Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet canim degsklik yaptik ablamla sans getirirse bize sizede oneririz artikkayinbaban icin de Rabbim safi ismiyle tecelli etsin insallah en yakin zamanda iyilesmesi duasiyla..bati bekleme gelmesin
Iyi olmus insallah ugur getirir canim
Amin cok saol canim insallah hepimizin yuzu gulerde gelmez 9 ay kirmizilar

havalardan olabilir felaket sıcak.. ahh kuzum ahh o anı ne kadar çok yaşadım ki özellikle bu klomen sonrası adetlerim gecikince. bi de aynı ayna başkası da oluyor testi verirlerken bakıyorum onunkinde haftalar yazıyor eşiyle sarılıyorlar falan.. idrar tetinde aman yokmuş biliyordum zaten deyip geçiyorum da kan da olmuyor işte

Off çok kötü yaa o gün bende çok kötü oldum. Gerçi ben gittiğimde hastane kapatmak üzereydi kimse yoktu sonucun çıktısını veren kız da evliydi anladı heralde bi ekrana baktı bi bana baktı sonra yazıcıdan çıkarıp verdi bende aldım biraz ilerledim merdivenden inerken inceledim kağıdı kız da arkamdan bakmıştır artk yazııık hamile değilmiş diye

Pozitif değerleri de göreceğiz inşallah . o gün ne olur ne tepki veririz :))

Ay bilmiyorum be güzelim eğer kan testiyle hastanede öğrenirsem şöyle bi olduğum yere çömelir ağlaya ağlaya bi uzun hava patlatırım onca geçen zamanın hatrına heralde

Gelen geçen zavallı hastalıklı galiba kötü cikmis sonuçları feryat ediyor der

Kızcelerr gunaydin. Koyde internet problemi var mobilde. Whatss dan yazılanları bile bir saat sonra okuyabliyordum. Buraya hiç giremedim zati. Bu gün duzeldi galiba. Napanız ne edeniz bakam okuyamadm sayfaları da kim nerde nasl yeni hamiş var mı

Z
Zümrüt kusum sen misin adını mı değistirdin

bnd yakın patlamam ramazan bitti eskiye devam 8.30 akşam 6.00 cumarteside yarım gün hem boş yere dolmuş parası vericem...aşırı sıcak burasıda napıcam bu ağustosta bilmiyorum azıcık daha idare edeyim diyorum bakalım

yeni hamiş burdan değil ama çevremden var yine de güzel haber duymak iyi geldi.bu internet çekmemesi ne sıkıntı köye gerek yokki istanbulun göbeğinde benim evimde de 3 aydır çekmiyor tatlım.sen nasılsın bende pek bi haber yok gebelikle ilgili :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…