- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.961
Gunduz hic cikilmiyor zaten gece cikalim dedik bu seferde benimki pokemon gibi top top oldu yuruyemedim
Iste o istisna yuzde 5halaya benzerse kumral...dayisi yok malesef ama benim dayima benzerse kumral:)))bakalim ne cikacak?
Icime dogan sana benzicek gibi???benımkının ne dayısı var nede amcası kime benzicek bılmem :)))
Kiz gobisin nasil oldu merak ediyorumbenımkının ne dayısı var nede amcası kime benzicek bılmem :)))
Icime dogan sana benzicek gibi???
Kiz gobisin nasil oldu merak ediyorum
Hmmm behlul tarzi cikkkksinşallahhhh sarışın mavi gözlü olursa allahh derim ama sağlıklı doğsunda farketmz yinede
Hmmm behlul tarzi cikkkksinsallah canim duamiz o
Yok canim goremiyomfacede var bir tane ama göremiyon demi eve gidince cekip koyarım canım seniniçin :)
Kv olarak tamam benim icinküçük behlül hemde :))))))
Kv olarak tamam benim icinbende topigin her oglanina yaziyorum haaa
Uzandim bnde yine artik otursam da olmuyor sol yanim çürüdü yatmaktan :-/o zamn cok ağır oluyor ya şimdide öyleyım ben ya yemek bıle fazla yıyemedım
Uzandim bnde yine artik otursam da olmuyor sol yanim çürüdü yatmaktan :-/
Insallah kiizzz...ah kara kizim beniiiim derim artikkız olsunda yaz yeterki :)))
Insallah kiizzz...ah kara kizim beniiiim derim artik
Ay bana dediii tesekkurle canommm o senin guzel bakisindan kaynakli:)anası gibi güzel olur şöyle:)
Ay bana dediii tesekkurle canommm o senin guzel bakisindan kaynakli:)
Amaaaan kuzum ne tatli cikmissin gunese de bakamazmis gozlerini kamastirirrmis alperenini de almis kucaginaTubişiiiim...Eki Görüntüle 1595138
Agri olmuyor da benimki tepiklihor rahatsiz oluyor diye yatmiyorum bi de saga yatarsan sana sola yatarsan bebege yariyormus yediginsağa yatınca ağrı yapıyo neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?