Gebe kalamayanlar buraya.....

Stres

yapmak elde olan bişe değilmiş içten içe yine takıyor
Canim bi vitamin gibi bisey hamileler veya hamilelik oncesi kullanim oluyor doktorum vermisti ama bas donmesi yapıyor o yuzden aksam yemekten sonra atiyorum folic olarak da 3 slcesit var bn gebelik oncesini basladim 2 aydir kullaniyorum bu ayin 11 bitiyor

Bu sicakta ancak klimasi olan evler serin bebeem bende bugun seni gecirdim aklimdan bebis nasil kocaman oluyodur
Klimayi da mikrop saçıyor diye önermiyor doktorlar ev serin aslında benim ama yok boynum alnim ter. Bebis büyüyor teyzesi haftaya kontrol var bakalım kanala girdi mi yoksa kesecekler anasini :))

Ütü yaptim da nasıl yaptım gel de bana sor simdi süpürge bana ben ona bakıyorum acep benimki gelince ondan mi istesem
Kiz yazik ama kocalara :)) benimde esimin dayisi vefat etmis bugun üstüne bide kaynanam felc gecirmis sag taraftan komple durumu kötüyümmus, anlayacağın hersey üst üste geldi

Kiz yazik ama kocalara :)) benimde esimin dayisi vefat etmis bugun üstüne bide kaynanam felc gecirmis sag taraftan komple durumu kötüyümmus, anlayacağın hersey üst üste geldi
Kactir ben yaparim diyo da kiyamiyorum ama bu aksam kiyacagim. Basiniz sagolsun bu arada ya kayinvalidene de gecmis olsun inşallah geçici birseydir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…