Gebe kalamayanlar buraya.....

Ay kizlaarrr hava sicak tatilden döndük evde de yapacak birşeyler bulamıyorum sıkıldım yaaa puufff
Tv dede birsey yok evi topladim sildim supurdum off evde olmak cok zor yaaa calismaya alışmış birine
Napsam evde

çok canın sıkıldıysa bizim eve geç tatlım :) ütü yemek süpürge toz alma çiçek sulama v.s. takılırsın

Arkadaşlar.burdan size umut olmak istiyorum pahalı ama kesinlikle clear blue ovulasyon testi alın ve deneyin ben yumurtlama tarihimi hep yalnış biliyormuşum geçen ay kullandım şimdi gebeluk testini kullandm dijital ve sonuç pozitif Rabbm olmayanlara nasip etsin ilk denemem bu marka ile ama iyiki almışım lütfen alın şiddtle tavsiye ediyorum...

aynen öyle ablacım ne güzel açıklamıssın sanki hata olacakmısım gibi bişey düşüyo karnımın içinde :)ilginç

kızlar merhaba iş yerinde canım sıkıldı bir eve gitsem işler beni bekler bu arada iki gündür psikolojim bozuldu karın agrısı göğüs ağrısı şişkinlik akıntı dün ve bugunde istifra Allahım sen yardım et bana

Allah kucaginiza da almayi nasip etsin...yalniz diger ovulasyon testleriyle bunun arasindaki fark nedir?bu arada baktim gercekten cok pahali 10lusu 79tl diyo

Allah kucaginiza da almayi nasip etsin...yalniz diger ovulasyon testleriyle bunun arasindaki fark nedir?bu arada baktim gercekten cok pahali 10lusu 79tl diyo
79 yine uygunmuş 138 tl verdim ben . Mesela daha önce predictor almıytım yalnış sonuç veriyor hepsi iyi olmuyor ki bu kesinlikle güveniler mücize ya resmen gitmediğim doktor kalmamıştı umudumu rabbime bağladım ve oldu bunlarda bana vesileydi güven bana değer

Hamisler sizinde akintiniz arttı mi beyaz sivimsi birden ic çamaşırı na akiyor yürüyüş yapip gelince mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…