Gebe kalamayanlar buraya.....

Hamisler sizinde akintiniz arttı mi beyaz sivimsi birden ic çamaşırı na akiyor yürüyüş yapip gelince mesela
Evet canim ozellikle zaten biyere gittigimde oluyo hamile olmasam o akinti gelince hissettigimde adet oldum sanardim. Hatta bazen korkuyorm ayy yoksa kan mi biseymi olduki cokmu yurudumki diye gunu kendime zehir ettigm zamanlar oluyo

Diyosun?ama canim anlamadigim su:
Onda gulumseyen ifade olunca yumurtlamis oluyomussun?e ayni cift koyu cizgi digerlerindede oluyo farkini tam anlamadim inanki?kafama yatarsa alirim neler yapmadikki ama farkini bi anlasam?

Sen de pko varmiydi canim?

Diyosun?ama canim anlamadigim su:
Onda gulumseyen ifade olunca yumurtlamis oluyomussun?e ayni cift koyu cizgi digerlerindede oluyo farkini tam anlamadim inanki?kafama yatarsa alirim neler yapmadikki ama farkini bi anlasam?
Şöyle anlataym predictor kullndığımda 13. Gün koyu çizgiydi yalnış göstermiş olmadı zaten oysa 17. 1n. Günmüş benm yumrtlma her çift çizgiyi gösteren doğru göstermiyor predictor piyasada kaliteli bir test ama malesf ben iyi olduğnu düşünmyrm bebek istiyorsan bnce al değer

Anladim cnim bu ay ovi testim var daha bitmemis...hem baska seylerde uygulayacagim insallah...denemedigim bi kac kur var...insallah olur da olmazsa tavsiyeni dinlicem canim..nasil yapildigini da sorarim o zaman...simdi senin kac haftalik

nekadar cnm bu test?senın adetlerın duzensız mı?pko falan mı war?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…