- 19 Kasım 2014
- 246
- 187
- 53
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.921
Belirtim yok ki o zmn hamile filan değilimdir zaten 1 senedir bekleye bekleye umidim kalmadiO zaman sen en iyisi idrarini tutup gebelik testi yap 2 gun kalmis silikte olsa cikar.. illaki adetin gecmesi gerekmez ogrenmek icin...kan testi kesin cozum ama yoksa da bosuna kan aldirmak ve umit etmek olmasin derim...
Olsun belirtileri olmadan da hamile oldugunu ogrenen oluyo yada belirtileri hamilelikten sonra ortaya cikan...sen yine de test yap nolur nolmaz ya sabah ilk idrarla yap yada simdi idrarini tutup yap inanki bende 1 yili gecti bekleyeli ama hala tik yok...ustelik eskiden test yaparken korkuyodum simdi alistim sonucun nolucagini bilerek sanki ovi testi yapiyomus gibi normal geliyo bana...kendini bunaltma varsa erkenden doktra gidersin onlemini alirsin yoksa yoluna ona gore devam edersin...Belirtim yok ki o zmn hamile filan değilimdir zaten 1 senedir bekleye bekleye umidim kalmadi
Yo ovi testin icin illa gununun gecmesine gerek yok...gununden once erkenden ogrenmke icin de kullanilan bi test...gunun gecerse gebelik testi yapmak daha guvenilir...kacinda bat?canım vallahi bende de silik çıktı 2 gün önce araştırdım bir kaç siteden hatta bu sitedede gebelik göstermez ov falan dediler o herkeste çıkar dediler bende yapmadım bidaha dedim günüm geçsin öyle yapayım
Bende alıştım artik negatif görmeyeyarın sabah yaparimOlsun belirtileri olmadan da hamile oldugunu ogrenen oluyo yada belirtileri hamilelikten sonra ortaya cikan...sen yine de test yap nolur nolmaz ya sabah ilk idrarla yap yada simdi idrarini tutup yap inanki bende 1 yili gecti bekleyeli ama hala tik yok...ustelik eskiden test yaparken korkuyodum simdi alistim sonucun nolucagini bilerek sanki ovi testi yapiyomus gibi normal geliyo bana...kendini bunaltma varsa erkenden doktra gidersin onlemini alirsin yoksa yoluna ona gore devam edersin...
O zaman ya bekle yada bi gebelik testi yap bisey kalmamis cikar silik yada belirgin?bu ayın 2 si canım 2 gün kaldı o gün işte yaptım silikti dahada yapmadım bide çıkmıyor dediler hevesimde kaçtı açıkçası
Belli olmaz adet olcam oldum diye icini kemiricegine yap...gogus agrisi hem adet hem gebelik belirtisi hayirlisi olsun...yumurtlamam geç oldu canım beklicem ben biraz daha ya göğüslerim ağrıyor bugünde adet olurum diyorum tutmadı bu ay sanırım
Evet kizzz bat 7 temmuz...sen nerdesin napiyon bebikiiii?Biz hep beraber bat bekliyoz ya
Aynı bea takılıoz. Kız bn batımı bile unuttum yaaEvet kizzz bat 7 temmuz...sen nerdesin napiyon bebikiiii?
Ohhh massallah lise asklari misali:)))ne demek unuttum kiz bn 9 haziranda oldum sen onceydin?ona gore hesapla bi?Aynı bea takılıoz. Kız bn batımı bile unuttum yaa
Ay ne bilem ki 7miydi 5 miydi tam emin değilim vallaOhhh massallah lise asklari misali:)))ne demek unuttum kiz bn 9 haziranda oldum sen onceydin?ona gore hesapla bi?
Biz hep beraber bat bekliyoz ya
OTE="nurun_ala_nur, post: 41963103, member: 651850"]Evet kizzz bat 7 temmuz...sen nerdesin napiyon bebikiiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?