- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.661
O zaman sekreterine de olsa sor bizimkiler prof mrof değil birak sekreteri operatörle muhattap oluyorsun düşün adetli gidersin degilken der adetli gidersin adet günü verir o zaman gel der vakit kaybi olur insan sinir oluyorya hiç sorma sekreteri ile muhattap oluyosun kararsız kaldım. bir an önce tedaviye başlamak istiyorum 4 ay aradan sonra.
doğru söze ne denir bravoO zaman sekreterine de olsa sor bizimkiler prof mrof değil birak sekreteri operatörle muhattap oluyorsun düşün adetli gidersin degilken der adetli gidersin adet günü verir o zaman gel der vakit kaybi olur insan sinir oluyor
Evet canim :))Oh masallah pek gencmis :)
Yasadim ondan biliyorum
Napiyon bakim tepikliyo mu tospik?Günaydın guzeller
hayırlı olsun canım tubammmKizlar dgs sinav sonucum aciklanmis...
bu konularda hiç tecrübem yok tatlım çünkü ben 1 kez hamilelik yaşadım benim hiç belirtilerim olmadı aksine günüm geçtikten sonra kasıklarımda ve karnımda sancılarım oldu.dilerim gelmez kırmızılarınYa ablam dua edinde su kirmizilar gelmesin offfff , BAT bugunhamisler sizde ilk belirtiler neydi ya, gerci suan ufacik seyi bile gorunce umitleniyom ama gecen adetime farklilik olarak goguslerim daha sis ve agrili ve tam tersi kasiklarimda sancim yok denecek kadar az, normalmi?
Ya bilim varsa bile diyom ya bos gebelik ya dis gebelik dogru duzgun tuturamadikbu konularda hiç tecrübem yok tatlım çünkü ben 1 kez hamilelik yaşadım benim hiç belirtilerim olmadı aksine günüm geçtikten sonra kasıklarımda ve karnımda sancılarım oldu.dilerim gelmez kırmızıların
ayyy doğru söze ne denir aşırı sıcak zor enfes alıyor insan bende çok demiştim yaz gelsin diye :)Abla annemdeyim yaa hava çok sıcak ağlicam artk sinirden uyku uyuyamiyoruz dün bi yağmur yağdı bi şimşekler görsen zıpladım korkudan ama ne yazık ki bikaç saat falan serinledi sonra yine aynı. Ben giriyorum da yazmıyorum öyle usulca takip ediyorum. Yaz gelsin yaz gelsin al sana yaz eriyecez artk
ayyy doğru söze ne denir aşırı sıcak zor enfes alıyor insan bende çok demiştim yaz gelsin diye :)
Burasi esiyo abla gel ni dimeeeek!...basimla berabernurun_ala_nur kuzum burası hiç esmiyor ya sizin oralardan naber alıp başımı gelicem yoksa esiyosa senin ev :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?