- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.641
Iyi olmus insallah ugur getirir canimEvet canim degsklik yaptik ablamla sans getirirse bize sizede oneririz artikkayinbaban icin de Rabbim safi ismiyle tecelli etsin insallah en yakin zamanda iyilesmesi duasiyla..bati bekleme gelmesin
Benmde niye bu kadar gecikti bu sefer anlamadımgerçi havalardan olabilir diye düşünüyorum inşaallah senin düşmez ateşin bebeiş vardır bende kan tahlili verdim ya o gün çok kötü oldum yaa of anlatamam felaketti resmen
havalardan olabilir felaket sıcak.. ahh kuzum ahh o anı ne kadar çok yaşadım ki özellikle bu klomen sonrası adetlerim gecikince. bi de aynı ayna başkası da oluyor testi verirlerken bakıyorum onunkinde haftalar yazıyor eşiyle sarılıyorlar falan.. idrar tetinde aman yokmuş biliyordum zaten deyip geçiyorum da kan da olmuyor işte
Off çok kötü yaa o gün bende çok kötü oldum. Gerçi ben gittiğimde hastane kapatmak üzereydi kimse yoktu sonucun çıktısını veren kız da evliydi anladı heralde bi ekrana baktı bi bana baktı sonra yazıcıdan çıkarıp verdi bende aldım biraz ilerledim merdivenden inerken inceledim kağıdı kız da arkamdan bakmıştır artk yazııık hamile değilmiş diye
Pozitif değerleri de göreceğiz inşallah . o gün ne olur ne tepki veririz :))
Ay bilmiyorum be güzelim eğer kan testiyle hastanede öğrenirsem şöyle bi olduğum yere çömelir ağlaya ağlaya bi uzun hava patlatırım onca geçen zamanın hatrına heralde
Gelen geçen zavallı hastalıklı galiba kötü cikmis sonuçları feryat ediyor der
Gunaydinnnn günümüz hayirli olsun hatunlar :) ben serviste isbasi yaptim :)
Zümrüt kusum sen misin adını mı değistirdin*Girdm bugn 30-40dakika faln kaldm
Esmle gttik cook cook sukr bebegm saglkli ablam
Heryri incelndi beyninden tut kalbne parmk sayisna kdd
Renklidede gordm esime cok benzettm smile ifade simgesi
Ama ya renkli gorntu ckmislrsi onu vermyi untmslr ona mralm bozldu brz
Sze fln gndrcektm cekpte
dün bizim kızla yazıştıklarımız :) haber aldınızmı bilmem ama ben koplayayayım deidm :)
- Maşallah kuzuma ya olsun onlarda yokmu kayıtlar ciktilar sonra alirsin
Çok sevindim ya gözümüz Aydin canim benim
Saol ablam bilgisayr bozkms ordan bska bi bilgisayra attilr fln ole cikardilr raporlari sanirm o yuzdn karsti ztn 2tane cktilr biri o kdr nettiki sanki dogmsta ole cekmslr gbi dieri hc belli olmuodu onu vermsler
- Paralımiydi
- Sadece bebege deil banada baktilr rahime aclma vrmi ykmu die rahim uznlugnda iyi dedi erkn dogm riskn fln yk dedi rahmdeki damar akimina ble baktlr
- Evet abla 200lira
- Himm o zaman versinler ya ciktini
- Ama stres o bicmdi bnde
- Varmidr ki ya hftaya fln gtsm verirlrmki
Sildilrse ddiydm
- nasil silerler
Ha bugün Allah korusun birşey oldu nazil ispat eder kendini
Sanmıyorum ya hemen silmezler
- Hftya kontrlm var o zaman bi ugrayaym ya. Vardr kaytlarnda sanirm. Ay bde bizm tosun aksi ckti smile ifade simgesi sol elini acti sag eli yumruk yapms acmio smile ifade simgesi doktrnda bakmasi gerk olcum icn yok acmio doktrda aksi oglan bu sinrli olck dio guluo smile ifade simgesi ugrasti dktr acmadi sunu brz huylandiram dedi ultrason aletnin karnma degn aleti salladi salladi yok harektlenio acmio doktrda sen gt bi cikolata ye brzda yuru 3te tkrar gl ddi gttm 3te acms elini smile ifade simgesi
@nurun_ala_nur A amorevoleyaren92 @pembebasliklikiz ftsch @lolita55 @bebeem zeynepsibel @tm26
bnd yakın patlamam ramazan bitti eskiye devam 8.30 akşam 6.00 cumarteside yarım gün hem boş yere dolmuş parası vericem...aşırı sıcak burasıda napıcam bu ağustosta bilmiyorum azıcık daha idare edeyim diyorum bakalımAynen yanıyor ortalık ya birde benim her tarafım cam duvar yok.zor nefes alıyorum birde patrona saldırmamk için zor tutuyorum kendimi kendi odası esiyor anlatamıyorum merkezi klimanın işe yaramadığını.öyle işte dellendim yine evdeki vantilatörü getircem elektrik yaksın o zaman dedim :))) ya sıkıldım bende profilime sardım değiştirdim can sıkıntısından yani :)
Gunaydin ablacim bende 8 bucukta is basi yaptim dukyanin camlarini falan sildim simdi kahvalti edecegimGunaydinnnn günümüz hayirli olsun hatunlar :) ben serviste isbasi yaptim :)
yeni hamiş burdan değil ama çevremden var yine de güzel haber duymak iyi geldi.bu internet çekmemesi ne sıkıntı köye gerek yokki istanbulun göbeğinde benim evimde de 3 aydır çekmiyor tatlım.sen nasılsın bende pek bi haber yok gebelikle ilgili :)Kızcelerr gunaydin. Koyde internet problemi var mobilde. Whatss dan yazılanları bile bir saat sonra okuyabliyordum. Buraya hiç giremedim zati. Bu gün duzeldi galiba. Napanız ne edeniz bakam okuyamadm sayfaları da kim nerde nasl yeni hamiş var mı
sağol canım benim nasıl bir sıcak var anlatamam rabbim yardımcımız olsun inşaallahGünaydın ablacım hayırlı işler olsun :))
benim ben ben ben evet :)))Z
Zümrüt kusum sen misin adını mı değistirdin
hamarat hatun afiyet olsun :)Gunaydin ablacim bende 8 bucukta is basi yaptim dukyanin camlarini falan sildim simdi kahvalti edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?