- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.761
Alla alla peki geldiginde agrin oldu mu ve tamamne kan seklinde mi oldu pihti falan varmiydi afedersin?Ya yok geldi de şöyle; ilk cumartesi farkettim bilirsin ilk olduğunda nasıl geldiğini işte ertesi gün normal geldi söküldü yani sonraki günlerde de nerdeyse 1 parmak kadar geldi yok yani kesildi anlamadım gitti
Alla alla peki geldiginde agrin oldu mu ve tamamne kan seklinde mi oldu pihti falan varmiydi afedersin?
O zaman evet adet olmussun ama niye sokulemedigini bilemedim?bu ayki farkli durum olabilir sen bi doktora gitsene kuzum bi baksin ultrasonla ne var ne yok??Vala ilk cunartesi oldum ya sanki sancım olmadı yani önceki aylar acillik oluyodum sadece sökükdüğüm gün sancım oldu bikaç saat oda dayanılırdı zaten. Pıhtı derken kuzum? O nasıl oluyo bilmiyorum da bu kez geldiği zamanlarda genelde parça gibiydi sanki anlamadım gitti
Iyiyim bndeIyiyiz canım süt sevmeyen ben süt iciyoruz oturduk da :) sen nasılsın?
Isteyim canim afyon cok sicak ya pistim bide adet gunum yaklasiyo o yuzden gerginim:)Iyiyiz canım süt sevmeyen ben süt iciyoruz oturduk da :) sen nasılsın?
O zaman evet adet olmussun ama niye sokulemedigini bilemedim?bu ayki farkli durum olabilir sen bi doktora gitsene kuzum bi baksin ultrasonla ne var ne yok??
Benimde cekyatla sol tarafim bütünleşti artık ödem olmasin aman bebis beslensin diye uzan dur :) kac gun kaldı?Isteyim canim afyon cok sicak ya pistim bide adet gunum yaklasiyo o yuzden gerginim:)
of off evet sonradan okudum bende.hem çok geçmiş olsun hem başınız sağolsun tatlım.sen tabi benimkide dertmi diyosun şimdi.sen kal bize taşın hem ben akşam gelince bebek severim sayende :)Canim kv gelse bana hic faydasi olmaz ki felc gecirmis sqg kolu hic islev gormuyormus kp evin islerini yapiyormus. Ben gidince buyuk gorumcem gelecek hem bana yardima hemde kv ye bakmaya. Bide esimin dayisi bugun vefat etti taziye var durumlar baya karisik anlayacagin
Geldi de tam değil iştehatta şuan kahverengi mesela gitcem canm gitcem de bilmiyorum ne zaman bakalım
amin inşaallah :)Su an serin de yatinca nolur bilmem. Inşallah hepiniz kalin bu yaz amiiin :)
aynenAnam yaz yaz adama yaklasilirmi beee
ve aleyküm selamSlllllmmmmmmmm
evet dün gece çok dua ettim ne olur Allah'ım serinlik ver diye kabul etti rabbim şükür.Gunaydin kizlarrr bugun hava biraz daha serin sanki he?bu arada kalktigim gibi yazayim @tm26 kuzum ruyamda seni gordum kiiiiizzz
memleket yanıyor anacım sıcak basmıyo seni sıcak heryeri bastı ondanGunaydin kizlar afyon yaniyor veya beni sicaklar basıyor
En yakın zaman diliminde git kuzum. Hanı bazen deriz ya nerede o eski bayramlar diye he işte bizim adetlerde şimdi öyle nerede o eski adetlerim . şimdi 1. Gün az başlangıç 2. Gün sokuluyor 3. Gün azalıyor 4 5 6 7 gün arada gelirse kahverengi leke halinde
benimde benimde 7 gün olurdum şimdi ilk gün kahve bordo gibi 2.gün sökülüyo 3.günde geliyo 4-5-6 sadece kahveden açığa doğru çekip gidiyor.dengemiz bozuldu ama genel çoğumuzda bu var sanki.baksanıza evladı olan 2.ciyi isteyenler bile sıkıntı yaşıyor ve farkına varıyor gebe kalmak zorlaşmış diye.Allah yardımcımız olsun cümlemizin inşaallahEvet yaa aynen öyle düzen müzen kalmadı eskiden günlerim bile bu denli geçmezdi keza eskiden bu kadar takmıyodum artk bilinçlendikçe sanki herşey daha kötüye gidiyo bende bunu anlamış değilim. Ayrıca benmde aynen yazdığın gibi canm 3. günden sonra kahverengiye dönüyo ne saçma
benimde benimde 7 gün olurdum şimdi ilk gün kahve bordo gibi 2.gün sökülüyo 3.günde geliyo 4-5-6 sadece kahveden açığa doğru çekip gidiyor.dengemiz bozuldu ama genel çoğumuzda bu var sanki.baksanıza evladı olan 2.ciyi isteyenler bile sıkıntı yaşıyor ve farkına varıyor gebe kalmak zorlaşmış diye.Allah yardımcımız olsun cümlemizin inşaallah
zoruna gitmesin bu bizim sınavımız o da onların sınavı hepsi buYa anlamiyorum yaaa, nasil olurda bizim gibi cocuk hasretiyle yananlar sabah aksam dua edenler senelerce sabr ediyo ama olmuyo, ama okadar duyuyorumki istemeyerek hamile kalip aldiranmi dersin, yada gizli dogurup atanmi dersin.....neden boyle oluyor yaaa. Tobe yaa isyan anlaminda demiyorum ama anlamiyom zoruma gidiyoo !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?