Gebe kalamayanlar buraya.....

Kizlaarrr selaammm özledim sizi benim erkek kardeşim in düğünü vardi bir hafta memlekette idik simdide otel e geldik tatildeyiz;-) bebisim cok şükür iyi 4 lu test te iyi çıktı bebegim erkek bu arada tosun paşam geliyo

aaaaaaaaaa kim gelmiş uğramış fakirhanemize :) döverim kız seni hem düğün tatili yapmış hemde başka tatilden yazıyor :))) önce oğlunu sonra seni totona totona döverim :) nasılsın demicem gayet iyi olduğun belli :) bende bi gelişme yok henüz sen sormadan ben söyleyeyim :)))

o zaman girme vaktimiz gelmiş ama tabi benım doktor ızne cıktığı için bu ay ben gec gıdıyorum işte normalde 1 ayım doldu yada erken doğum riskin olduğu için mi erken gırdın sen acaba ?
Canim yok daha erken normalde. Benim pazartesi gunu gorme sebebim ben ucak yolculugu yapacagim icin doktorum rapor vermek için garantiye alalm nst ye gir dedi ondan yani, bir onceki girişimde de agrim oldugu icin gonderdi beni ondan yani yoksa normalde daha var nst ye girmemize :))

aynen 8.ayda giriliyor dıye bılıyorumda ondan kız ne dicem benimde 15 gündür her gün değil ama böyle değişik bir ağrı oluyor kesiliyor acaba diyorum doğumamı hazırlanıyoruz ne surda kaldı 73 gün :)))

bebeem kız nerelerdesin bişey sorcam oyun parkı alıcaz yatağı falan oluyor mu onun alırken ayrı mı alıyorsun ?

bebeem kız nerelerdesin bişey sorcam oyun parkı alıcaz yatağı falan oluyor mu onun alırken ayrı mı alıyorsun ?
Sarj bitti yakinda değil priz bakamadim ben yataksiz aldim annem pamuktan yapalim yatagini dedi olmadi bi yorganciya yaptirirsin istersen saglikli oluyor ya pamuk silikon yataga göre

Bebis toparlaniyor bazen o ara kasiliyor insan ya bana gecdn yürürken oldu. Bana doktorun verdigi kagitta 36.haftadan sonra nst diyordu

Aynen cnm banede de arada hafif sanci olup cikiyo az kaldi daha :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…