Gebe kalamayanlar buraya.....

bol bol su tüket güzelim baygınlık geçirme sakın aşırı sıcak ya istanbulda nemde aşırı

Slm kızlar on aylık evliyim korunmamamiza rağmen hamile kalmadim. Doktorlar da bi yılı geçmesi lazım diye tedavi etmiyor.kısırlık hormon testi yapıldı daha önce temiz çıktı. bi arkadas Dr ye gitmiş bir senelik evliyim demiş doktor ilaç vermiş kullan çatlama iğnesi yapalım demiş iğneyle gerek kalmadan hamile kalmis dün bende gittim iki aydır regl olamıyorum adetin düzensiz ama hiç bu kadar uzamamisti doktor muayene etti yumurtaliklarin temiz kist miyom felan yok dedi ama yumurta tembel olabilir dedi adet söktürücü hap verdi yumurta tembelliği konusunda bilgisi olan varmi

Bnm de aynı ttlm tebdili mekanda ferahlk vardır dedik calşmalara farklı illerde devam ettik bakalım ne olcek

Canim onlari bende cok duydum ben 1 bucuk yillik evliyim korunmamamiza ragmen olmuyor Sen Rabbime birak stress yapma bn iki aydir folic kullaniyorum insallah bu ay umitliyim...

günaydın şeker hatunlar. hava fena sıcak ama biz misafirliğe gideceğiz ufaklıkla yollarda bayılmazsak tabi rüyamda çizgiler görüyorum ama testte çıkmıyor.. ataş tırmanıyor 36.7 bu ay da gününde gelmicek anlaşılan .

Gunaydin cano bak sende ruyalara baslamissin bende 2 tane yumurtayi kirdigimi gordum sabah esim diyo bende yumurta gordum ayyyy cok sicak hakkaten ya yavru nasil dayanicak boyle ben sabah yuruyuse cikamiyorum kismet aksama kaldi artik.!..

Canim onlari bende cok duydum ben 1 bucuk yillik evliyim korunmamamiza ragmen olmuyor Sen Rabbime birak stress yapma bn iki aydir folic kullaniyorum insallah bu ay umitliyim...
Folic ne canm tedavi için yeni başladım bir senelik evliyim değil bilmiyorum hiç birsey

Gunaydin cano bak sende ruyalara baslamissin bende 2 tane yumurtayi kirdigimi gordum sabah esim diyo bende yumurta gordum ayyyy cok sicak hakkaten ya yavru nasil dayanicak boyle ben sabah yuruyuse cikamiyorum kismet aksama kaldi artik.!..

senin yumurta ciftsariliyumurtageçen 2 yumurta kırdım tavaya tavanın ortasında hamile kadın vücut hattı gibi bi şekil aldı sağında solunda da yumurta tövbe tövbe dedim ekmek bandırdık yedik

Ay yok kiz cift sarili degildi ayri ayri 2 yumurta tavaya sarisi butun halinda dustu acaba sibel ablamin nicki mi girdi ruyqma olabilir mi ki?hmmm dusunmeye basladim olabilir?senin olayda ayriymis yani bi de sekil cikmis:)))afiyet ola...

Ay yok kiz cift sarili degildi ayri ayri 2 yumurta tavaya sarisi butun halinda dustu acaba sibel ablamin nicki mi girdi ruyqma olabilir mi ki?hmmm dusunmeye basladim olabilir?senin olayda ayriymis yani bi de sekil cikmis:)))afiyet ola...

düşündüklerimiz bilinç altı olarak çıkıyor karşımıza

dün akşam eşimin facesine girdim bi kız vardı okuldayken onun voleyboldan arkadaşı baktım doğum yapmış daha 1 sene dolmadı evleneli. gece eşime dedim anlamıyorum ben diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…