- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.781
desene bize hiç gelmicenKızlar napıyonuz havalar nasıl kimin evi serin gelcem....
kız siz gelin ben klima alırım eve :)) ama yinede evim dün akşam iyiydi ya maşaalah.vantilatör bile çalıştırmadan :)desene bize hiç gelmicen
sıfırdan döşeniyo nede olsa bitermi eksikleri.. üç beş ç beş tamamlancak inşallah.. geçti şükür canım şu sıralar yok elhamdülillah.. doktorumuzda anlam veremedi zaten..
bak böyle daha iyi oldu işte :)) güle güle kullanırsın inşaallah canımanladım canım bıdaha olmasın inşallahh...bitmiyor takım almaktan vazgectık 3lü gardrop şifonyer yaptırıyoruz mobılyacıya bide oyun parkı alıcaz tamam satın alma daha pahalı 2 katı fıyat yaptırmak daha iyiye geldi 1 ay sonraya gelcek ınsallah
Evet yaa aynen öyle düzen müzen kalmadı eskiden günlerim bile bu denli geçmezdi keza eskiden bu kadar takmıyodum artk bilinçlendikçe sanki herşey daha kötüye gidiyo bende bunu anlamış değilim. Ayrıca benmde aynen yazdığın gibi canm 3. günden sonra kahverengiye dönüyo ne saçma
bzm umutbitmezi geçici olarak
Valla canim oyle çok isterdim ki sende kalmayi :)) ama mecburum esim evin küçüğü tum sorumluluk onda, bakacak kimsem de olmayinca burda gitmem lazim yaniof off evet sonradan okudum bende.hem çok geçmiş olsun hem başınız sağolsun tatlım.sen tabi benimkide dertmi diyosun şimdi.sen kal bize taşın hem ben akşam gelince bebek severim sayende :)
H.g. ablam nasılsinben geldimmm :) elektirkler kesildi şirkette şuan sanırım güç kaynağı devrede :) hava esiyor ama nem var yinede şükür dünkü gibi değil en azından.bir ara elim ayağım içten titremeye başladı oksijensiz kalıyorum sanırım aşırı sıcak ve nemde
Nolmus ki umutbitmez e cnm ?ay okudum cok sacma geldi bana ya hiç bişey dememiş ki hem alıştık biz onun konuşmalarına o sekılde sonuçta ınsana zarar verıcı bir konuşma yok
bzd de var klima abla ama açmıyorum bana yaramıyo hemen nefes alamıyo gibi oluyorum ahh bi izin verse de gitsem bi yerlere diye can atıyom da yok adam günlük iş çıkarıyo bide ayak işleri var bide başıma stajer çıktı kız daha hukuk 2 ye geçmiş yeğeni bana diyoki kıza iş buyurma ramazandan beri geliyo yemek yapıyorum hiç aldırış etmiyo bulaşık bekliyo daha da adliye işini diğer kendinin ayak işlerinide ben yapıyom kız anca oturuyo sabrediyom patlamamak için sabah direk adliyeye geçtim normalde 8.30 da açıyoruz büroyu saat 9 olmuş kız yeni gelmiş kapıyı açamamış bi beceremiyo beni arıyo ee abla sen nerdesin ben kapıyı açamıyorum sinirim bozuldu bide bunla uğraşıyom şu sıcakta yaaakız siz gelin ben klima alırım eve :)) ama yinede evim dün akşam iyiydi ya maşaalah.vantilatör bile çalıştırmadan :)
yani bzd tepki plarak yazdıkda sallayan yok kiay okudum cok sacma geldi bana ya hiç bişey dememiş ki hem alıştık biz onun konuşmalarına o sekılde sonuçta ınsana zarar verıcı bir konuşma yok
Bende hiç bilmem kahverengi oldugunu klomende ilk ay kist olmuştu ondan sonra öyle oldu duzenim
Gunaydin kizlarrr bugun hava biraz daha serin sanki he?bu arada kalktigim gibi yazayimtm26 kuzum ruyamda seni gordum kiiiiizzz
bak böyle daha iyi oldu işte :)) güle güle kullanırsın inşaallah canım
Nolmus ki umutbitmez e cnm ?
yani bzd tepki plarak yazdıkda sallayan yok ki
Banlanmis yani :)) canim iyiym cok şükür idare ediyoruz, sen nasilsin :))gecıcı konuşma engeli almış canım ?nasılsın bu arada?
evet gayet sinir bozucu iş buyurmayınca ne oluyomuş hayatı nasıl öğrenecekmiş herşeyi seyrederekmi :))))))bzd de var klima abla ama açmıyorum bana yaramıyo hemen nefes alamıyo gibi oluyorum ahh bi izin verse de gitsem bi yerlere diye can atıyom da yok adam günlük iş çıkarıyo bide ayak işleri var bide başıma stajer çıktı kız daha hukuk 2 ye geçmiş yeğeni bana diyoki kıza iş buyurma ramazandan beri geliyo yemek yapıyorum hiç aldırış etmiyo bulaşık bekliyo daha da adliye işini diğer kendinin ayak işlerinide ben yapıyom kız anca oturuyo sabrediyom patlamamak için sabah direk adliyeye geçtim normalde 8.30 da açıyoruz büroyu saat 9 olmuş kız yeni gelmiş kapıyı açamamış bi beceremiyo beni arıyo ee abla sen nerdesin ben kapıyı açamıyorum sinirim bozuldu bide bunla uğraşıyom şu sıcakta yaaa
hoşbuldum canım nasılsın iyimisin tatlımH.g. ablam nasılsin
Banlanmis yani :)) canim iyiym cok şükür idare ediyoruz, sen nasilsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?