- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.941
OTE="nurun_ala_nur, post: 41963103, member: 651850"]Evet kizzz bat 7 temmuz...sen nerdesin napiyon bebikiiii?
Eski battr seker sen napan bakam balkonda mısinNe temmuzu kiz
Yavru ben onu halledememki nasil duzeltiliyo bilebilsem yaparim en iyisi sibel ablam devam etsinKizlar takvim isi gordugunuz gibi yalan olmaya basladi artik telefonu kiracam bi gun biri sayfayi kaydedip devam edebilir mi yerime?
Zaten artik devretme zamanim geldi nooolluuuur noolmaz :)ki net gidiyo hep!!!Yavru ben onu halledememki nasil duzeltiliyo bilebilsem yaparim en iyisi sibel ablam devam etsin
Kiiiizzzz gittim markete ne alcagimi unuttum hatrladklarimi aldim gerisini eve geldim dusunuyom halaEski battr seker sen napan bakam balkonda mısin
Eneemmm gördüm ben de. Az kalmş bakalım trabzon totemim tutacak mı. Tutarsa herkes trabzonaaaaftsch bak 4uymus buyuk gun
Hep sicaktan bunlar hep yoksa genciz daha yaniKiiiizzzz gittim markete ne alcagimi unuttum hatrladklarimi aldim gerisini eve geldim dusunuyom hala
Insallah tutar...trabzon gezisi fena olmaz hani balayinda niyetlendim de is konusundan olmadi malleeseffEneemmm gördüm ben de. Az kalmş bakalım trabzon totemim tutacak mı. Tutarsa herkes trabzonaaaa
Ben bu devir teslimde sibel ablayi aday gosteriyorumZaten artik devretme zamanim geldi nooolluuuur noolmaz :)ki net gidiyo hep!!!
Yok kiz bizden sarisin cikma ihtimali yuzde 5:)))
Dimi :) yürüyüşteyiz artik zorlaniyoruz yaw
Kayinpederimi dun yine beyin kanamasi sonucu kaybettik. Hala soktayiz
Gunduz hic cikilmiyor zaten gece cikalim dedik bu seferde benimki pokemon gibi top top oldu yuruyemedimaynen bende off oturamıyorum bie ya bı yandanda sıcak :))
Iste o istisna yuzde 5istisnada mı yok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?