- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.701
Valla bende tam olarak bilmiyorm cnm esim uzulmesin diye ona soylemiyo kimse bende rahat konusamiyorm kimseyle telefondaKactir ben yaparim diyo da kiyamiyorum ama bu aksam kiyacagim. Basiniz sagolsun bu arada ya kayinvalidene de gecmis olsun inşallah geçici birseydir ya
Aydin cok sicak ama benim ev serin bana gel senKızlar napıyonuz havalar nasıl kimin evi serin gelcem....
Zaten gariban gariban oturuyoz oglumla caydi cerezdi laklak yapardik balkonda ne guzel :) biz daha balkon keyfi yapamadik once cok soguktan simdi de uykusuzluktan devamli uzanma isteginden :-/Aydin cok sicak ama benim ev serin bana gel sen
Hafta sonu kv eve goturdum bizde kaldi 2 gun aksam balkonda otururken usuduk onun evine geldik yaniyo hadi size gidelim serindi ev guzeldi diyo
Nerede oturuyor ki onlar yakinlar mi sana?Valla bende tam olarak bilmiyorm cnm esim uzulmesin diye ona soylemiyo kimse bende rahat konusamiyorm kimseyle telefonda
baya baya gorunuyordu ama kısmet ttlm bi sonraki ay inşallah
Canim onlar bingolde oturuyo bizde istanbulda cok uzak yani anlayacaginNerede oturuyor ki onlar yakinlar mi sana?
Amaaaan ablami aksam da gormek ne guzel ve sasrtici abla balkonda durrrr:))))Evden yaziyorum kizlar balkonda çekiyor :) yahu yaprak kipirdamiyorAllah'im aci bize
Sicak ablam yaEvden yaziyorum kizlar balkonda çekiyor :) yahu yaprak kipirdamiyorAllah'im aci bize
Canim onlar bingolde oturuyo bizde istanbulda cok uzak yani anlayacagin
Evet ya senin isin daha zor ateş basiyor seni.en iyisi simdi hamile kalip ilkbaharda doğurmak galiba :)Sicak ablam yacogunlukla serin olsa da arada geliyolar bana
Amaaaan ablami aksam da gormek ne guzel ve sasrtici abla balkonda durrrr:))))
KV gelse olmazmi senin yaninaCanim onlar bingolde oturuyo bizde istanbulda cok uzak yani anlayacagin
Evet ya senin isin daha zor ateş basiyor seni.en iyisi simdi hamile kalip ilkbaharda doğurmak galiba :)
Yok abla benim evde felaket her gun dus aliyorum yine de nem var mahvediyo ama ben mide bulantisindan sicakliga hic takilmiyorum o yuzden...Mutfaklarında uğraşırken durulmuyorki şimdide nem cogaldi sanki ya senin ev serin galiba :) hic gikin cikmiyo :)
Kiz cadiiiiiiBen gibi
Canim kv gelse bana hic faydasi olmaz ki felc gecirmis sqg kolu hic islev gormuyormus kp evin islerini yapiyormus. Ben gidince buyuk gorumcem gelecek hem bana yardima hemde kv ye bakmaya. Bide esimin dayisi bugun vefat etti taziye var durumlar baya karisik anlayacaginKV gelse olmazmi senin yanina
Evt cnm dun doktordaydim zaten, rapor icin gittim nst ye felan girdim tum kontrollerimi yapti sonra bana uçuş raporu verdi. Tam 2 saat nst de kaldim bebis cok hareketliydi kalp atislari hep başka yere kayiyordu mahvetti beni zatenE ama uzak doktoruna danistin mi?
Oho bizim cok oldu balkon keyfi yapali :) siz gelin ben bakarim sizeZaten gariban gariban oturuyoz oglumla caydi cerezdi laklak yapardik balkonda ne guzel :) biz daha balkon keyfi yapamadik once cok soguktan simdi de uykusuzluktan devamli uzanma isteginden :-/
Su an serin de yatinca nolur bilmem. Inşallah hepiniz kalin bu yaz amiiin :)Evet ya senin isin daha zor ateş basiyor seni.en iyisi simdi hamile kalip ilkbaharda doğurmak galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?