- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.681
E kuzum heralde yani massaallh diyelim neler neler var nasil neyi anlasin adamdün akşam eşimin facesine girdim bi kız vardı okuldayken onun voleyboldan arkadaşı baktım doğum yapmış daha 1 sene dolmadı evleneli. gece eşime dedim anlamıyorum ben diyor
Senin is iyiymis canim sen dene bakalim bizde farkli illere gidelim olmassa:)
Senin is iyiymis canim sen dene bakalim bizde farkli illere gidelim olmassa:)[/QUOTE
Yaaa sende mi gördün canm? Demek ki vardı yani belli oluyodu. Ama malesef cumartesi regl oldumkan tahlili yaptırdım 0.16 çıktı sonra da geldi zaten
aay hiç deme burada öyle abla ..ara ara bayılacak gibi oluyorum birden ter basıyo elim ayam dökülüyo olduğum yere çöküyorumbol bol su tüket güzelim baygınlık geçirme sakın aşırı sıcak ya istanbulda nemde aşırı
Bu sicakta ancak klimasi olan evler serinKızlar napıyonuz havalar nasıl kimin evi serin gelcem....
Canim bi vitamin gibi bisey hamileler veya hamilelik oncesi kullanim oluyor doktorum vermisti ama bas donmesi yapıyor o yuzden aksam yemekten sonra atiyorum folic olarak da 3 slcesit var bn gebelik oncesini basladim 2 aydir kullaniyorum bu ayin 11 bitiyorStres
yapmak elde olan bişe değilmiş içten içe yine takıyor
Tamam bende tatile gidecektim istanbula bu ay bnde totem yapicam oraya hamile gidicem insallah veya orda tutturacagim insallahBenim ilk gebelik trabzonda olmuştu. Totem yaptm bu tatilde gene gidecem calşma yapacam diye
Bana gel canimKızlar napıyonuz havalar nasıl kimin evi serin gelcem....
Tamam bende tatile gidecektim istanbula bu ay bnde totem yapicam oraya hamile gidicem insallah veya orda tutturacagim insallah
Klimayi da mikrop saçıyor diye önermiyor doktorlar ev serin aslında benim ama yok boynum alnim ter. Bebis büyüyor teyzesi haftaya kontrol var bakalım kanala girdi mi yoksa kesecekler anasini :))Bu sicakta ancak klimasi olan evler serinbebeem bende bugun seni gecirdim aklimdan bebis nasil kocaman oluyodur
Nerdesin evde mi kaynanaya gectin mi? Ya benim ev serin aslında ama yaniyom :-/Bana gel canim
Canim evdeyim persembe gidiyorm kaynanaya. Valla bende yaniyorm ev cok serin oldugu halde bizim hamilelik yaza gelmesi kotu yaaNerdesin evde mi kaynanaya gectin mi? Ya benim ev serin aslında ama yaniyom :-/
Canim evdeyim persembe gidiyorm kaynanaya. Valla bende yaniyorm ev cok serin oldugu halde bizim hamilelik yaza gelmesi kotu yaa
Saka yapiyosunBenim ilk gebelik trabzonda olmuştu. Totem yaptm bu tatilde gene gidecem calşma yapacam diye
ayy canim cok zor vallaEvet ya evden cikamiyorum ki bayılır insan bu zamanda dogurmak da hamisligin son günleri de zor. Ki diyorum ya ev serin aslında ama bazen ates basıyor cok fena
Ütü yaptim da nasıl yaptım gel de bana sor simdi süpürge bana ben ona bakıyorum acep benimki gelince ondan mi istesemayy canim cok zor valla
Kiz yazik ama kocalara :)) benimde esimin dayisi vefat etmis bugun üstüne bide kaynanam felc gecirmis sag taraftan komple durumu kötüyümmus, anlayacağın hersey üst üste geldiÜtü yaptim da nasıl yaptım gel de bana sor simdi süpürge bana ben ona bakıyorum acep benimki gelince ondan mi istesem
Kactir ben yaparim diyo da kiyamiyorum ama bu aksam kiyacagim. Basiniz sagolsun bu arada ya kayinvalidene de gecmis olsun inşallah geçici birseydir yaKiz yazik ama kocalara :)) benimde esimin dayisi vefat etmis bugun üstüne bide kaynanam felc gecirmis sag taraftan komple durumu kötüyümmus, anlayacağın hersey üst üste geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?