Gebe kalamayanlar buraya.....

sıfırdan döşeniyo nede olsa bitermi eksikleri.. üç beş ç beş tamamlancak inşallah.. geçti şükür canım şu sıralar yok elhamdülillah.. doktorumuzda anlam veremedi zaten..

anladım canım bıdaha olmasın inşallahh...bitmiyor takım almaktan vazgectık 3lü gardrop şifonyer yaptırıyoruz mobılyacıya bide oyun parkı alıcaz tamam satın alma daha pahalı 2 katı fıyat yaptırmak daha iyiye geldi 1 ay sonraya gelcek ınsallah

bak böyle daha iyi oldu işte :)) güle güle kullanırsın inşaallah canım

Bende hiç bilmem kahverengi oldugunu klomende ilk ay kist olmuştu ondan sonra öyle oldu duzenim

of off evet sonradan okudum bende.hem çok geçmiş olsun hem başınız sağolsun tatlım.sen tabi benimkide dertmi diyosun şimdi.sen kal bize taşın hem ben akşam gelince bebek severim sayende :)
Valla canim oyle çok isterdim ki sende kalmayi :)) ama mecburum esim evin küçüğü tum sorumluluk onda, bakacak kimsem de olmayinca burda gitmem lazim yani

H.g. ablam nasılsin

kız siz gelin ben klima alırım eve :)) ama yinede evim dün akşam iyiydi ya maşaalah.vantilatör bile çalıştırmadan :)
bzd de var klima abla ama açmıyorum bana yaramıyo hemen nefes alamıyo gibi oluyorum ahh bi izin verse de gitsem bi yerlere diye can atıyom da yok adam günlük iş çıkarıyo bide ayak işleri var bide başıma stajer çıktı kız daha hukuk 2 ye geçmiş yeğeni bana diyoki kıza iş buyurma ramazandan beri geliyo yemek yapıyorum hiç aldırış etmiyo bulaşık bekliyo daha da adliye işini diğer kendinin ayak işlerinide ben yapıyom kız anca oturuyo sabrediyom patlamamak için sabah direk adliyeye geçtim normalde 8.30 da açıyoruz büroyu saat 9 olmuş kız yeni gelmiş kapıyı açamamış bi beceremiyo beni arıyo ee abla sen nerdesin ben kapıyı açamıyorum sinirim bozuldu bide bunla uğraşıyom şu sıcakta yaaa

bak böyle daha iyi oldu işte :)) güle güle kullanırsın inşaallah canım

sağol ablacım valla cok kararsız kaldıydık en sonunda eşim yaptırma kararı aldı 2 5 milyar verdırtmeyelım yaptıralım dedi inan yarı fiyatı bıle tutmadı şok olduk resmen kazık yıcektık ya

evet gayet sinir bozucu iş buyurmayınca ne oluyomuş hayatı nasıl öğrenecekmiş herşeyi seyrederekmi :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…