- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.681
Simdi cumayi bekliyorum 9 gun annemdeyim eve donmeyi beklerim oldu ayin 17si kaldi mi 34 gun bir hafta temizlikle gecer alinanlar yikanip utulencek falan kaldi 27 abow...
Canim ucakta bebisim cok hareketlendi bi an cok korktum asiri hareketliydi ama şükür ki sag salim ytistik :)) burada hava cok serin istanbuldan cok daha serin valla :))
Ay kizlaarrr hava sicak tatilden döndük evde de yapacak birşeyler bulamıyorum sıkıldım yaaa puufff
Tv dede birsey yok evi topladim sildim supurdum off evde olmak cok zor yaaa calismaya alışmış birine
Napsam evde
demokraside çareler tükenmez diyosunnnçok canın sıkıldıysa bizim eve geç tatlım :) ütü yemek süpürge toz alma çiçek sulama v.s. takılırsın
aynen öyle ablacım ne güzel açıklamıssın sanki hata olacakmısım gibi bişey düşüyo karnımın içinde :)ilginçEylulll09 canım citlembik1994 ün günü geçti heyecan yaptık ama idrar testinde çıkmadı bekliyoruz bakalım inşaallah geç döllenme falan varsa belki yaptırır hatun hala kırmızı görmedi sabırla bekliyoruz güzel haber versin diye :)
Allah kucaginiza da almayi nasip etsin...yalniz diger ovulasyon testleriyle bunun arasindaki fark nedir?bu arada baktim gercekten cok pahali 10lusu 79tl diyoArkadaşlar.burdan size umut olmak istiyorum pahalı ama kesinlikle clear blue ovulasyon testi alın ve deneyin ben yumurtlama tarihimi hep yalnış biliyormuşum geçen ay kullandım şimdi gebeluk testini kullandm dijital ve sonuç pozitif Rabbm olmayanlara nasip etsin ilk denemem bu marka ile ama iyiki almışım lütfen alın şiddtle tavsiye ediyorum...
neeeeee kaç para kaç para kız yoksa bütün keramet ovi testinde mi ne :) çok pahalıymış be anam :)Allah kucaginiza da almayi nasip etsin...yalniz diger ovulasyon testleriyle bunun arasindaki fark nedir?bu arada baktim gercekten cok pahali 10lusu 79tl diyo
Evet abla 400tlye bile var!...neeeeee kaç para kaç para kız yoksa bütün keramet ovi testinde mi ne :) çok pahalıymış be anam :)
bnd sıcaktan bunaldım bi an önce bi eve gitseydim yaakızlar merhaba iş yerinde canım sıkıldı bir eve gitsem işler beni bekler bu arada iki gündür psikolojim bozuldu karın agrısı göğüs ağrısı şişkinlik akıntı dün ve bugunde istifra Allahım sen yardım et bana
400e hamilelik monitoruymus:)))ama baktim 20 tanesi 200tlymis iyimi:)))neeeeee kaç para kaç para kız yoksa bütün keramet ovi testinde mi ne :) çok pahalıymış be anam :)
79 yine uygunmuş 138 tl verdim ben . Mesela daha önce predictor almıytım yalnış sonuç veriyor hepsi iyi olmuyor ki bu kesinlikle güveniler mücize ya resmen gitmediğim doktor kalmamıştı umudumu rabbime bağladım ve oldu bunlarda bana vesileydi güven bana değerAllah kucaginiza da almayi nasip etsin...yalniz diger ovulasyon testleriyle bunun arasindaki fark nedir?bu arada baktim gercekten cok pahali 10lusu 79tl diyo
Daha neler ben doktor da takip ettiririm o zaman :)Evet abla 400tlye bile var!...
Anladim ablacim insallah hayirlisi olurEylulll09 canım citlembik1994 ün günü geçti heyecan yaptık ama idrar testinde çıkmadı bekliyoruz bakalım inşaallah geç döllenme falan varsa belki yaptırır hatun hala kırmızı görmedi sabırla bekliyoruz güzel haber versin diye :)
Ayyy olur oglusumla temizlrriz nolacak iki dk;-)çok canın sıkıldıysa bizim eve geç tatlım :) ütü yemek süpürge toz alma çiçek sulama v.s. takılırsın
Ayy 2 dk.dedi ben neden bu evi 2 dk.kada temizleyemiyorum :) kizzz ben oglusunla sana kiyarmiyim hic yaaa ask olsunAyyy olur oglusumla temizlrriz nolacak iki dk;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?