduğu için gebe kalmanın çok uzun süreceğini sanmıyorum canm allah gönlüne göre verir inşaallah darısı başımıza olsun...

canım nasılsın düğün nasıl geçti? sınav nasıldı ? ciftsariliyumurta ablamda hafta sonu emirgandaymış :)
Dugun iyiydi kuzum verdik arkadasi geldikmutlu olsun insallah...sinav uykusuzluk+calismama+basık amfi salonunda agirlasma haliyle beraber bi sekilde bitti bakalim umudum yok cunku kitaptn sadece bi kac tane cozmustum ustelik sinav sorularinin yaninda cerez kalir...evet soyledi ablacim gelmis yanima kadar:))

emirganda buluşalım biz en iyisi tesadüfen tutar mı tutar olur ve tutar cevapların inşallah benimde hep aksilik olduydu sınav günü . Allah mesut bahtiyar etsin

emirganda buluşalım biz en iyisi tesadüfen tutar mı tutar olur ve tutar cevapların inşallah benimde hep aksilik olduydu sınav günü . Allah mesut bahtiyar etsin
Bence de tesadufen!...hayirlisi olsun kuzum ben sinava giderken hep dedim calismadim hakettigimi dusunmuyorum zaman yetmedi cogunu cozmeye calistim...olurda tutarsa Rabbimin verdigi hayir derim...amin canim...

Sende mi test yaptın canm? Oof offff napsak nerlerden atlasak artıkın benmde 36.5 le geldi sevimsizler

hiç belirti yoktu yine de bir yapayım dedim tek çizgiyi gördüm bakalım ne zaman gelecek kaç aydır 40 günü buluyor benim 36.te geliyordu geçen gecikme olunca 36.6 da sabit kalmıştı . idrar testi yaparken üzülmüyorum da heveslenip kan testi yaptırınca üzülüyorum

Selamun aleykum kizlar
Isimler degismis ciftsariliyumurta zumrutuanka abla galiba digeride tubis anladigim kadariyla
Kayinbabamin durumu iyiye gidiyo biseyler azda olsa yemege baslamis dun kv iyi gormus yuzu gulerek cikti yanindan insallah yavas yavas duzelcek
3-4 gun bata bekliyorum hic bir belirti yok hayirlisi bekleyip gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…