- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #91.981
Giremiyon faceye dedim koyayim bari :) ayaklarimi soktum suya da benimki cekti o ara zaten cok resmim yok oglumla iyi oldu :)Amaaaan kuzum ne tatli cikmissin gunese de bakamazmis gozlerini kamastirirrmis alperenini de almis kucaginamassallah...
Iyi yapmissin sagol tatlimm...e niye cekmiyosun?ani kaliyo ilerisi icin..Allahim kucagina aldigindaki zamanlari da gostersin hepimize insallah...Giremiyon faceye dedim koyayim bari :) ayaklarimi soktum suya da benimki cekti o ara zaten cok resmim yok oglumla iyi oldu :)
Yaniyo kizzz yaniyoo:)))
Amin bende sizi göreyim insallah :) resim cekilmeyi pek sevmiyorum ama bebis icin cekiyoruz arada :)Iyi yapmissin sagol tatlimm...e niye cekmiyosun?ani kaliyo ilerisi icin..Allahim kucagina aldigindaki zamanlari da gostersin hepimize insallah...
Su bir guzel bi sicakti ki oh mis :) bu ara usutmek ne mumkun :-/
Ayyy evettt balkona ciktim düş aldim serinleyeyim dedim :) kizlar ilişki aninda pembe lekelenmem oldu büyük ihtimal yarin sokulurum gibi geliyor bu ayda olmadi maalesefAblam balkona cikmiiissss
Belli olmaz be abla belki oylesine gelmiştir.Ayyy evettt balkona ciktim düş aldim serinleyeyim dedim :) kizlar ilişki aninda pembe lekelenmem oldu büyük ihtimal yarin sokulurum gibi geliyor bu ayda olmadi maalesef
nurun_ala_nur çok güzelsin be tatlim Allah nazardan saklasin maşallah
bebeem çok tatil cikmissin resim çekil daha hatira kalsin.liste isinide elimden geldiğince yaparim hatta bat vermeyenleri durterim :) verin ulennnn diye :)
ftsch nere kayboldu gene trabzondamiymis şuan :)
Insallah canim o gunleri goruruz insallah...yok kuzum gec aynanin karsisina her gun cek kendini hamilelik albumu olur tosbisine gosterirsinAmin bende sizi göreyim insallah :) resim cekilmeyi pek sevmiyorum ama bebis icin cekiyoruz arada :)
Su bir guzel bi sicakti ki oh mis :) bu ara usutmek ne mumkun :-/
Allah razi olsun ablammmAyyy evettt balkona ciktim düş aldim serinleyeyim dedim :) kizlar ilişki aninda pembe lekelenmem oldu büyük ihtimal yarin sokulurum gibi geliyor bu ayda olmadi maalesef
nurun_ala_nur çok güzelsin be tatlim Allah nazardan saklasin maşallah
bebeem çok tatil cikmissin resim çekil daha hatira kalsin.liste isinide elimden geldiğince yaparim hatta bat vermeyenleri durterim :) verin ulennnn diye :)
ftsch nere kayboldu gene trabzondamiymis şuan :)
Yaniyo kizzz yaniyoo:)))
Kiz beni gor menopoz tribine takildim heeeBende öyle ateş basıyo çok pis
Bi album boş ogluşu bekliyor zaten :) dogsun da bi kuzum heleInsallah canim o gunleri goruruz insallah...yok kuzum gec aynanin karsisina her gun cek kendini hamilelik albumu olur tosbisine gosterirsin
Kis gelse de yorganima sarilsam... bi de esimeAyy oda doğru :)) benim bile geçmedi hâlâ ateş basmalarımallah yardım etsin yaa
Kis gelse de yorganima sarilsam... bi de esime
Kiz beni gor menopoz tribine takildim heeecok huysuzum kendi golgem bile sicakltiyo o derece yanii
Iste sicaga care yok o kötü hadi klima falan evde idare ettin disari cikilmiyor yahuAy anam böyle de olunca kış daha iyiymiş dedirtiyo insana hakkaten :)))
Oyyy onun totosunaaa!...isir hemiiiiBi album boş ogluşu bekliyor zaten :) dogsun da bi kuzum hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?