Gebe kalamayanlar buraya.....

Eymen peygamberimiz(sav)in dadisinin ismi yani ummu eymen...ummu anne anlamina geliyo eymenin annesi demek...guzel bi isim heleki muhammed eymen harika!...ismiyle yasasin insallah kuzummm
Evet cnm cok guzel isim. Imsallah oglusum ismiyle yasar. Darisi en yakin zamanda basina inşallah bitanem :))

Yok gelmedi daha var zati de hava degişimi erken gelecek sandm. Kanmca sinyal veriyo hacı ayagını denk al çorapsız gezme bak ben geliyorum diyo
Kiz ne corabi sogukmu oralar?benim burda ayagim yaniyo buzun icine sokasim var ayaklarimi!...insallah hakkinda hayirlisi olsun..

İyi ki tebdili mekanda ferahlik var dedik heee hatunun gitmediği il kalmadi :))

Kizlar gunaydin.. Bugn mralim cok bozuk hatta dunden beri aslinda biliyosunuz ben yazmaya pek niyetli degildim buraya ama suan size ihtiyacim var ve sizden baska birim yok anlatcak dun kontrolm vardi benle beraber annemde geldi doktora adeti gecikmisti hep 3haftada oluyodu annem yani kendini bildi bileli oyleymis. İdrar tahlili yaptilar ve.. Hamile annem kirk yasinda istemeden kalmis korunuyolarmista ama olmus iste. Ama dogurmayacak aldircak biliyorum hepimiz kurtaja karsiyiz ama babamin yuzune cunku babam cok sorumsuz istemiyoda bebegi cogu calismiyo bile annem cok zor durumda keske kocam arkamda dursada dogursam diyo pazartesi gunu doktorla gorusmeye gitcek aldirmak icin fakat soyle bisey varmis artik suni sanciyla dusuruyolarmis sanirim.. cok korkuyo annem bu konuda bilgisi olan varmi bide aldirmasinin sebeplerinden biride antidepresan haplari cok kullandi bnm annem hemde en agirlarindan bisey olur diyede korkuyo

Kizlar gunaydin.. Bugn mralim cok bozuk hatta dunden beri aslinda biliyosunuz ben yazmaya pek niyetli degildim buraya ama suan size ihtiyacim var ve sizden baska birim yok anlatcak dun kontrolm vardi benle beraber annemde geldi doktora adeti gecikmisti hep 3haftada oluyodu annem yani kendini bildi bileli oyleymis. İdrar tahlili yaptilar ve.. Hamile annem kirk yasinda istemeden kalmis korunuyolarmista ama olmus iste. Ama dogurmayacak aldircak biliyorum hepimiz kurtaja karsiyiz ama babamin yuzune cunku babam cok sorumsuz istemiyoda bebegi cogu calismiyo bile annem cok zor durumda keske kocam arkamda dursada dogursam diyo pazartesi gunu doktorla gorusmeye gitcek aldirmak icin fakat soyle bisey varmis artik suni sanciyla dusuruyolarmis sanirim.. cok korkuyo annem bu konuda bilgisi olan varmi bide aldirmasinin sebeplerinden biride antidepresan haplari cok kullandi bnm annem hemde en agirlarindan bisey olur diyede korkuyo

Keşke aldırmasa ileride cok pişman olur bence. Benim teyzem aldırdı seneler ônce. Hala der neden beni kimse durdurmadı diye. İlaclar gebelige zarar verecek cinstense bi sey diyemem ama Rabbim vermiş canı ve sen geri alıyorsun. Hangi ibadet bunun günahını doldurabilir bilmiyorum. Hele ki bu kadar bekleyen varken tabi bu benim görüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…