- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.721
Hiiç napim sıcaklarla cebelleşiyomilaç kullanmadan gelmiyodu demi senin?
aynen ole cnmglıfor ıcıoz bakam ondan az da olsa umudum war yumurtlamayı saglıyormus uzun kullanımda
Inşaallah iyi gelir canm şifa olur..
bn devamlı ayakta olduğum için bende de oluyo canoHamisler sizinde akintiniz arttı mi beyaz sivimsi birden ic çamaşırı na akiyor yürüyüş yapip gelince mesela
Cano evet acayip birsey dimi ama normal hayatta olan gibi degil birden akmis sivimsi ama krec beyazbn devamlı ayakta olduğum için bende de oluyo cano
daha küçük ya hissetmeye başlayalım bide şişelim o zmn anlarız şimdi bn demesem kimse hamile olarak bilmez...ben defter açtım bebişime nasıl öğrendik naptık hepsini yazıyorum her doktora gidincede yazıyorum resimlerini yapıştırıcam ...eşimde yazdı sonunada yazmış anneni seni seven baban diyeee bnm yazdıklarımı o okurken onun gözlerinden yaş geldi onun yazdığını bn okurken bnm de geldi anı kalsın istiyorum bebeğimeCano evet acayip birsey dimi ama normal hayatta olan gibi degil birden akmis sivimsi ama krec beyazbebisimden geliyo diye yüzüm gülüyo o kadar sen düşün hamileyim diye seviniyor insan
Ayyyy bebis büyüyor ama daha tam farkina varmadik gibi yaaa evimizde bebis olucak diye sizdede öyle mi
günaydın cano nasıl gidiyo ne var yokGunaydin herkese kizlar :))
canım senin yazdıklarını okuyunca ben bile duygsallastim ki senin duygusallaşıp aglamn normaldaha küçük ya hissetmeye başlayalım bide şişelim o zmn anlarız şimdi bn demesem kimse hamile olarak bilmez...ben defter açtım bebişime nasıl öğrendik naptık hepsini yazıyorum her doktora gidincede yazıyorum resimlerini yapıştırıcam ...eşimde yazdı sonunada yazmış anneni seni seven baban diyeee bnm yazdıklarımı o okurken onun gözlerinden yaş geldi onun yazdığını bn okurken bnm de geldi anı kalsın istiyorum bebeğime
sanada canımGünaydın canlaarr
rabbim inşallah sizede tattırsın bu güzel duyguyu cano...her ayrıntısına kadar yazıyorum herşeyi duygularımızı sanki karşımda ona anlatıyor gibi bide unutmadan yazmak en iyisi ilerde insanlık hali ayrıntıları unutabiliriz diye bi defter yaptım arada açıp açıp okuyorum deli gibiiiiicanım senin yazdıklarını okuyunca ben bile duygsallastim ki senin duygusallaşıp aglamn normal
eşimle ilgili bnmle bebek istemimizle olan seylerı bende yazıyorum bi nevi günlük gibi inşallah nasip etsin de bakalım cumartesi kan testi vereceğim hayırlı sonuçları bende not alacağım oraya ilk test sonucu ilk ultrason görüntüsü ilk ayak izi neler neler kendisi gelmeden daha onu ne kadar cok seveni var bir bilse bekletmezdi bizi bu kadar ama hayırlı zamanda hayırlısı inşallah :)rabbim inşallah sizede tattırsın bu güzel duyguyu cano...her ayrıntısına kadar yazıyorum herşeyi duygularımızı sanki karşımda ona anlatıyor gibi bide unutmadan yazmak en iyisi ilerde insanlık hali ayrıntıları unutabiliriz diye bi defter yaptım arada açıp açıp okuyorum deli gibiiiii
öyle oluyo cano bzm hikayemizde kolay değil bi anda mucize geldi hiç beklemezken çok şükür rabbime...bzd yazıyoruz banada yapılsa bnd severdim böyle şeyleri o yüzden bnm çocuğum yaşasın istiyorum yan sayfasını boş bırakıyorum oraya resimleri her ay sırayla olsun diye...çok şükür bugünleride gösterdi rabbim sizde görürsünüz inşallah ....2 yıl bekledik bzdeşimle ilgili bnmle bebek istemimizle olan seylerı bende yazıyorum bi nevi günlük gibi inşallah nasip etsin de bakalım cumartesi kan testi vereceğim hayırlı sonuçları bende not alacağım oraya ilk test sonucu ilk ultrason görüntüsü ilk ayak izi neler neler kendisi gelmeden daha onu ne kadar cok seveni var bir bilse bekletmezdi bizi bu kadar ama hayırlı zamanda hayırlısı inşallah :)
Ayyy kiz bunu ben taaa ilk öğrendiğimiz de baslamistimdaha küçük ya hissetmeye başlayalım bide şişelim o zmn anlarız şimdi bn demesem kimse hamile olarak bilmez...ben defter açtım bebişime nasıl öğrendik naptık hepsini yazıyorum her doktora gidincede yazıyorum resimlerini yapıştırıcam ...eşimde yazdı sonunada yazmış anneni seni seven baban diyeee bnm yazdıklarımı o okurken onun gözlerinden yaş geldi onun yazdığını bn okurken bnm de geldi anı kalsın istiyorum bebeğime
bnd aynı tee ordan beri yazıyorum aklıma ne geliyosa büyüyünce okur çok güzel duygu yaa ...Ayyy kiz bunu ben taaa ilk öğrendiğimiz de baslamistimhatira kalsın diye. Sende iyi yapmışsın güzel oluyor
hala mahallemde internet çekmediği için akşam 18:00 den sonra mağduru oynuyorum..ama bitecek bu vodafone işkencesi az kaldı 2 ay var sözleşmenin bitmesine başka operatöre geçicem nasipse..düşün o derece sinirliyim yani parasını öde hizmet alma.bir de pişkinler arayınca teknisyenler çalışıyormuş yalanını yiyim 3 ay bitti hala düzelmedi.
nasıl olur ben farketmemişim yahusorma cnm ya bırden ban yedım ozelden yazarsan anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?