- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.841
Yok kiz bizden sarisin cikma ihtimali yuzde 5:)))acaba benim bebek diye kendininkini mi gördün :)?
Iyi canim oselam kızlar napıyonuz bakıyım
Napim canim yorgunluktan uzattim ayaklari dinleniyorum sen napiyon?selam kızlar napıyonuz bakıyım
kan tahlili yaptırasana canım yarınMerhaba herkese benim adetim 10 gün gecikti ve su gibi akıntım var idrar testi Yaptım 2 gün önce negatif çıktı hiç böyle olmazdı tam adet oldum sanıyorum ama akıntı oluyor hamile olabilir miyim
amam ne olsun buhar olcam ya ne sıcak buIyi canim o
Napim canim yorgunluktan uzattim ayaklari dinleniyorum sen napiyon?
Yaptırmayı düşünüyorum canım ama idrarda çıkar mı diye bekledim işte bi ümit[/Qidrar
idrar bazen yanıldır kan kesin çözüm :)
Merhaba herkese benim adetim 10 gün gecikti ve su gibi akıntım var idrar testi Yaptım 2 gün önce negatif çıktı hiç böyle olmazdı tam adet oldum sanıyorum ama akıntı oluyor hamile olabilir miyim
İnşallah canım ya Allah isteyen herkese versin istiyoruz ama bakalım
Aynen pufff deniyo yaa?biz yukarida oturyoruz biraz esmiyo hic...sen nerdes8n canim?amam ne olsun buhar olcam ya ne sıcak bu
Kimileri hic belirti hissetmiyo kimileri de adetten farkli belirti goruyo kisiden kisiye degisiyo canim?Hamilelik belirtileri adetten once illaki gorunurmu yoksa hic belirti olmadanda olabilirmi ?
yapsın tabe anane olcak :)
ben eskişehide oturuyorum canımAynen pufff deniyo yaa?biz yukarida oturyoruz biraz esmiyo hic...sen nerdes8n canim?
Hmmm normal ozaman , bende her ay normalde gogsumun kenarlari agrir karnima sanci gelip gelip giderde, soyle 1 hafta 10 gun kala .... Bu defa 6-7 gun kaldi ama ne snci ne goguslerde degisklik, dedim herhalde hormonlar iflas etti erkeklesiyormuyum. Olan akintida kesildiKimileri hic belirti hissetmiyo kimileri de adetten farkli belirti goruyo kisiden kisiye degisiyo canim?
bu söylediklerin yumurtlama yani ovulasyon belirtilerine benziyor.adetinin kaçıncı günüydü ağrın olduğundaMERHABA arkadaslar bebek icin iliskiden sonra agir tasimama konusunda ve kendine dikkat etme konusunda ozenli olmalimiyiz?yani cok pimpiriklenmek istemiyorum ama dun gece iliskim oldu bugun pazara gittim agir tasidim sonrasinda belde farkli bir agri ve yumurtalik kisimlarimda kasilma ve agri oldu ayni zamanda vajina ve makatta da yani normal mi bunlar bilmiyorum. cahilligime verin cevaplarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?