Gebe kalamayanlar buraya.....

İnsallah.. Sinav tbikide bi imtihandan geciorz.. Rabbim hayirlisi neyse onu yasatsin ya cok agir geldi bu durum bana
Kuzum yasadiginiz gercekten cok zor hele bu devirde bu kadar bebek ozlemi varken bence aldirmayin derim...Rabbim nasip etmis hem de o ilaclari kullanirken...baban ne diyo bu durumda?

cano aldırmasın bunun vebali büyük sizi nasıl büyüttüyse öyle büyür bi lokma ekmek ona da düşer çok zor durum sizin için ama aldırmasın rabbim vermiş vardır bi hayır

cnm bu olayla şehit eşlerini karıştırmayalım onlar isteyerek eşleriyle mutlu olarak o çocuğu yapmaya karar vermişlerdir ve eğer yaşasalardı bebeklerine çok iyi bakardı ve zaten onlara devlet bakacak tazminattı aylıktı derken maddi olarak zor durumda kalmazlar.. burdaki durum farklı klasik sorumsuz ve istemeyen baba aynı zamanda huzursuz bi aile var ve maddi olarak geçinme sıkıntıları varmış bnd aldırmasın diyorum heee bu yazdıklarımı da yanlış anlama o durumlarla bu farklı onu belirtmek istedim

Kuzum yasadiginiz gercekten cok zor hele bu devirde bu kadar bebek ozlemi varken bence aldirmayin derim...Rabbim nasip etmis hem de o ilaclari kullanirken...baban ne diyo bu durumda?
Babam istemio cok sorumsz bi adam anneme cok zor gunler yasatti ihanetten tut herseye.. Bizi bile aglaya aglaya buytms annem kardesmde askere gtck yaknda babam dgru duzgn calsmio ztn annemde aldrmk istemio ama babama guvenemio

Annemde aldrmk istemio bakamycndanda deil canm ama annem cok antideprasn kullandi babam yuzune iste dedigm gbi ihanettn tut herseyn ck zorunu yasadi annem babamda dha genc aslnda 45yasnda ama sormsz duzlck gbide deil. cok pskolojm bozldu anneme cok uzuluyrm kafayi yicm artk

Delircm artk bde kurtaj yapmiolrms suni sanciyla dusuruyolrms annem nasil dayanck onun agrisina dunden beri verem oldum dusnmktn basm agriyo artik

Hiç sehit ailesi tanıdın mı peki? Tanımadan bilemzsin... Her sey para değil. Devlet para veriyo ama babalar geri gelmiyo. Baba figürü olmadan yetisiyo daha doğrusu yetisemiyo sadece büyüyolar. Ne olursa olsun hayatta bi babası olacak allah uzun ömür versin. Bakmazlardı diye bi ifade kullanmadım farkndaysan. Mesele güclü kadınlar olup ayakta durmak, evlatlarını korumak kol kanat germekte. Sürekli sikayet etmekle ya da sırtını sürekli birilerine dayamakla olmuyo maalesef. Bunu sadece kocasız evlat büyüten anneler anlar. Herkesin anlamasını beklediğim bi durum değil zaten... Anlayana sadece.

Babam istemio cok sorumsz bi adam anneme cok zor gunler yasatti ihanetten tut herseye.. Bizi bile aglaya aglaya buytms annem kardesmde askere gtck yaknda babam dgru duzgn calsmio ztn annemde aldrmk istemio ama babama guvenemio
Canim benim yakinimda da antidepresan panik atak ilaclari da kullanan ve hamile oldugunu bilmeden devam eden biri vardi...cok da endiselendi sagligi icin ama masallah saglikli ve guzel bi yavrusu oldu...belli olmaz belki bu babanin kendine gelmesi icin bi sebep olur tabiki skntida cekebilir annen ama onun dunyada yiyecek lokmasi varmiski nasip etmis...hem kimse sahip cikmaz diye dusunmesin artik damadi var kardesin askere gidecek kadar buyumus...Rabbim neyin ne getircegini bilemez...belki bu sayede Allah hidayet vermis olur babana...benim dusuncem bu...insallah hakkinizda hayirlisi olur cunku annen yillar gecsede vicdaninin sesini durduramayacak bu daha da kotusu...

Cnm belki bu bebek annenle babanın mucizesi olacak onu da düşünün. Mutlaka yapılacak bir seyler vardır. Annenin kardesleriyle de konuşun. Erkek kardeşin sürekli askerde kalmayacak Allahın izniyle geri dönecek. Doğup anaokulu çağına gelmesi 4 yıl. Sonrası annen de bi seyler yapabilir el işi yapar satar temizlige gider ise giremese bile. Ayıp değil. Lütfen güçlü olun. Çözümü kacarak değil, mücadele ederek bulabilirsiniz

Delircm artk bde kurtaj yapmiolrms suni sanciyla dusuruyolrms annem nasil dayanck onun agrisina dunden beri verem oldum dusnmktn basm agriyo artik
Lutfen kendini harap etme Rabbim bi yol gosterir sende biraz olsun kendini bebegini dusun...ona da yazik etme yavrum daha dunyaya gelmeden endiselerini hissetmesin...beslenmeni de etkiler bu yapma lutfen...

hiçç polemiğe girmiyorum ben ne anlatmaya çalıştım sen ne çıkarmışın ayrıca orda sana karşı bişey yazmadığımı belirttim sen nasıl anlamışın

oluruna bırak destek ol napıcan cano snd üzülme desemkte üzülücen aile huzuru çok önemli nasıl bi durum bilirm

Delircm artk bde kurtaj yapmiolrms suni sanciyla dusuruyolrms annem nasil dayanck onun agrisina dunden beri verem oldum dusnmktn basm agriyo
Bakalm annemde dusunme asamasinda suan oda cok kotu napsin hic boyle bisey beklemiyodu elinde kagitla kapidan cikarkenki hali hala gozumun onunde rabbim yardimcimiz olsun dualarinizi eksik etmeyin hayirlisi neuse onu nasip etsin rabbim
artik

oluruna bırak destek ol napıcan cano snd üzülme desemkte üzülücen aile huzuru çok önemli nasıl bi durum bilirm
Tabi ben burdan ciktim ama benim bi elim uzerlernde hep en ufak biseyde benimde moralim bozuluyo onlar mutluyken bende mutlu oluyorum zaten dun hastaneden dogru anneme geldim esimden izin aldimda normalde eve gitcektim boyle olunca birakamadim..

Ya canim bence cok iyi dusunsun....esimin teyzeside 40 yasinda istemeyerek hamile kaldi aldirmak istedi , esi surekli disarilarfa baska sehirlerde aileye hic bakmiyo, allah buyuk oglu evi idare ediyodu..... tam doktora gitmis aldirmak icin ikiz oldugunu ogrenmis ve vazgecmis aldirmaktan.suanda butun cocuklati evlendi gitti esi yok yaninda koskoca evde yanliz kalacakta ve dua ediyo o ikizlerdden baska kimse yok diye.... lutfen ya o cana kiymasin , bebek nasipiyle kismetiyle gelir, vardir bundada bihayr.....

Lutfen kendini harap etme Rabbim bi yol gosterir sende biraz olsun kendini bebegini dusun...ona da yazik etme yavrum daha dunyaya gelmeden endiselerini hissetmesin...beslenmeni de etkiler bu yapma lutfen...
Cok uzuluyorum canim ya ben annemin karni agrisa dert edinen bi insanim simdi uzulcek cani yancak bisey olcak diye cok korkuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…