Gebe kalamayanlar buraya.....

bn devamlı ayakta olduğum için bende de oluyo cano
Cano evet acayip birsey dimi ama normal hayatta olan gibi degil birden akmis sivimsi ama krec beyaz bebisimden geliyo diye yüzüm gülüyo o kadar sen düşün hamileyim diye seviniyor insan
Ayyyy bebis büyüyor ama daha tam farkina varmadik gibi yaaa evimizde bebis olucak diye sizdede öyle mi

daha küçük ya hissetmeye başlayalım bide şişelim o zmn anlarız şimdi bn demesem kimse hamile olarak bilmez...ben defter açtım bebişime nasıl öğrendik naptık hepsini yazıyorum her doktora gidincede yazıyorum resimlerini yapıştırıcam ...eşimde yazdı sonunada yazmış anneni seni seven baban diyeee bnm yazdıklarımı o okurken onun gözlerinden yaş geldi onun yazdığını bn okurken bnm de geldi anı kalsın istiyorum bebeğime

canım senin yazdıklarını okuyunca ben bile duygsallastim ki senin duygusallaşıp aglamn normal

canım senin yazdıklarını okuyunca ben bile duygsallastim ki senin duygusallaşıp aglamn normal
rabbim inşallah sizede tattırsın bu güzel duyguyu cano...her ayrıntısına kadar yazıyorum herşeyi duygularımızı sanki karşımda ona anlatıyor gibi bide unutmadan yazmak en iyisi ilerde insanlık hali ayrıntıları unutabiliriz diye bi defter yaptım arada açıp açıp okuyorum deli gibiiiii

eşimle ilgili bnmle bebek istemimizle olan seylerı bende yazıyorum bi nevi günlük gibi inşallah nasip etsin de bakalım cumartesi kan testi vereceğim hayırlı sonuçları bende not alacağım oraya ilk test sonucu ilk ultrason görüntüsü ilk ayak izi neler neler kendisi gelmeden daha onu ne kadar cok seveni var bir bilse bekletmezdi bizi bu kadar ama hayırlı zamanda hayırlısı inşallah :)

öyle oluyo cano bzm hikayemizde kolay değil bi anda mucize geldi hiç beklemezken çok şükür rabbime...bzd yazıyoruz banada yapılsa bnd severdim böyle şeyleri o yüzden bnm çocuğum yaşasın istiyorum yan sayfasını boş bırakıyorum oraya resimleri her ay sırayla olsun diye...çok şükür bugünleride gösterdi rabbim sizde görürsünüz inşallah ....2 yıl bekledik bzd

Ayyy kiz bunu ben taaa ilk öğrendiğimiz de baslamistim hatira kalsın diye. Sende iyi yapmışsın güzel oluyor

hala mahallemde internet çekmediği için akşam 18:00 den sonra mağduru oynuyorum..ama bitecek bu vodafone işkencesi az kaldı 2 ay var sözleşmenin bitmesine başka operatöre geçicem nasipse..düşün o derece sinirliyim yani parasını öde hizmet alma.bir de pişkinler arayınca teknisyenler çalışıyormuş yalanını yiyim 3 ay bitti hala düzelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…