Gebe kalamayanlar buraya.....

O zaman sen en iyisi idrarini tutup gebelik testi yap 2 gun kalmis silikte olsa cikar.. illaki adetin gecmesi gerekmez ogrenmek icin...kan testi kesin cozum ama yoksa da bosuna kan aldirmak ve umit etmek olmasin derim...
Belirtim yok ki o zmn hamile filan değilimdir zaten 1 senedir bekleye bekleye umidim kalmadi

Belirtim yok ki o zmn hamile filan değilimdir zaten 1 senedir bekleye bekleye umidim kalmadi
Olsun belirtileri olmadan da hamile oldugunu ogrenen oluyo yada belirtileri hamilelikten sonra ortaya cikan...sen yine de test yap nolur nolmaz ya sabah ilk idrarla yap yada simdi idrarini tutup yap inanki bende 1 yili gecti bekleyeli ama hala tik yok...ustelik eskiden test yaparken korkuyodum simdi alistim sonucun nolucagini bilerek sanki ovi testi yapiyomus gibi normal geliyo bana...kendini bunaltma varsa erkenden doktra gidersin onlemini alirsin yoksa yoluna ona gore devam edersin...

Yo ovi testin icin illa gununun gecmesine gerek yok...gununden once erkenden ogrenmke icin de kullanilan bi test...gunun gecerse gebelik testi yapmak daha guvenilir...kacinda bat?

bu ayın 2 si canım 2 gün kaldı o gün işte yaptım silikti dahada yapmadım bide çıkmıyor dediler hevesimde kaçtı açıkçası

Bende alıştım artik negatif görmeyeyarın sabah yaparim

yumurtlamam geç oldu canım beklicem ben biraz daha ya göğüslerim ağrıyor bugünde adet olurum diyorum tutmadı bu ay sanırım

öyle canım ya bugün yaşadığım belirtiler göğüs kasık ağrısı falan hem adet hem gebelik belirtisi beklicez artık geç yumurtlamadan dolayı da bekliyorum olsa da farz etsek çıkmaz yine bunalım yaşarım

1. Hamilelik Takvimi

bebeem ----------------------13 Ocak-10.deneme
    tm26 ---------------------------3 Şubat- 3.deneme
    @pembebasliklikiz -------9 Şubat-6.deneme
    umutbitmz ------------------17 Mart-12.deneme
    aysima00 ------------------ ---24 Mart-26.deneme
    @emikra--------------------------31 Mart-13.deneme

esoes1919 ---------------------21 Nisan-3.deneme

zeynepsibel -------------------9 Haziran-14.deneme
    @mdk35---------------------------19 Temmuz-26.deneme
    yaren92 -------------------------27 Temmuz-11.deneme
    @zumrutanka------------------30 Temmuz-27.deneme
    @ebrar09------------------------30 Temmuz-14.deneme
    gamzeli es ---------------------3 Ağustos-15.deneme
    ftsch ------------------------------4 Ağustos-18.deneme

@uslutuba-----------------------7 Agustos-14.deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…