- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.241
Bütün illeri gezecem böyle giderseEneeeem yokkiz oralara kadar gidemeyiz bizim totem marmara bolgesiyle sinirli...yada bi ihtimal karadeniz memleket havasi???
Adet oldunmu kuzum?sancim var diyodun?Bütün illeri gezecem böyle giderse
Pazartesi gideceksin sen dimi doktora?
Evet cnm cok guzel isim. Imsallah oglusum ismiyle yasar. Darisi en yakin zamanda basina inşallah bitanem :))Eymen peygamberimiz(sav)in dadisinin ismi yani ummu eymen...ummu anne anlamina geliyo eymenin annesi demek...guzel bi isim heleki muhammed eymen harika!...ismiyle yasasin insallah kuzummm
Yok gelmedi daha var zati de hava degişimi erken gelecek sandm. Kanmca sinyal veriyo hacı ayagını denk al çorapsız gezme bak ben geliyorum diyoAdet oldunmu kuzum?sancim var diyodun?
Insllah canimm...Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda versin insallah...Evet cnm cok guzel isim. Imsallah oglusum ismiyle yasar. Darisi en yakin zamanda basina inşallah bitanem :))
Kiz ne corabi sogukmu oralar?benim burda ayagim yaniyo buzun icine sokasim var ayaklarimi!...insallah hakkinda hayirlisi olsun..Yok gelmedi daha var zati de hava degişimi erken gelecek sandm. Kanmca sinyal veriyo hacı ayagını denk al çorapsız gezme bak ben geliyorum diyo
Hirs yaptim tutana kadar diyosun :)Bütün illeri gezecem böyle giderse
19 haftalik olduk bugün bide önden gidiyor paşam 5 aylık gibi oldu yani
Gerçekten yaaa hayir olsun neyle mesgulse kafalarimiz :)):)))abla eniste bu ne derse alti eycuuuk kizarmis dersin...sende bu aralar benim gibi unutkansin yani???
İstanbul daki turbeleremi gitsek acaba tubamm.Bir totemim bile yok ben nereleri deniyeyim
Yok kiz yavrucugumun hic giki cikmiyo ne olsa yer yemek ayirmaz dibi tutmuşsa nasip der öyle yani :):)))abla eniste bu ne derse alti eycuuuk kizarmis dersin...sende bu aralar benim gibi unutkansin yani???
İyi ki tebdili mekanda ferahlik var dedik heee hatunun gitmediği il kalmadi :))Ay işte olursa sırayla gezeceniz. Ağrı ya kalrsa totem, evi size bırakırım artk ögretmen evine giderimay bak amasya da var ama calışma yok orda sadece uyku var ama sonucta havasını soluduk yemegini yedik suyunu içtik dimi
Bende de sinyali hep öyle veriyor :))Yok gelmedi daha var zati de hava degişimi erken gelecek sandm. Kanmca sinyal veriyo hacı ayagını denk al çorapsız gezme bak ben geliyorum diyo
Hayirli sabahlar gunaydinlar :)
Hayirli sabahlar mutlu haftasonla
Keşke aldırmasa ileride cok pişman olur bence. Benim teyzem aldırdı seneler ônce. Hala der neden beni kimse durdurmadı diye. İlaclar gebelige zarar verecek cinstense bi sey diyemem ama Rabbim vermiş canı ve sen geri alıyorsun. Hangi ibadet bunun günahını doldurabilir bilmiyorum. Hele ki bu kadar bekleyen varkenKizlar gunaydin.. Bugn mralim cok bozuk hatta dunden beri aslinda biliyosunuz ben yazmaya pek niyetli degildim buraya ama suan size ihtiyacim var ve sizden baska birim yok anlatcakdun kontrolm vardi benle beraber annemde geldi doktora adeti gecikmisti hep 3haftada oluyodu annem yani kendini bildi bileli oyleymis. İdrar tahlili yaptilar ve.. Hamile annem kirk yasinda istemeden kalmis korunuyolarmista ama olmus iste. Ama dogurmayacak aldircak biliyorum hepimiz kurtaja karsiyiz ama babamin yuzune cunku babam cok sorumsuz istemiyoda bebegi cogu calismiyo bile annem cok zor durumda keske kocam arkamda dursada dogursam diyo pazartesi gunu doktorla gorusmeye gitcek aldirmak icin fakat soyle bisey varmis artik suni sanciyla dusuruyolarmis sanirim.. cok korkuyo annem bu konuda bilgisi olan varmi bide aldirmasinin sebeplerinden biride antidepresan haplari cok kullandi bnm annem hemde en agirlarindan bisey olur diyede korkuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?