Gebe kalamayanlar buraya.....

aman 1 hafta hayırlısıyla gidin gelin bende sandım ftsch nin peşine takılıp il il totemmi yapıcan sende :)
ay Allah iyiliğini versin gı. ay bin km aralık var ya ağrı trabzon sakarya erzincan. Çalışma olan iller hangisinde olur bilmiyorum

Bende yemegi hazirliyorum abla...kolay gele...bu balkon cozumunu bulman iyi oldu

Kiz tubaaaamm bu hafta iki oldu pilavin aletini tutturuyorum hayir olsun birakmisim ocakta markete alisverise gitmisimmm :) bi geldim bisry citirdiyo yine yok artikkkk dedim ama yenmicrk gibi değil sadece alttaki pirinçler citir olmuş :)

Kiz tubaaaamm bu hafta iki oldu pilavin aletini tutturuyorum hayir olsun birakmisim ocakta markete alisverise gitmisimmm :) bi geldim bisry citirdiyo yine yok artikkkk dedim ama yenmicrk gibi değil sadece alttaki pirinçler citir olmuş :)
:)))abla eniste bu ne derse alti eycuuuk kizarmis dersin...sende bu aralar benim gibi unutkansin yani???

Bir totemim bile yok ben nereleri deniyeyim
Ay işte olursa sırayla gezeceniz. Ağrı ya kalrsa totem, evi size bırakırım artk ögretmen evine giderim ay bak amasya da var ama calışma yok orda sadece uyku var ama sonucta havasını soluduk yemegini yedik suyunu içtik dimi

Eneeeem yokkiz oralara kadar gidemeyiz bizim totem marmara bolgesiyle sinirli...yada bi ihtimal karadeniz memleket havasi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…