- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.621
Bence de tesadufen!...hayirlisi olsun kuzum ben sinava giderken hep dedim calismadim hakettigimi dusunmuyorum zaman yetmedi cogunu cozmeye calistim...olurda tutarsa Rabbimin verdigi hayir derim...amin canim...
Evet canim degsklik yaptik ablamla sans getirirse bize sizede oneririz artikSelamun aleykum kizlar
Isimler degismis ciftsariliyumurta zumrutuanka abla galiba digeride tubis anladigim kadariyla
Kayinbabamin durumu iyiye gidiyo biseyler azda olsa yemege baslamis dun kv iyi gormus yuzu gulerek cikti yanindan insallah yavas yavas duzelcek
3-4 gun bata bekliyorum hic bir belirti yok hayirlisi bekleyip gorcez
Dondurdun su attin kaldirdin sabun surdun heee??bende bugün eşimin kuzeni var 3 aylık onu yıkamaya diye gittim obez biraz 3 aylık ama rahat 6 7 aylık görünüyor
Dondurdun su attin kaldirdin sabun surdun heee??
Eneeeem tirnaklatini nasil kestin kizzzz benim aklim cikiyo baskasinin tirnagini keserken dibinden keserim diye napcez bilemem?ayy bi de yemegini yedikten sonra misiil misil uyumuyolarmi?yirim onlari beeeen!...annesi su koydu bende köpükledim giydirdim tırnaklarını kestim mamasını verdim uyudu
Eneeeem tirnaklatini nasil kestin kizzzz benim aklim cikiyo baskasinin tirnagini keserken dibinden keserim diye napcez bilemem?ayy bi de yemegini yedikten sonra misiil misil uyumuyolarmi?yirim onlari beeeen!...
arkadaşlar ben de gebe kalmayanlardanım.bir kızım var 3,5 yaşına girecek.ama 3 de kaybım KARDEŞ istiyoruz kızıma 1,5 sene oldu ama hala bebek yokbebek olmuyor olan da gidiyor ne yapmalı bilmiyorum her yolu deniyorum bir tek şu akışına Bırakma olayını yapamıyorum.benimki sebepsiz infertilite bat bekliyorum
Aslında düşük sayılmaz biri boş gebelikti zorla düşürdük birinin kalbi durdu bir tane de kızdan önceydi gelişmedi kürtajla aldılar.tahliller temiz genetik falanda bakıldı sorun yok ama her ihtimale karşı kan sulandırıcı başlatacak Dr tabi hamile kalabilirsem.kızdaki hamilelikte de sorunlar yaşadım Günlerce kanamam olmuştu regl oldum sandım hatta hamile olduğumu farkettiğimde o kadar büyümüştü ki kalp atışları duyuluyordu.topikleri ara sıra dolaşıyorum da gebe kalamayan o kadar çok ki hamile olanlar da hep sorunlu düşük riski var neden böyle oluyor hiç anlamıyorum yediklerimizden içtiklerimizden midir nedir gebe kalmak zorlaşmışmerhaba genetik test ve kromozom analizi yaptırdınız mı. bi de hsg . döllenme olması tüplerinin açık olmasını gösteriyor ama rahimde düşüklere neden olan bişiler olabilir
Hsg neydi rahim filmi öimerhaba genetik test ve kromozom analizi yaptırdınız mı. bi de hsg . döllenme olması tüplerinin açık olmasını gösteriyor ama rahimde düşüklere neden olan bişiler olabilir
Aslında düşük sayılmaz biri boş gebelikti zorla düşürdük birinin kalbi durdu bir tane de kızdan önceydi gelişmedi kürtajla aldılar.tahliller temiz genetik falanda bakıldı sorun yok ama her ihtimale karşı kan sulandırıcı başlatacak Dr tabi hamile kalabilirsem.kızdaki hamilelikte de sorunlar yaşadım Günlerce kanamam olmuştu regl oldum sandım hatta hamile olduğumu farkettiğimde o kadar büyümüştü ki kalp atışları duyuluyordu.topikleri ara sıra dolaşıyorum da gebe kalamayan o kadar çok ki hamile olanlar da hep sorunlu düşük riski var neden böyle oluyor hiç anlamıyorum yediklerimizden içtiklerimizden midir nedir gebe kalmak zorlaşmış
Hsg neydi rahim filmi öi
Aslında doğru söylüyorsun istemeden hamile kalanlar yada ilk ayda gebe kalanlar ne bileyim çok dolaşıyorum topiklerde sanırım bazen çok stres oluyorum girip birşeyler yazmak ihtiyacı hissediyorum yalnız Değilim.evet rahim filmi. aslında gebe kalamayanlar olarak burada toplandığımız için farkediyoruz ne kadar çok olduğu. şuan çevremde 3 tane gebe var onlara bakınca kolay kalınıyormuş gibi geliyor. eskiden varmıştır elbette ama yediğimizin içtiğimizin de etkisi yok değil
Aslında doğru söylüyorsun istemeden hamile kalanlar yada ilk ayda gebe kalanlar ne bileyim çok dolaşıyorum topiklerde sanırım bazen çok stres oluyorum girip birşeyler yazmak ihtiyacı hissediyorum yalnız Değilim.
Hsg hiç çekilmedi bir kızım var zaten ihtiyaç var mı ki Dr bu konuda birşey söylemedi.bir kaç kez klomen çatlatma iğnesi tedavisi yaptık ama o da kist yapmaya başladı bıraktım.dr stresten olmuyor diyor ne bileyim işte
Hımm anladım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın cnm sana da bana da.bu ay bat bekliyorum gelecek ay da memlekette Olacağım olmadı dönüşte Dr a bir kontrole gider danışırım artık umarım ihtiyaç kalmaz.nasıl bir ameliyat bu darlık yani şikayetin falan var mıydı?şimdi bekleme Döneminde misin yoksa çalışmalar başladı mı?hayırlısı olur inşallahbenim 1,5 sene önce 16 haftalık gebeliğim sonlandı . sonrasında kimyasal gebelik yaşadım ve bu sonuca göre tüpler açık. 1 sene gebelik olmayınca doktor hsg çekelim dedi bende gebelik olduğu için gerek yok diye düşünmüştüm ama gittiğim başka doktorda gebeliklerden sonra rahimde bozuklar olabilir demişti. hsg çektirdim tüpler açıktı ama gittiğim infertilite doktoru rahimin dar olduğunu histeroskopi gerekli olduğunu söyledi gebeliğe engel değil ama dış gebeliğe erken doğumlara ve düşüklere neden olur dedi. 27 mayısta ameliyat oldum .
Tabi canim yaaa terlediklerinde bile mis kokuyolar oyyy massallah yaaaslında bende korktum yenge sen kes annesisin ne de olsa dedim o daha da korkuyor sonra dikkatlice yavaş yavaş kestim.. süt kokusu var ya nasıl bi koku o öyle bi parfüm olmalı.. hayırlısıyla bize de nasip olur inşallah
Cnm ben 7 aydır ateş ölçme yöntemi ile ovulasyon takibi yapıyorum istersen Detaylı bir şekilde anlatırım.birazdan şimdi müsait Değilim deKizlar ya su ates olcme yontemi nasil oluyo duymusdum ama nasil neye yariyo ?
Hımm anladım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın cnm sana da bana da.bu ay bat bekliyorum gelecek ay da memlekette Olacağım olmadı dönüşte Dr a bir kontrole gider danışırım artık umarım ihtiyaç kalmaz.nasıl bir ameliyat bu darlık yani şikayetin falan var mıydı?şimdi bekleme Döneminde misin yoksa çalışmalar başladı mı?hayırlısı olur inşallah
Evet klomen ben de de adet düzensizliği yapıyordu kist de yaptı son iki sefer.desene bat a az var hadi Hayırlısı inşallah tutmuşturbi şikayetim yoktu gebelik olmaması dışındarahimden yapılan bi operasyon balon stend takıldı rahime. korunma dönemi yok başladık denemelere bugün bat ama klomenden dolayı adet düzenim bozuldu. internette doktorun hastalarının olduğu sayfa var face tüp deneyip gebe kalamayanların bu işlem sonrası normal gebeliği olanlar falan var çok örnekleri var
cnm regl 1 den itibaren ateşini her sabah aynı saatte uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan dijital derece ile dil altından yada vajenden( tercihen dil altı daha pratik ve hijyenik)ölçüp kaybediyorsun.ateş ovulasyona kadar belli bir seyirde seyrederken ovulasyondan sonraki gün 0,5 dereceye kadar Artış gösteriyor.ovulasyondan sonra ise ateş yüksek seyirde devam ediyor taki tekrar regl olana kadar Kiminde regl dan 1-2 gün önce kiminde ise regl günü ateş Düşüş gösterir.eğer adetlerin uzun ve düzensiz ise ovulasyon testi ile beraber ateş ölçme yöntemini birlikte uygulamamı tavsiye ederim.eğer bir kaç ay düzenli Ölçüm yapmAya devam edersen ateşinin regl boyunca nasıl hareket ettiği hakkında fikir sahibi olursun.ateş yükselene kadar Çalışmalara devam ateş yükseldiği gün hamile kalma şansın azalır.ateş ölçümlerini kaydettiğin uygulamalar var teline indirebilirsin.ben fertility frend i uyguluyorumKizlar ya su ates olcme yontemi nasil oluyo duymusdum ama nasil neye yariyo ?
hiç belirti yoktu yine de bir yapayım dedim tek çizgiyi gördüm bakalım ne zaman gelecek kaç aydır 40 günü buluyorbenim 36.te geliyordu geçen gecikme olunca 36.6 da sabit kalmıştı . idrar testi yaparken üzülmüyorum da heveslenip kan testi yaptırınca üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?