- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.881
Kayinpederimi dun yine beyin kanamasi sonucu kaybettik. Hala soktayiz
Bilmiyorum ki cabim belkide sendeki belirti belirtisizliktirHmmm normal ozaman , bende her ay normalde gogsumun kenarlari agrir karnima sanci gelip gelip giderde, soyle 1 hafta 10 gun kala .... Bu defa 6-7 gun kaldi ama ne snci ne goguslerde degisklik, dedim herhalde hormonlar iflas etti erkeklesiyormuyum. Olan akintida kesildi
Insallah ablacim bu ay zaten folic falanda kullandim ya insallah ama kasiklarim falan catlicak nerdesyse sislikten adet ağrısı gibi agri oluyor aradamaşallah şuan ateşin iyi tam Türkiye şartlarına uygun :) dilerim gelmez kırmızıların mutlu haberler verirsin :)
Basin sagolsun tatlim onun topraginca geride kalanlara omur versinKayinpederimi dun yine beyin kanamasi sonucu kaybettik. Hala soktayiz
Allah rahmet eylesin canim...basiniz sagolsun...mekani cennet olsun insallah...Kayinpederimi dun yine beyin kanamasi sonucu kaybettik. Hala soktayiz
Hayirdir insallah abla...vardir annenin bildigihayır olsun bende karşı komşum erkeğe hamile 8.ayında ama gece rüyamda kızı olmuş benim annemden bebeğe bakmasını istiyor binanın merdivenlerinde konuştuklarını görüyorum annem komşuma yan bile bakmıyor.anlam veremedim rüyamda bile neden öyle davrandığına çünkü annem bizim apartmanın bütün bebelerini büyütmüştür yani.Allah hayırlara çıkarsın inşaallah.
Allah razı olsun vardır bir bildiği bencede.bakalım ana baba rüyaları iyidir derlerHayirdir insallah abla...vardir annenin bildigi
Kayinpederimi dun yine beyin kanamasi sonucu kaybettik. Hala soktayiz
Ugrarim tabisiiiaaaaaaaaaa kim gelmiş uğramış fakirhanemize :) döverim kız seni hem düğün tatili yapmış hemde başka tatilden yazıyor :))) önce oğlunu sonra seni totona totona döverim :) nasılsın demicem gayet iyi olduğun belli :) bende bi gelişme yok henüz sen sormadan ben söyleyeyim :)))
Cnm benim iyi olun siz güzel haberleriniz alalım sevinelimHayirli olsun canim biz biraktigin gibiyiz ayni
allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah, benim babamda bi defa beyin kanamasi gecirdi dr dedi ikinci defa kurtaramayiz.... beyin kanamasinda ikinci sansin yokmusKayinpederimi dun yine beyin kanamasi sonucu kaybettik. Hala soktayiz
Insallah canim en kisa suredeCnm benim iyi olun siz güzel haberleriniz alalım sevinelim
ayyy ben hep burdayım sıcaktan iş güç yapamıyorum zaten birde üstüneSlm kizlar bugun kimseler yok sanirim burda
Hepinizden allah razi olsun..
Ramazanin ilk gunu oruc tutmus yasak oldugu halde diyaliz hastasi ve o gun teraviye gitti oda yasak onceden beyin kanamasi gecirdigi icin egilmemesi lazim oturupta kilmasi lazim namazini cumasinida kildi dukkanina gitti son kez ve yatti 40.. gun topraga girdi insallah butun gunahlari af olmustur cennetin en guzel kosesine oturmustur.. 3 senedir taniyorum bic kotu sozunu duymadim hep bize karsi guler yuzluydu sakaciydi mekani cennet olur insallah
amin inşaallah canım tekrar başınız sağolsun canım eşine sana tüm ailesine sabırlar versin rabbimHepinizden allah razi olsun..
Ramazanin ilk gunu oruc tutmus yasak oldugu halde diyaliz hastasi ve o gun teraviye gitti oda yasak onceden beyin kanamasi gecirdigi icin egilmemesi lazim oturupta kilmasi lazim namazini cumasinida kildi dukkanina gitti son kez ve yatti 40.. gun topraga girdi insallah butun gunahlari af olmustur cennetin en guzel kosesine oturmustur.. 3 senedir taniyorum bic kotu sozunu duymadim hep bize karsi guler yuzluydu sakaciydi mekani cennet olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?