Gebe kalamayanlar buraya.....

Valla bilemem kuzum tatli mi tali tontis bi bebisti...son anda supruz yapar mi senin mert bilemem???
hayır olsun bende karşı komşum erkeğe hamile 8.ayında ama gece rüyamda kızı olmuş benim annemden bebeğe bakmasını istiyor binanın merdivenlerinde konuştuklarını görüyorum annem komşuma yan bile bakmıyor.anlam veremedim rüyamda bile neden öyle davrandığına çünkü annem bizim apartmanın bütün bebelerini büyütmüştür yani.Allah hayırlara çıkarsın inşaallah.

inşaallahhhhh :)

Günaydın hanımlar nasilsiniz ben bugun baya iyi uyandim insallah hasta olmam su iki gun icinde de iyi haberler veririm size bu arada ates olcumu yaptim sabah 38.3 çıktı
maşallah şuan ateşin iyi tam Türkiye şartlarına uygun :) dilerim gelmez kırmızıların mutlu haberler verirsin :)

evet gayet sinir bozucu iş buyurmayınca ne oluyomuş hayatı nasıl öğrenecekmiş herşeyi seyrederekmi :))))))
zaten bişey bildiği yok nasıl hukuk okuyo anlamadım nasl kazandıysa bi word bile bilmiyo bana soruyo yani bilmemek ayıp değil ama kendi işine göre hareket etmesi başka iş olunca odasına çekiliyo her gün sinir olmakla geçiyo önce ne güzel tektim kafama göre çalışıyodum rahattım ev gibi şimdi anca sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…