Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar bisi soru cam ben biraz önce ovulasyontesti yaptım ikinci cizgi silik çıktı ama adetim cumartesi günü gelecek niye öyle cikms olabilir sizce bilen varmi

Kızlar bisi soru cam ben biraz önce ovulasyontesti yaptım ikinci cizgi silik çıktı ama adetim cumartesi günü gelecek niye öyle cikms olabilir sizce bilen varmi
gebelik olduğundandır canım :) bildiğim kadarıyla ya hazırda yumurta olduğunda ya da gebe durumu olduğunda çıkabiliyor fotoğrafını at bakalım

gebelik olduğundandır canım :) bildiğim kadarıyla ya hazırda yumurta olduğunda ya da gebe durumu olduğunda çıkabiliyor fotoğrafını at bakalım
şüpheye düştüm şimdi yumurta olsa daha kırmızı çıkması lazım.adetine 2 gün varsa silik çizgi gebelik işareti olabilir ama sen ovi testiyle yaptın.sen en iyisi idrar testi alıp yapsana.adetine 2 gün kala neden ovi yaptın onuda anlamadım ben şimdi :)))

aynen içimden bn bizimkilere olmuş olsa böyle diyebilirmiyim dye geçirdim tabiki dua eder kuranını okurum rahmet dilerim tabii önce kim gider onu allah bilirde arkandan güzel laf edeni bulmakta kişinin kendi elinde

canım ovülasyonda öyle çıkıyo bende yaptım silik gebelik testinde dene ovulasyon yanıltıyormuş diyorlar adet gününnü bekle bence benimde 2 gün var günüm bir kaç gün geçsin öyle yaparım tabi geçerse

Gebelik testi günüm geçmeden gostermezki ve zaten hiç bir belirtim yok

ovülasyonu 2 gün önce yapmıştım öyle esti birden yapayım dedim silik çıktı o da negatif demekmiş canım zaten insanın canı sıkılıyor negatifi görünce bekle biraz günün geçsin bir kaç gün daha sağlıklı sonuç verir negatifleri görünce dahada sıkıcı oluyor süreç benimde 2 gün var ama hemen yapmicam

hayır tabiki varsa gösterir her türlü silikte olsa zaten iki günün kalmış millet 1 hafta kala öğreniyo bnd meraklandım ama mesai bitti eve gidiyrm yarn sonucu bildir canoo
Sabah ilk idrarimlayaparım ama hiç ümidim yok baksanaovulasyon testleri yanlış gösteriyormuş boşuna umutlandim

Sabah ilk idrarimlayaparım ama hiç ümidim yok baksanaovulasyon testleri yanlış gösteriyormuş boşuna umutlandim
Eger ovi testin silik cikdiysa 2 anlami var ya gebesin yada hala yumurtan var...benim aenden koyuydu hepimiz burda hamile oldugumu duaunup sevinmistik adetten az gun kala onceydi ama malesef catlamamis yumurtam cikti bende pko oldugu icin sende pko varmi?

aynen içimden bn bizimkilere olmuş olsa böyle diyebilirmiyim dye geçirdim tabiki dua eder kuranını okurum rahmet dilerim tabii önce kim gider onu allah bilirde arkandan güzel laf edeni bulmakta kişinin kendi elinde

Tabiki canm. Yani insanın kv kp kötü bi insan olsa huzursuzluk çıkarsa eşiyle arasını bozsa ne kadar içten dua edebilir ki gelini veya damadı? En fazla allah rahmet eylesin denir. Herşey karşılıklı tabi oda var yani. Allah kötüleri ıslah iyileri daim eylesin kimsenin bir başkası yüzünden huzurunu bozmasın. Gidenlere rahmet kalanlara sabır nasip etsin. Yine de veda edince kötü anıları hatırlayamıyo insan, az da olsa hep iyi olanlar kalıyo akılda...

canım vallahi bende de silik çıktı 2 gün önce araştırdım bir kaç siteden hatta bu sitedede gebelik göstermez ov falan dediler o herkeste çıkar dediler bende yapmadım bidaha dedim günüm geçsin öyle yapayım

O zmn catlamams yumurtamolabilir ama son 2aydr adetim düZensiz
O zaman sen en iyisi idrarini tutup gebelik testi yap 2 gun kalmis silikte olsa cikar.. illaki adetin gecmesi gerekmez ogrenmek icin...kan testi kesin cozum ama yoksa da bosuna kan aldirmak ve umit etmek olmasin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…