Gebe kalamayanlar buraya.....

Kactir ben yaparim diyo da kiyamiyorum ama bu aksam kiyacagim. Basiniz sagolsun bu arada ya kayinvalidene de gecmis olsun inşallah geçici birseydir ya
Valla bende tam olarak bilmiyorm cnm esim uzulmesin diye ona soylemiyo kimse bende rahat konusamiyorm kimseyle telefonda

Aydin cok sicak ama benim ev serin bana gel sen
Hafta sonu kv eve goturdum bizde kaldi 2 gun aksam balkonda otururken usuduk onun evine geldik yaniyo hadi size gidelim serindi ev guzeldi diyo
Zaten gariban gariban oturuyoz oglumla caydi cerezdi laklak yapardik balkonda ne guzel :) biz daha balkon keyfi yapamadik once cok soguktan simdi de uykusuzluktan devamli uzanma isteginden :-/

Mutfaklarında uğraşırken durulmuyorki şimdide nem cogaldi sanki ya senin ev serin galiba :) hic gikin cikmiyo :)
Yok abla benim evde felaket her gun dus aliyorum yine de nem var mahvediyo ama ben mide bulantisindan sicakliga hic takilmiyorum o yuzden...

KV gelse olmazmi senin yanina
Canim kv gelse bana hic faydasi olmaz ki felc gecirmis sqg kolu hic islev gormuyormus kp evin islerini yapiyormus. Ben gidince buyuk gorumcem gelecek hem bana yardima hemde kv ye bakmaya. Bide esimin dayisi bugun vefat etti taziye var durumlar baya karisik anlayacagin

E ama uzak doktoruna danistin mi?
Evt cnm dun doktordaydim zaten, rapor icin gittim nst ye felan girdim tum kontrollerimi yapti sonra bana uçuş raporu verdi. Tam 2 saat nst de kaldim bebis cok hareketliydi kalp atislari hep başka yere kayiyordu mahvetti beni zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…