Gebe kalamayanlar buraya.....

evet o benim :)) iyiyim canım işyerinde elektrikler gitti daha yeni geldi sen nasılsın bende seni özledim kızzzz :) sıcaklarla aran nasıl

Amanin ablaaa inan heryerimden ter akiyor:) annemin ewi tasidik abam kac gunlerdir ordayim.ne tele bakabildim ne buraya..bugunde kndi ewimi temizledim derken yine ter icinde yuzcem nerdeyse sen nassin abam

Amanin ablaaa inan heryerimden ter akiyor:) annemin ewi tasidik abam kac gunlerdir ordayim.ne tele bakabildim ne buraya..bugunde kndi ewimi temizledim derken yine ter icinde yuzcem nerdeyse sen nassin abam
İŞYERİNDE SICAKLA BOĞUŞUYORUM ŞÜKÜR BUGÜN ESİYOR SADECE NEM ZORLUYOR.oyy excel çalışırken büyük harfte kalmış :))) iyiyim canım şükürler olsun

hayır olsun tatlım nasıl gördün ?
Kiz sanki hala gozumun onunde sana geliyorum yemek falan hazirlamissin aksam boyle...kizin olmus sari sacli mavi gozlu saclari biraz uzun...diyosunki 4 aylik oldu ama cocul tutuna tutuna yuruyo...bende diyorum madem dogum yaptin niye bize soylemedin sayfada?orayi pek anlatmiyosun kapatiyosun konuyu isin garibi kizinun adi yaren

MERHABA arkadaslar bebek icin iliskiden sonra agir tasimama konusunda ve kendine dikkat etme konusunda ozenli olmalimiyiz?yani cok pimpiriklenmek istemiyorum ama dun gece iliskim oldu bugun pazara gittim agir tasidim sonrasinda belde farkli bir agri ve yumurtalik kisimlarimda kasilma ve agri oldu ayni zamanda vajina ve makatta da yani normal mi bunlar bilmiyorum. cahilligime verin cevaplarinizi bekliyorum

allahhh seni kızzzz yoksam erkek değilde kız mı cıkacak doğururkenhayır olsun

Merhaba herkese benim adetim 10 gün gecikti ve su gibi akıntım var idrar testi Yaptım 2 gün önce negatif çıktı hiç böyle olmazdı tam adet oldum sanıyorum ama akıntı oluyor hamile olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…