Gebe kalamayanlar buraya.....

gel burdan devam edelim yaz bakalım herkez duysun ne olduğunu senin

Kiz ben o amacla giymemistim ama sonra cikardim...hiiic isim olmaz diyerektennn:)anladim da boyle skmti cekiyon be kuzum askili sortlu bi takim yokmu hamileler icin?
Iste sorun şu ki aldığın iki hafta sonra olmuyor bende kslabalik esya sevmiyorum bakalım az daha sabredeyim bakalım simdilik tayt bir sort iki kapri oluyo gibi :)

Ayyy olmaz mı nefes alamıyorum dün sabah anneme gittim taa gece döndüm fenalık geçircektim yaa allah yardım etsin daha da sıcak olcakmış. Sen napiyon nasılsın bebiş :))
Aman kuzum yaa dikkat et...burasi biraz biraz esiyo ama yine de sicak...ramazan ne iyi gecti ferah ferah Rabbim yardim etti iste...napim kuzum bugun alisverise cikicaz gunes coksun diye bekliyorum ama carsida bir suru is var yaa

Aman kuzum yaa dikkat et...burasi biraz biraz esiyo ama yine de sicak...ramazan ne iyi gecti ferah ferah Rabbim yardim etti iste...napim kuzum bugun alisverise cikicaz gunes coksun diye bekliyorum ama carsida bir suru is var yaa

Amin kuzum. Sorma herkes öyle diyo rabbim yardım etti diye işte allahın hikmetinden sual olunmuyo. Vala mecbur olmadıkça çıkmayın dışarıya canm aman diyim..

Anladim zaten yazdiginda ciddiye de alinmadi o yuzden dikkatli olun derim!...artik insanlarin caresizligide firsata cevriliyo yazik...

yalan söylüyor bende soru sordum kendisine özelden mesaj yazdı bana ben sorunumu anlattım bana ilişki pozisyonunu sormuş çekinmene gerek yok diye yazmış inanmayın arkadaşlarım dolandırıcı bu

Dolandırıcı değil de o soruya karşılık olsa olsa 'sapık' tır bu!

Amin kuzum. Sorma herkes öyle diyo rabbim yardım etti diye işte allahın hikmetinden sual olunmuyo. Vala mecbur olmadıkça çıkmayın dışarıya canm aman diyim..
Aynen kuzum ya ertele ertele butun isler sona kaliyomecbur...bide sen adetlisin sana dahada skntidir Allah yardimcin olsun bebikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…