- 7 Nisan 2015
- 371
- 449
- 53
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.741
Izmir daha sicaktir simdiBuyur canm
Izmir daha sicaktir simdinapiyosun sesin cikmiyo
yalan söylüyor bende soru sordum kendisine özelden mesaj yazdı bana ben sorunumu anlattım bana ilişki pozisyonunu sormuş çekinmene gerek yok diye yazmış inanmayın arkadaşlarım dolandırıcı buHosgeldin canim kadin dogum uzmanligimi okuyorsun
gel burdan devam edelim yaz bakalım herkez duysun ne olduğunu seninMerhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla
Iste sorun şu ki aldığın iki hafta sonra olmuyor bende kslabalik esya sevmiyorum bakalım az daha sabredeyim bakalım simdilik tayt bir sort iki kapri oluyo gibi :)Kiz ben o amacla giymemistim ama sonra cikardim...hiiic isim olmaz diyerektennn:)anladim da boyle skmti cekiyon be kuzum askili sortlu bi takim yokmu hamileler icin?
Aman kuzum yaa dikkat et...burasi biraz biraz esiyo ama yine de sicak...ramazan ne iyi gecti ferah ferah Rabbim yardim etti iste...napim kuzum bugun alisverise cikicaz gunes coksun diye bekliyorum ama carsida bir suru is var yaaAyyy olmaz mı nefes alamıyorumdün sabah anneme gittim taa gece döndüm fenalık geçircektim yaa allah yardım etsin daha da sıcak olcakmış. Sen napiyon nasılsın bebiş :))
Noldu anlamadim?sorun nedir?gel burdan devam edelim yaz bakalım herkez duysun ne olduğunu senin
Takimi duzduysen sorun yok canoIste sorun şu ki aldığın iki hafta sonra olmuyor bende kslabalik esya sevmiyorum bakalım az daha sabredeyim bakalım simdilik tayt bir sort iki kapri oluyo gibi :)
Iyiyiz canım süt sevmeyen ben süt iciyoruz oturduk da :) sen nasılsın?bebeem canim nasilsiniz
dilara diye biri yazmıştı az önce tıp öğrencisiymiş yazrdımcı olmak istemiş...onun tıp öğrencisiyle alakası yok milleti kandırıyor bana ilişki pozisyonumu soruyor ve çekinme diyor..inanmıyorum bunun tıp öğrencisi olduğunu dalga geçiyorNoldu anlamadim?sorun nedir?
Aman kuzum yaa dikkat et...burasi biraz biraz esiyo ama yine de sicak...ramazan ne iyi gecti ferah ferah Rabbim yardim etti iste...napim kuzum bugun alisverise cikicaz gunes coksun diye bekliyorum ama carsida bir suru is var yaa
Anladim zaten yazdiginda ciddiye de alinmadi o yuzden dikkatli olun derim!...artik insanlarin caresizligide firsata cevriliyo yazik...dilara diye biri yazmıştı az önce tıp öğrencisiymiş yazrdımcı olmak istemiş...onun tıp öğrencisiyle alakası yok milleti kandırıyor bana ilişki pozisyonumu soruyor ve çekinme diyor..inanmıyorum bunun tıp öğrencisi olduğunu dalga geçiyor
yalan söylüyor bende soru sordum kendisine özelden mesaj yazdı bana ben sorunumu anlattım bana ilişki pozisyonunu sormuş çekinmene gerek yok diye yazmış inanmayın arkadaşlarım dolandırıcı bu
Aynen kuzum ya ertele ertele butun isler sona kaliyoAmin kuzum. Sorma herkes öyle diyo rabbim yardım etti diye işte allahın hikmetinden sual olunmuyo. Vala mecbur olmadıkça çıkmayın dışarıya canm aman diyim..
Aynen kuzum ya ertele ertele butun isler sona kaliyomecbur...bide sen adetlisin sana dahada skntidir Allah yardimcin olsun bebikim
aynen sapıkDolandırıcı değil de o soruya karşılık olsa olsa 'sapık' tır bu!
GelmedimiAmin allah razı olsun bitanem. Sıkıntım aslında gelmemesi biliyomusun
Gelmedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?