Gebe kalamayanlar buraya.....

Evt cnm dun doktordaydim zaten, rapor icin gittim nst ye felan girdim tum kontrollerimi yapti sonra bana uçuş raporu verdi. Tam 2 saat nst de kaldim bebis cok hareketliydi kalp atislari hep başka yere kayiyordu mahvetti beni zaten
Uzun nst zor oluyor ya yanimda bi kadın vardı ondan hatırlıyorum cok kalacak misin kv de o kadar kalabalıktansa evde daha rahat etmez misin zor olur ya

Uzun nst zor oluyor ya yanimda bi kadın vardı ondan hatırlıyorum cok kalacak misin kv de o kadar kalabalıktansa evde daha rahat etmez misin zor olur ya
Aynen cnm mahvoldum valla 20 dk lik iş 2 saatte bitti. Kv ye gitmem lazim eşim de yillik izne+dogum iznine gelecek ben gidersem. Bide kendi evimde dogum yapmam daha zor olacak kv ye gitmek daha iyi olacak sanirim ya da daha kötü olacak inan bende karisik durumdayim. Eşim cok israrci bu konuda söz konusu ailesi olunca gitmemi cok istiyor.

Erken cok ama ya bilmiyorum evimde ancak rahat edebliyorum istedigini giy yat kalk falan. Bir de dogum sonrasi birileri cok yardım etsin istemiyorum bebisle iletisimim alismam acisindan gerci seninkiler anlayislidir benimkilerden

Erken cok ama ya bilmiyorum evimde ancak rahat edebliyorum istedigini giy yat kalk falan. Bir de dogum sonrasi birileri cok yardım etsin istemiyorum bebisle iletisimim alismam acisindan gerci seninkiler anlayislidir benimkilerden
Kizz nerdee anlayislilar, biliyorum ki bebek bakiminda cok tersyuz olacaz onlarla ama mecburum cnm. Esimin isleride bu aralar cok yogun karisiklik var Turkiyede biliyorsun, görev vs derken benle hic ilgilenemiyo, burda baska kimsemiz de yok ani bisry olursa bana beni hastaneye goturecek kimse bile yok, bu tür sebepler cok var aslinda kisacasi anlayacagin bana yol gozukuyo perşembe günü

Bir de beni düşün hiçbirşey olmuyor üzerime esimin tişörtlerini giyiyorum hatta gri atletine el koydum altina mini tayt giyip gecelik gibi takılıyorum
Ahahaha supersin gecen de ben adamin atletini giydim elime onu gecirdim...adam fantezi sandi once ters ters bi bakti:)))su tvde gomlek giyer ya hatunlar adamin gomlegini dize kadar...sen lohusa takima baksana yazlik?en azindan 2 tane al??

Ahahaha supersin gecen de ben adamin atletini giydim elime onu gecirdim...adam fantezi sandi once ters ters bi bakti:)))su tvde gomlek giyer ya hatunlar adamin gomlegini dize kadar...sen lohusa takima baksana yazlik?en azindan 2 tane al??
Bana diyene bak hele o gömleği zamaninda denedim olmadi zaar :-/ bi gecelik bi pijamam var ama hastane için yikadim kaldirdim onlari ben

Bana diyene bak hele o gömleği zamaninda denedim olmadi zaar :-/ bi gecelik bi pijamam var ama hastane için yikadim kaldirdim onlari ben

Kiz ben o amacla giymemistim ama sonra cikardim...hiiic isim olmaz diyerektennn:)anladim da boyle skmti cekiyon be kuzum askili sortlu bi takim yokmu hamileler icin?

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla

Hosgeldin canim kadin dogum uzmanligimi okuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…