- 7 Nisan 2015
- 371
- 449
- 53
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.261
Sanada canim nbrGünaydın kızçelerrrr
Bende cok aldirma dedim ama sonradan icten ice dusundum.. Babam calismiyo dogru duzgun ve istemiyo bi annemin arkasinda dursa annem dogurcak tum riskleri goze alirim diyo bi yandanda kullandigi haplar yuzunden korkuo cok agir antideprasanlar kullandi bu devirdede arkanda esin olmayinca bakmasi bi cocuga ne kadr zor hadi desem calisir birakacak insani yok bebegi kaynana faln yok ben de bakarim desem benimde bebegm ck kuck olacak o zamana ki baya aramz var annemle mesafe olarak off.. Blmiorm icm icimi yiyioKeşke aldırmasa ileride cok pişman olur bence. Benim teyzem aldırdı seneler ônce. Hala der neden beni kimse durdurmadı diye. İlaclar gebelige zarar verecek cinstense bi sey diyemem ama Rabbim vermiş canı ve sen geri alıyorsun. Hangi ibadet bunun günahını doldurabilir bilmiyorum. Hele ki bu kadar bekleyen varkentabi bu benim görüşüm
Canim cok zor bir durum allah bilir artik bunun gunahini ama unutmayin her bebek kendi nasibiyle gelir Rabbim onun riskinida verir ilaclar konusunda renkli recetelerle alinan depresan ilacimi kullaniyordu canim annen eger oyleyse direk doktorla dusunmek gerekir Rabbimin gonderdigi cana kiymamayi tercih edinKizlar gunaydin.. Bugn mralim cok bozuk hatta dunden beri aslinda biliyosunuz ben yazmaya pek niyetli degildim buraya ama suan size ihtiyacim var ve sizden baska birim yok anlatcakdun kontrolm vardi benle beraber annemde geldi doktora adeti gecikmisti hep 3haftada oluyodu annem yani kendini bildi bileli oyleymis. İdrar tahlili yaptilar ve.. Hamile annem kirk yasinda istemeden kalmis korunuyolarmista ama olmus iste. Ama dogurmayacak aldircak biliyorum hepimiz kurtaja karsiyiz ama babamin yuzune cunku babam cok sorumsuz istemiyoda bebegi cogu calismiyo bile annem cok zor durumda keske kocam arkamda dursada dogursam diyo pazartesi gunu doktorla gorusmeye gitcek aldirmak icin fakat soyle bisey varmis artik suni sanciyla dusuruyolarmis sanirim.. cok korkuyo annem bu konuda bilgisi olan varmi bide aldirmasinin sebeplerinden biride antidepresan haplari cok kullandi bnm annem hemde en agirlarindan bisey olur diyede korkuyo
yok cnm renkli receteyle olanlr deil ama devmli kullandgi ilaclar vardi onlarla ayakta duruodu diyeblrm zamninda ktu bi olay yasadida ihanet gbi..Canim cok zor bir durum allah bilir artik bunun gunahini ama unutmayin her bebek kendi nasibiyle gelir Rabbim onun riskinida verir ilaclar konusunda renkli recetelerle alinan depresan ilacimi kullaniyordu canim annen eger oyleyse direk doktorla dusunmek gerekir Rabbimin gonderdigi cana kiymamayi tercih edin
Zor bir durum canim ya Rabbim bu cikmazdan cikarsin sen cok uzulup stress etme tamamyok cnm renkli receteyle olanlr deil ama devmli kullandgi ilaclar vardi onlarla ayakta duruodu diyeblrm zamninda ktu bi olay yasadida ihanet gbi..off valla cok canim dar bi yandanda annemede cok uzuluyorm ne bileym ya..
Aynı bea ne olsun kahvaltı yaptk cay keyfi yapıyoruz. Senden naberSanada canim nbr
Hadi hayırlısı ttlmKislar bugun beni buyuk bir sinav bekliyor insallah gelmesin kirmizilarim beklenen bat tarihim bugun. :) :)
İki sehit eşi de hamileydi. Biri 4, digeri 2 aylık. Birinin iki aylık bebeği vardı bi de 4 yaşında bi kızı. Onların eşleri artık hiç yok degil ki arkalarında dursunBende cok aldirma dedim ama sonradan icten ice dusundum.. Babam calismiyo dogru duzgun ve istemiyo bi annemin arkasinda dursa annem dogurcak tum riskleri goze alirim diyo bi yandanda kullandigi haplar yuzunden korkuo cok agir antideprasanlar kullandi bu devirdede arkanda esin olmayinca bakmasi bi cocuga ne kadr zor hadi desem calisir birakacak insani yok bebegi kaynana faln yok ben de bakarim desem benimde bebegm ck kuck olacak o zamana ki baya aramz var annemle mesafe olarak off.. Blmiorm icm icimi yiyio
hadi bakalım, haberdar et bizi sonuçtanKislar bugun beni buyuk bir sinav bekliyor insallah gelmesin kirmizilarim beklenen bat tarihim bugun. :) :)
BndAynı bea ne olsun kahvaltı yaptk cay keyfi yapıyoruz. Senden naber
Bnde cay simitAynı bea ne olsun kahvaltı yaptk cay keyfi yapıyoruz. Senden naber
İste hepsini dusundk her ihtimali dusndk yani kardesm var oda askere gtck yaknda..İki sehit eşi de hamileydi. Biri 4, digeri 2 aylık. Birinin iki aylık bebeği vardı bi de 4 yaşında bi kızı. Onların eşleri artık hiç yok degil ki arkalarında dursunEğer başka kardeşin varsa oturup konuşun aldırmamak için elinizden geleni yapın bnce. Annen ise girerse bence sen de bakabilirsin. Farzet ki ikiz bebeğin oldu ki bakacağın bebek elin cocuğu değil, senin kardeşin olacak. İlaclar zarar vermeyen ilaclarsa kıymayın yavrucağıza
Cok zor canm ya.. Uyku yk bsey yk bnde ben stres yaptkca bnm yavrmda basio tekmeyi yazk yavrm oda etkilenio icm icimi yiyio bn anneme cok duskn bi insanm gnde en az 10kere ararm kadn ztn zayfti iyice zayfladiZor bir durum canim ya Rabbim bu cikmazdan cikarsin sen cok uzulup stress etme tamam
İnşallah rabbim hayırlı olanı nasib eder. Bunun hepiniz icin bi sınav olduğunu da unutmayn cnmİste hepsini dusundk her ihtimali dusndk yani kardesm var oda askere gtck yaknda..annemde koyde oturyo is imkani cok cok zor ve burda en yuksk maas 500 servs saatlri kistli koye tek servs var. Hastanye gdip gelmsi ble cok zor. delircem artik dusnmektn uyku yk bisey yok benmde bebek etkilnck strestn die korkuorm
İnsallah.. Sinav tbikide bi imtihandan geciorz.. Rabbim hayirlisi neyse onu yasatsin ya cok agir geldi bu durum banaİnşallah rabbim hayırlı olanı nasib eder. Bunun hepiniz icin bi sınav olduğunu da unutmayn cnm
Abla hangi birine gidek?oturdugumuz yerden dua etsek olmuyo mu sicakta acayippp gozume buyudu simdi oralarİstanbul daki turbeleremi gitsek acaba tubamm.
:))))nasip mi der bu gunde boyle oldu der yani:)))iyiymis abla...bizimkide aciktigini hic demez aciktinmi yok ama yemegi getirirnce yer:)))Yok kiz yavrucugumun hic giki cikmiyo ne olsa yer yemek ayirmaz dibi tutmuşsa nasip der öyle yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?