- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.701
Evet canim ozellikle zaten biyere gittigimde oluyo hamile olmasam o akinti gelince hissettigimde adet oldum sanardim. Hatta bazen korkuyorm ayy yoksa kan mi biseymi olduki cokmu yurudumki diye gunu kendime zehir ettigm zamanlar oluyoHamisler sizinde akintiniz arttı mi beyaz sivimsi birden ic çamaşırı na akiyor yürüyüş yapip gelince mesela
Valla napayim yatiyorum canim sirt agrim var buaralar rahat edemiyorum hic sen nasilsin napiyosum
Diyosun?ama canim anlamadigim su:79 yine uygunmuş 138 tl verdim ben . Mesela daha önce predictor almıytım yalnış sonuç veriyor hepsi iyi olmuyor ki bu kesinlikle güveniler mücize ya resmen gitmediğim doktor kalmamıştı umudumu rabbime bağladım ve oldu bunlarda bana vesileydi güven bana değer
Yemek yedik oturuyoruz canim sen?
Sen de pko varmiydi canim?79 yine uygunmuş 138 tl verdim ben . Mesela daha önce predictor almıytım yalnış sonuç veriyor hepsi iyi olmuyor ki bu kesinlikle güveniler mücize ya resmen gitmediğim doktor kalmamıştı umudumu rabbime bağladım ve oldu bunlarda bana vesileydi güven bana değer
Şöyle anlataym predictor kullndığımda 13. Gün koyu çizgiydi yalnış göstermiş olmadı zaten oysa 17. 1n. Günmüş benm yumrtlma her çift çizgiyi gösteren doğru göstermiyor predictor piyasada kaliteli bir test ama malesf ben iyi olduğnu düşünmyrm bebek istiyorsan bnce al değerDiyosun?ama canim anlamadigim su:
Onda gulumseyen ifade olunca yumurtlamis oluyomussun?e ayni cift koyu cizgi digerlerindede oluyo farkini tam anlamadim inanki?kafama yatarsa alirim neler yapmadikki ama farkini bi anlasam?
Anladim cnim bu ay ovi testim var daha bitmemis...hem baska seylerde uygulayacagim insallah...denemedigim bi kac kur var...insallah olur da olmazsa tavsiyeni dinlicem canim..nasil yapildigini da sorarim o zaman...simdi senin kac haftalikŞöyle anlataym predictor kullndığımda 13. Gün koyu çizgiydi yalnış göstermiş olmadı zaten oysa 17. 1n. Günmüş benm yumrtlma her çift çizgiyi gösteren doğru göstermiyor predictor piyasada kaliteli bir test ama malesf ben iyi olduğnu düşünmyrm bebek istiyorsan bnce al değer
Iyiyiz canm sen napıyosun kayboldun banlanmıştın hayırdır
Yemek yedik oturuyoruz canim sen?
Valla napayim yatiyorum canim sirt agrim var buaralar rahat edemiyorum hic sen nasilsin napiyosum
Balkonda
Arkadaşlar.burdan size umut olmak istiyorum pahalı ama kesinlikle clear blue ovulasyon testi alın ve deneyin ben yumurtlama tarihimi hep yalnış biliyormuşum geçen ay kullandım şimdi gebeluk testini kullandm dijital ve sonuç pozitif Rabbm olmayanlara nasip etsin ilk denemem bu marka ile ama iyiki almışım lütfen alın şiddtle tavsiye ediyorum...
Aa neden ki?kendıne dıkkat et kuzum..napim bnde takılıyom kk da :) ban yedım bende :) sorma
sorma cnm ya bırden ban yedım ozelden yazarsan anlatırım
Yeni gördüm canm. Anladım takma kafana bu kadar salla girsin uğraşma
ne takması cnm akıllısı benı bulmaz kı zaten :)
Malesef canm öyle olur bazen :))
sen nabıyon yahuuuuuuuuu benım adet gene gelmıyo puff40 gunu gectı gene ya uffffffff ufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?