- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.221
Sevdim biraz oksadim başını kuzumun Kıyamam kız ona
Pazartesi gideceksin sen dimi doktora?tabi ya kim kıyabilir ki
Bende yemegi hazirliyorum abla...kolay gele...bu balkon cozumunu bulman iyi olduHayirdir hatunlar balkon konusmasi yapmaya geldim ama kimseler yok sanki :) o zaman çorba ve pilav yapayim :) telefon balkonda haberiniz ola :)
Amiiiinn inşallah cnm baya uzun bi bekleyiş oldu bizimkihe kızzz rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün tez zamanda Cuma günü hürmetine inşaallah
Ayyyy evet bende yumurta zamani 3 gün ust ustte yaptım hiccc kaçar miiii;-)şimdii sperm kalitesi bakımından gün aşırı diyorlar ama bizimesoes1919 vardı sanırım o ard arda birlite yapmıştı :) sen bilirsin eşin beslenmesi güzel ise kendin ona göre karar ver bence
aman 1 hafta hayırlısıyla gidin gelin bende sandımftsch nin peşine takılıp il il totemmi yapıcan sende :)
Ayyyy evet bende yumurta zamani 3 gün ust ustte yaptım hiccc kaçar miiii;-)
:))) korkuyorum uzakta tutacak diye şöyle haritanin ortasina doğru biyerde olsa :))))ay Allah iyiliğini versin gı. ay bin km aralık var ya ağrı trabzon sakarya erzincan. Çalışma olan iller hangisinde olur bilmiyorum
Bende yemegi hazirliyorum abla...kolay gele...bu balkon cozumunu bulman iyi oldu
4 ilde de calşma yaptk bizimki göle maya calmak gibi ya tutarsa:))) korkuyorum uzakta tutacak diye şöyle haritanin ortasina doğru biyerde olsa :))))
Heeeee sakaryayi simdi farkettim bana yakin olan tek orasi :)))ay Allah iyiliğini versin gı. ay bin km aralık var ya ağrı trabzon sakarya erzincan. Çalışma olan iller hangisinde olur bilmiyorum
İyi aklimda kalmis dimi :)))
Ordan başla sırayla hepsini gezHeeeee sakaryayi simdi farkettim bana yakin olan tek orasi :)))
:)))abla eniste bu ne derse alti eycuuuk kizarmis dersin...sende bu aralar benim gibi unutkansin yani???Kiz tubaaaamm bu hafta iki oldu pilavin aletini tutturuyorum hayir olsun birakmisim ocakta markete alisverise gitmisimmm :) bi geldim bisry citirdiyo yine yok artikkkk dedim ama yenmicrk gibi değil sadece alttaki pirinçler citir olmuş :)
Bir totemim bile yok ben nereleri deniyeyimOrdan başla sırayla hepsini gez
Ay işte olursa sırayla gezeceniz. Ağrı ya kalrsa totem, evi size bırakırım artk ögretmen evine giderimBir totemim bile yok ben nereleri deniyeyim
Eneeeem yokkiz oralara kadar gidemeyiz bizim totem marmara bolgesiyle sinirli...yada bi ihtimal karadeniz memleket havasi???Ay işte olursa sırayla gezeceniz. Ağrı ya kalrsa totem, evi size bırakırım artk ögretmen evine giderimay bak amasya da var ama calışma yok orda sadece uyku var ama sonucta havasını soluduk yemegini yedik suyunu içtik dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?