- 7 Nisan 2015
- 371
- 449
- 53
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.641
Yok canim daha deil ama insallah@ciftsariliyumurta Ablam kim hamile tam giremiyorum takip edemiyorum bu aralar biliyosun nurda mi hamile?
Hop doğum he son günler gelsin sorcam hopu
Simdi cumayi bekliyorum 9 gun annemdeyim eve donmeyi beklerim oldu ayin 17si kaldi mi 34 gun bir hafta temizlikle gecer alinanlar yikanip utulencek falan kaldi 27 abow...o zaman yusuf yusuf
Canim ucakta bebisim cok hareketlendi bi an cok korktum asiri hareketliydi ama şükür ki sag salim ytistik :)) burada hava cok serin istanbuldan cok daha serin valla :))rahat gidebildin mi bari oralarda sıcaktır baya canım
Canim yaa sorma cok uzun sure ayri olucazBende cuma bir haftaligina ayrilacagim Allah kolaylık versin seninki daha uzunbol bol egzersiz yapsin top falan veriyorlar normalde kaslar calissin diye inşallah duzelir
sen rahat misin bari?Canim yaa sorma cok uzun sure ayri olucazevet k.v egzersiz yapiyo bol bol ama cok yasli artik hastalık bitmiyo
Kızzz ne oldu pekiKizlar dgs sinav sonucum aciklanmis...
Sagol kuzum sordugun icinKızzz ne oldu peki
Evet cnm cok şükür sorun yok gorumcem geldi bana bakiyo her işime kosusturuyo sagolsun :))sen rahat misin bari?
İyi bari :) genc mi gorumce?Evet cnm cok şükür sorun yok gorumcem geldi bana bakiyo her işime kosusturuyo sagolsun :))
İnşallah bebisimSagol kuzum sordugun icingecmisim elh ama bakalim yerlesebilcekmiyim?
Annemle yaşıt canim :))İyi bari :) genc mi gorumce?
Canim doktoru ara bi sor bence hem vakit kaybin olmaz hem git gel yapmazsin iki kerekimsecik yok...
neyse gelince yazarsınız düşüncelerinizi ayın 26 asında ankarada bi profa gitcem burdaki doktorda aşamam aşılama idi ama ben hsgden sonra 4 ay ara verdim. profa gitcem durumum nedir bi baksın o aşılama yada direk tür derse ona göre yaptırcam ama ilk muayene olmaya gitcem sizce adetli mi adetsiz mi gideyim hangisi iyi olur
ya hiç sorma sekreteri ile muhattap oluyosun kararsız kaldım. bir an önce tedaviye başlamak istiyorum 4 ay aradan sonra.Canim doktoru ara bi sor bence hem vakit kaybin olmaz hem git gel yapmazsin iki kere
Annemle yaşıt canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?