- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.801
o zaman ben sabredicem artık dönmeni beklicem belki o zaman nasip olur görüşmekValla canim oyle çok isterdim ki sende kalmayi :)) ama mecburum esim evin küçüğü tum sorumluluk onda, bakacak kimsem de olmayinca burda gitmem lazim yani
Kizlaarrr selaammm özledim sizicanım benim rabbim neylerse güzel eyler dua ederiz senin paşan içinde üzme kendini.inşaallah bebeişimiz kendini toparlar sende de paşa varsa yandı bu topiğin hatunları :) şimdi @zeynepsibel veesoes1919 kızı onlardan umacağız artık :) bak üzme demek kolay belki ama gerçekten kalpten diliyorum rabbim sağlıkla sıhhatle doğmasını nasip etsin varsa bebişimizin sıkıntılarını gidersin şimdiden büyük Allah'ım.
güzel günler göreceğiz inşaallah rabbimin izniyleAllah beterinden korusun da bakalım daha ne bekliyo bizi...
ay gelip sormanı bekliyorum bende merak ettim çünkü :)hayır olsun tatlım nasıl gördün ?
Evet cnm 2.ci girisim oldu nst ye :))aynen kız aklıma gelmedi banlanmış demek benim bebek aklımı aldı ya unutkan oldum iyicene :))bizde aynı cok şükür pazartesi görücem inşallah nstye mi girdin ?
banı 1 gündü kalktı banı çoktan ama gelmiyorinşallah hemen geri döner yokluğu belli oluyor
Ayy canim insallah cunku birbirimize cok uzak degiliz gorusme imkanimiz fazla :))o zaman ben sabredicem artık dönmeni beklicem belki o zaman nasip olur görüşmek
aaaaaaaaaa kim gelmiş uğramış fakirhanemize :) döverim kız seni hem düğün tatili yapmış hemde başka tatilden yazıyor :))) önce oğlunu sonra seni totona totona döverim :) nasılsın demicem gayet iyi olduğun belli :) bende bi gelişme yok henüz sen sormadan ben söyleyeyim :)))Kizlaarrr selaammm özledim sizibenim erkek kardeşim in düğünü vardi bir hafta memlekette idik simdide otel e geldik tatildeyiz;-) bebisim cok şükür iyi 4 lu test te iyi çıktı bebegim erkek bu arada tosun paşam geliyo
Hayirli olsun canim biz biraktigin gibiyiz ayniKizlaarrr selaammm özledim sizibenim erkek kardeşim in düğünü vardi bir hafta memlekette idik simdide otel e geldik tatildeyiz;-) bebisim cok şükür iyi 4 lu test te iyi çıktı bebegim erkek bu arada tosun paşam geliyo
ay gelip sormanı bekliyorum bende merak ettim çünkü :)
Evet cnm 2.ci girisim oldu nst ye :))
banı 1 gündü kalktı banı çoktan ama gelmiyor((
Canim yok daha erken normalde. Benim pazartesi gunu gorme sebebim ben ucak yolculugu yapacagim icin doktorum rapor vermek için garantiye alalm nst ye gir dedi ondan yani, bir onceki girişimde de agrim oldugu icin gonderdi beni ondan yani yoksa normalde daha var nst ye girmemize :))o zaman girme vaktimiz gelmiş ama tabi benım doktor ızne cıktığı için bu ay ben gec gıdıyorum işte normalde 1 ayım doldu yada erken doğum riskin olduğu için mi erken gırdın sen acaba ?
Canim yok daha erken normalde. Benim pazartesi gunu gorme sebebim ben ucak yolculugu yapacagim icin doktorum rapor vermek için garantiye alalm nst ye gir dedi ondan yani, bir onceki girişimde de agrim oldugu icin gonderdi beni ondan yani yoksa normalde daha var nst ye girmemize :))
Sarj bitti yakinda değil priz bakamadim ben yataksiz aldim annem pamuktan yapalim yatagini dedi olmadi bi yorganciya yaptirirsin istersen saglikli oluyor ya pamuk silikon yataga görebebeem kız nerelerdesin bişey sorcam oyun parkı alıcaz yatağı falan oluyor mu onun alırken ayrı mı alıyorsun ?
Bebis toparlaniyor bazen o ara kasiliyor insan ya bana gecdn yürürken oldu. Bana doktorun verdigi kagitta 36.haftadan sonra nst diyorduaynen 8.ayda giriliyor dıye bılıyorumda ondan kız ne dicem benimde 15 gündür her gün değil ama böyle değişik bir ağrı oluyor kesiliyor acaba diyorum doğumamı hazırlanıyoruz ne surda kaldı 73 gün :)))
evet o benim :)) iyiyim canım işyerinde elektrikler gitti daha yeni geldi sen nasılsın bende seni özledim kızzzz :) sıcaklarla aran nasılKizlar sizi cok ozledim yahuuu nabiyosunusss zumrutanka abam nickin mi degistiii ?????
Aynen cnm banede de arada hafif sanci olup cikiyo az kaldi daha :))aynen 8.ayda giriliyor dıye bılıyorumda ondan kız ne dicem benimde 15 gündür her gün değil ama böyle değişik bir ağrı oluyor kesiliyor acaba diyorum doğumamı hazırlanıyoruz ne surda kaldı 73 gün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?