- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.821
evet o benim :)) iyiyim canım işyerinde elektrikler gitti daha yeni geldi sen nasılsın bende seni özledim kızzzz :) sıcaklarla aran nasıl
evet o benim :)) iyiyim canım işyerinde elektrikler gitti daha yeni geldi sen nasılsın bende seni özledim kızzzz :) sıcaklarla aran nasıl
İŞYERİNDE SICAKLA BOĞUŞUYORUM ŞÜKÜR BUGÜN ESİYOR SADECE NEM ZORLUYOR.oyy excel çalışırken büyük harfte kalmış :))) iyiyim canım şükürler olsunAmanin ablaaa inan heryerimden ter akiyor:) annemin ewi tasidik abam kac gunlerdir ordayim.ne tele bakabildim ne buraya..bugunde kndi ewimi temizledim derken yine ter icinde yuzcem nerdeysesen nassin abam
nurun ala nur uslutuba :))Abla umutbtmez mi ban yedi?ne yazmis o msjini biliomusun.ne yazmista ban yemiski????nurun ala nur kim abla???
İŞYERİNDE SICAKLA BOĞUŞUYORUM ŞÜKÜR BUGÜN ESİYOR SADECE NEM ZORLUYOR.oyy excel çalışırken büyük harfte kalmış :))) iyiyim canım şükürler olsun
nurun ala nur uslutuba :))
hatırlamıyorumki hangi haberde yazmıştı yorum ama büyütülecek hiçbişeyde yoktu yani boşyere yani
Kiz sanki hala gozumun onunde sana geliyorum yemek falan hazirlamissin aksam boyle...kizin olmus sari sacli mavi gozlu saclari biraz uzun...diyosunki 4 aylik oldu ama cocul tutuna tutuna yuruyo...bende diyorum madem dogum yaptin niye bize soylemedin sayfada?orayi pek anlatmiyosun kapatiyosun konuyu isin garibi kizinun adi yarenhayır olsun tatlım nasıl gördün ?
Aynen cnm banede de arada hafif sanci olup cikiyo az kaldi daha :))
Sarj bitti yakinda değil priz bakamadim ben yataksiz aldim annem pamuktan yapalim yatagini dedi olmadi bi yorganciya yaptirirsin istersen saglikli oluyor ya pamuk silikon yataga göre
Bebis toparlaniyor bazen o ara kasiliyor insan ya bana gecdn yürürken oldu. Bana doktorun verdigi kagitta 36.haftadan sonra nst diyordu
Kiz sanki hala gozumun onunde sana geliyorum yemek falan hazirlamissin aksam boyle...kizin olmus sari sacli mavi gozlu saclari biraz uzun...diyosunki 4 aylik oldu ama cocul tutuna tutuna yuruyo...bende diyorum madem dogum yaptin niye bize soylemedin sayfada?orayi pek anlatmiyosun kapatiyosun konuyu isin garibi kizinun adi yaren
E tamam yapsın madem :) cevremde birkaç kisi de öyle yaptıannemde biz yaparız dedi
Valla bilemem kuzum tatli mi tali tontis bi bebisti...son anda supruz yapar mi senin mert bilemem???allahhh seni kızzzz yoksam erkek değilde kız mı cıkacak doğururkenhayır olsun
E tamam yapsın madem :) cevremde birkaç kisi de öyle yaptı
Valla bilemem kuzum tatli mi tali tontis bi bebisti...son anda supruz yapar mi senin mert bilemem???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?