- 19 Kasım 2014
- 246
- 187
- 53
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.901
gebelik olduğundandır canım :) bildiğim kadarıyla ya hazırda yumurta olduğunda ya da gebe durumu olduğunda çıkabiliyor fotoğrafını at bakalımKızlar bisi soru cam ben biraz önce ovulasyontesti yaptım ikinci cizgi silik çıktı ama adetim cumartesi günü gelecek niye öyle cikms olabilir sizce bilen varmi
şüpheye düştüm şimdi yumurta olsa daha kırmızı çıkması lazım.adetine 2 gün varsa silik çizgi gebelik işareti olabilir ama sen ovi testiyle yaptın.sen en iyisi idrar testi alıp yapsana.adetine 2 gün kala neden ovi yaptın onuda anlamadım ben şimdi :)))gebelik olduğundandır canım :) bildiğim kadarıyla ya hazırda yumurta olduğunda ya da gebe durumu olduğunda çıkabiliyor fotoğrafını at bakalım
Çok silik ama dur atayım 2.çizgiyi gorebilcenmi:)gebelik olduğundandır canım :) bildiğim kadarıyla ya hazırda yumurta olduğunda ya da gebe durumu olduğunda çıkabiliyor fotoğrafını at bakalım
aynen içimden bn bizimkilere olmuş olsa böyle diyebilirmiyim dye geçirdim tabiki dua eder kuranını okurum rahmet dilerim tabii önce kim gider onu allah bilirde arkandan güzel laf edeni bulmakta kişinin kendi elindeAmin canm ya gerçekten çok üzüldüm allah sabırlar versintakdiri ilahi kuzum ne diyebiliriz ki rabbim gittiği yerde utandırmasın. Bak aslolan arkasında böyle güzel sözler dua eden insanlar bırakması. Ne mutlu ona ...
sabah ilk idarrınla bi daha yap derim eğer yine çıkarsa vardır yada geceye kadar sıvı alma yapÇok silik ama dur atayım 2.çizgiyi gorebilcenmi:)
Ama bu gebelik testi digilovulasyon testi adetim 2günvarsabah ilk idarrınla bi daha yap derim eğer yine çıkarsa vardır yada geceye kadar sıvı alma yap
o zmn gebelik testi al @pembebasliklikiz 1 hafta kala böyle öğrendi hatta gidip acile kan vermiştiAma bu gebelik testi digilovulasyon testi adetim 2günvar
Gebelik testi günüm geçmeden gostermezki ve zaten hiç bir belirtim yokcanım ovülasyonda öyle çıkıyo bende yaptım silik gebelik testinde dene ovulasyon yanıltıyormuş diyorlar adet gününnü bekle bence benimde 2 gün var günüm bir kaç gün geçsin öyle yaparım tabi geçerse
hayır tabiki varsa gösterir her türlü silikte olsa zaten iki günün kalmış millet 1 hafta kala öğreniyo bnd meraklandım ama mesai bitti eve gidiyrm yarn sonucu bildir canooGebelik testi günüm geçmeden gostermezki ve zaten hiç bir belirtim yok
Sabah ilk idrarimlayaparım ama hiç ümidim yok baksanaovulasyon testleri yanlış gösteriyormuş boşuna umutlandimhayır tabiki varsa gösterir her türlü silikte olsa zaten iki günün kalmış millet 1 hafta kala öğreniyo bnd meraklandım ama mesai bitti eve gidiyrm yarn sonucu bildir canoo
Eger ovi testin silik cikdiysa 2 anlami var ya gebesin yada hala yumurtan var...benim aenden koyuydu hepimiz burda hamile oldugumu duaunup sevinmistik adetten az gun kala onceydi ama malesef catlamamis yumurtam cikti bende pko oldugu icin sende pko varmi?Sabah ilk idrarimlayaparım ama hiç ümidim yok baksanaovulasyon testleri yanlış gösteriyormuş boşuna umutlandim
aynen içimden bn bizimkilere olmuş olsa böyle diyebilirmiyim dye geçirdim tabiki dua eder kuranını okurum rahmet dilerim tabii önce kim gider onu allah bilirde arkandan güzel laf edeni bulmakta kişinin kendi elinde
Yok bende pkoEger ovi testin silik cikdiysa 2 anlami var ya gebesin yada hala yumurtan var...benim aenden koyuydu hepimiz burda hamile oldugumu duaunup sevinmistik adetten az gun kala onceydi ama malesef catlamamis yumurtam cikti bende pko oldugu icin sende pko varmi?
Eger ovi testin silik cikdiysa 2 anlami var ya gebesin yada hala yumurtan var...benim aenden koyuydu hepimiz burda hamile oldugumu duaunup sevinmistik adetten az gun kala onceydi ama malesef catlamamis yumurtam cikti bende pko oldugu icin sende pko varmi?
Bak bu benim 2 gun onceki ovi testim...ya kist bende hala duruyo yada yine yumurta var adete de 9 gun kala ciktiYok bende pko
O zmn catlamams yumurtamolabilir ama son 2aydr adetim düZensizBak bu benim 2 gun onceki ovi testim...ya kist bende hala duruyo yada yine yumurta var adete de 9 gun kala ciktiEki Görüntüle 1594903
O zaman sen en iyisi idrarini tutup gebelik testi yap 2 gun kalmis silikte olsa cikar.. illaki adetin gecmesi gerekmez ogrenmek icin...kan testi kesin cozum ama yoksa da bosuna kan aldirmak ve umit etmek olmasin derim...O zmn catlamams yumurtamolabilir ama son 2aydr adetim düZensiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?