- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.661
bol bol su tüket güzelim baygınlık geçirme sakın aşırı sıcak ya istanbulda nemde aşırıbnd yakın patlamam ramazan bitti eskiye devam 8.30 akşam 6.00 cumarteside yarım gün hem boş yere dolmuş parası vericem...aşırı sıcak burasıda napıcam bu ağustosta bilmiyorum azıcık daha idare edeyim diyorum bakalım
Kizlar hepinoze gunaydin iyiki bu sayfada aboneyim sizinle konusmak dertlesmek bana cok iyi geliyor seviyorum sizi canlarim... Hep destek birbirimize insallah hamis olmayanlar 2015 hamis olarak bitirecek
Hep birlikte olsun ablam:)hamarat hatun afiyet olsun :)
Bnm de aynı ttlm tebdili mekanda ferahlk vardır dedik calşmalara farklı illerde devam ettikyeni hamiş burdan değil ama çevremden var yine de güzel haber duymak iyi geldi.bu internet çekmemesi ne sıkıntı köye gerek yokki istanbulun göbeğinde benim evimde de 3 aydır çekmiyor tatlım.sen nasılsın bende pek bi haber yok gebelikle ilgili :)
Canim onlari bende cok duydum ben 1 bucuk yillik evliyim korunmamamiza ragmen olmuyor Sen Rabbime birak stress yapma bn iki aydir folic kullaniyorum insallah bu ay umitliyim...Slm kızlar on aylık evliyim korunmamamiza rağmen hamile kalmadim. Doktorlar da bi yılı geçmesi lazım diye tedavi etmiyor.kısırlık hormon testi yapıldı daha önce temiz çıktı. bi arkadas Dr ye gitmiş bir senelik evliyim demiş doktor ilaç vermiş kullan çatlama iğnesi yapalım demiş iğneyle gerek kalmadan hamile kalmis dün bende gittim iki aydır regl olamıyorum adetin düzensiz ama hiç bu kadar uzamamisti doktor muayene etti yumurtaliklarin temiz kist miyom felan yok dedi ama yumurta tembel olabilir dedi adet söktürücü hap verdi yumurta tembelliği konusunda bilgisi olan varmi
Senin is iyiymis canim sen dene bakalim bizde farkli illere gidelim olmassa:)Bnm de aynı ttlm tebdili mekanda ferahlk vardır dedik calşmalara farklı illerde devam ettikbakalım ne olcek
Aynen takma kafana her seyin hayirlisiHayırlısı canm ya adet söktürücü ilaç verdi üç ay sonra gebe kalmazsan tedaviye başlayalım dedi doktor
Gunaydin cano bak sende ruyalara baslamissin bende 2 tane yumurtayi kirdigimi gordum sabah esim diyo bende yumurta gordumgünaydın şeker hatunlar. hava fena sıcak ama biz misafirliğe gideceğiz ufaklıkla yollarda bayılmazsak tabirüyamda çizgiler görüyorum ama testte çıkmıyor.. ataş tırmanıyor 36.7 bu ay da gününde gelmicek anlaşılan .
Folic ne canm tedavi için yeni başladım bir senelik evliyim değil bilmiyorum hiç birseyCanim onlari bende cok duydum ben 1 bucuk yillik evliyim korunmamamiza ragmen olmuyor Sen Rabbime birak stress yapma bn iki aydir folic kullaniyorum insallah bu ay umitliyim...
yapmak elde olan bişe değilmiş içten içe yine takıyorAynen takma kafana her seyin hayirlisi
Gunaydin cano bak sende ruyalara baslamissin bende 2 tane yumurtayi kirdigimi gordum sabah esim diyo bende yumurta gordumayyyy cok sicak hakkaten ya yavru nasil dayanicak boyle ben sabah yuruyuse cikamiyorum kismet aksama kaldi artik.!..
Ay yok kiz cift sarili degildi ayri ayri 2 yumurta tavaya sarisi butun halinda dustu acaba sibel ablamin nicki mi girdi ruyqma olabilir mi ki?hmmm dusunmeye basladim olabilir?senin olayda ayriymis yani bi de sekil cikmis:)))afiyet ola...senin yumurtaciftsariliyumurta mı geçen 2 yumurta kırdım tavaya tavanın ortasında hamile kadın vücut hattı gibi bi şekil aldı sağında solunda da yumurta tövbe tövbe dedim ekmek bandırdık yedik
Ay yok kiz cift sarili degildi ayri ayri 2 yumurta tavaya sarisi butun halinda dustu acaba sibel ablamin nicki mi girdi ruyqma olabilir mi ki?hmmm dusunmeye basladim olabilir?senin olayda ayriymis yani bi de sekil cikmis:)))afiyet ola...
Ay yok kiz cift sarili degildi ayri ayri 2 yumurta tavaya sarisi butun halinda dustu acaba sibel ablamin nicki mi girdi ruyqma olabilir mi ki?hmmm dusunmeye basladim olabilir?senin olayda ayriymis yani bi de sekil cikmis:)))afiyet ola...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?