- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.861
hayır olsun bende karşı komşum erkeğe hamile 8.ayında ama gece rüyamda kızı olmuş benim annemden bebeğe bakmasını istiyor binanın merdivenlerinde konuştuklarını görüyorum annem komşuma yan bile bakmıyor.anlam veremedim rüyamda bile neden öyle davrandığına çünkü annem bizim apartmanın bütün bebelerini büyütmüştür yani.Allah hayırlara çıkarsın inşaallah.Valla bilemem kuzum tatli mi tali tontis bi bebisti...son anda supruz yapar mi senin mert bilemem???
iyiyim canım sen napıyorsun sıcaklarla uğraşmaya devam ediyorum :)selam kızlar napıyonuz bakıyım
hiç belirti olmadanda olabilir canım.olsada belirti zaten çoğu belirtisi adet ile aynı maalesef :)Hamilelik belirtileri adetten once illaki gorunurmu yoksa hic belirti olmadanda olabilirmi ?
inşaallahhhhh :)İyi geceler hatunlar bu ara pek gorusemiyoruz . bu hafta ne gösterir bilmiyorum ama yarın yine yokum eşimin minnak kuzeyine bakmaya gideceğim . cuma ya da cumartesi memlekete gidebilirim benim ufaklik yeğeni bırakmak için hem de annemi özledimadetim daha gelmedi hem adet sürecinde kafa dinlemis olurum bu ay ovulasyon testleriyle takip edeceğim yakalayacagim o yumurtayı
Sana da ablacimhayırlı sabahlar kızlar
maşaallah ya alperimiz erkenci bugün ya da sen uykunu iyi aldın :)Sana da ablacim
Sanada ablam nasilsinhayırlı sabahlar kızlar
3 de uyudum 8de kalktim benimkinin arkadasi aradi da sabahin korunde mesgule atiyorum yine ariyor sapik gibi arayanlara deli oluyorum yamaşaallah ya alperimiz erkenci bugün ya da sen uykunu iyi aldın :)
iyiyim canım dün esinti vardı bugün yok yine oturduğum yerde terliyorum :)Sanada ablam nasilsin
haklısın hele yani hamile bir hatunu var adamın bakalım rahat uyudumu iyimi belki anca uyudu nedir bu ısrar3 de uyudum 8de kalktim benimkinin arkadasi aradi da sabahin korunde mesgule atiyorum yine ariyor sapik gibi arayanlara deli oluyorum ya
maşallah şuan ateşin iyi tam Türkiye şartlarına uygun :) dilerim gelmez kırmızıların mutlu haberler verirsin :)Günaydın hanımlar nasilsiniz ben bugun baya iyi uyandim insallah hasta olmam su iki gun icinde de iyi haberler veririm size bu arada ates olcumu yaptim sabah 38.3 çıktı
canı sıkılmıştı pek girmeyi düşünmüyorum fln diyodu bakayım facede görüyoruz da buraya girermiinşallah hemen geri döner yokluğu belli oluyor
zaten bişey bildiği yok nasıl hukuk okuyo anlamadım nasl kazandıysa bi word bile bilmiyo bana soruyo yani bilmemek ayıp değil ama kendi işine göre hareket etmesi başka iş olunca odasına çekiliyo her gün sinir olmakla geçiyo önce ne güzel tektim kafama göre çalışıyodum rahattım ev gibi şimdi anca sinir oluyorumevet gayet sinir bozucu iş buyurmayınca ne oluyomuş hayatı nasıl öğrenecekmiş herşeyi seyrederekmi :))))))
Allah'ım yarabbim başınız sağolsun canımmmKayinpederimi dun yine beyin kanamasi sonucu kaybettik. Hala soktayiz
Benimki de tras oluyodu diyo ac dedim ben acarsam kötü olcak sen aç ayyy evlense de bi...haklısın hele yani hamile bir hatunu var adamın bakalım rahat uyudumu iyimi belki anca uyudu nedir bu ısrar
allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunKayinpederimi dun yine beyin kanamasi sonucu kaybettik. Hala soktayiz
Ay kuzum ya başıniz sağolsunKayinpederimi dun yine beyin kanamasi sonucu kaybettik. Hala soktayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?