Gebe kalamayanlar buraya.....

ya hiç sorma sekreteri ile muhattap oluyosun kararsız kaldım. bir an önce tedaviye başlamak istiyorum 4 ay aradan sonra.
O zaman sekreterine de olsa sor bizimkiler prof mrof değil birak sekreteri operatörle muhattap oluyorsun düşün adetli gidersin degilken der adetli gidersin adet günü verir o zaman gel der vakit kaybi olur insan sinir oluyor

Ya ablam dua edinde su kirmizilar gelmesin offfff , BAT bugun hamisler sizde ilk belirtiler neydi ya, gerci suan ufacik seyi bile gorunce umitleniyom ama gecen adetime farklilik olarak goguslerim daha sis ve agrili ve tam tersi kasiklarimda sancim yok denecek kadar az, normalmi?

bu konularda hiç tecrübem yok tatlım çünkü ben 1 kez hamilelik yaşadım benim hiç belirtilerim olmadı aksine günüm geçtikten sonra kasıklarımda ve karnımda sancılarım oldu.dilerim gelmez kırmızıların

Ya bilim varsa bile diyom ya bos gebelik ya dis gebelik dogru duzgun tuturamadik bu ara moda dislar ve boslar belli olmaz bizde uyariz modaya :-/

selam hatunlar :)

yaren92 hadi memlekete gitti yeğeni bırakmaya sen nerelerdesin A amorevole hem yaz hem izmir bizi boşladın bakıyorumda

diğerlerinden az çok ses geliyor o yüzden ses etmiyorum size

Abla annemdeyim yaa hava çok sıcak ağlicam artk sinirden uyku uyuyamiyoruz dün bi yağmur yağdı bi şimşekler görsen zıpladım korkudan ama ne yazık ki bikaç saat falan serinledi sonra yine aynı. Ben giriyorum da yazmıyorum öyle usulca takip ediyorum. Yaz gelsin yaz gelsin al sana yaz eriyecez artk

ayyy doğru söze ne denir aşırı sıcak zor enfes alıyor insan bende çok demiştim yaz gelsin diye :)

Ay kizlaarrr hava sicak tatilden döndük evde de yapacak birşeyler bulamıyorum sıkıldım yaaa puufff
Tv dede birsey yok evi topladim sildim supurdum off evde olmak cok zor yaaa calismaya alışmış birine
Napsam evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…