Gebe kalamayanlar buraya.....

Bilmiyorum ki cabim belkide sendeki belirti belirtisizliktirhayilrisiyla insallah...

Hayirdir insallah abla...vardir annenin bildigi

Ugrarim tabisiii cok şükür iyiyiz anka kuşum tanıdım yazindan seni iyi okduguna sevindim .
Herkes iyi olsun inşallah beni dövebilirsin ama oğlusuma yazikkk ayyyy bu arada karnim büyümeye basladi utanıyorum hamilemi kilo mu almış tombis kızlar gibi oldum yaaaa acaba sizlerdede 5.ayda ciktimi birden karniniz

Hamile olan arkadaşlar bize tecrübeleriniz yazın :))) gün aşırı ilişki mi yoksa her gün mü ilişkiye girmek lazım? Sperm kalitesi için gün aşırı diolar ama bilemedim. Bide bi kere mi birlikte olmak gerekio yoksa iki kere de olsa olur mu? Sperm kalitesi düşer mi?

Canım döllenmeden sonra 7. Gün sulu.kahverengi pembe akıntı geldi üstüne görme.olablr mi gerçi adaetlermden önce hep lekelnmm olur yalnız kasığında bazen lef atar gibi atmalar var umarm gebeymdir dualarn ı eksk etmeyin

Hepinizden allah razi olsun..
Ramazanin ilk gunu oruc tutmus yasak oldugu halde diyaliz hastasi ve o gun teraviye gitti oda yasak onceden beyin kanamasi gecirdigi icin egilmemesi lazim oturupta kilmasi lazim namazini cumasinida kildi dukkanina gitti son kez ve yatti 40.. gun topraga girdi insallah butun gunahlari af olmustur cennetin en guzel kosesine oturmustur.. 3 senedir taniyorum bic kotu sozunu duymadim hep bize karsi guler yuzluydu sakaciydi mekani cennet olur insallah

Amin canm ya gerçekten çok üzüldüm allah sabırlar versin takdiri ilahi kuzum ne diyebiliriz ki rabbim gittiği yerde utandırmasın. Bak aslolan arkasında böyle güzel sözler dua eden insanlar bırakması. Ne mutlu ona ...

amin inşaallah canım tekrar başınız sağolsun canım eşine sana tüm ailesine sabırlar versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…