- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.741
balkonda hem serinlemeye hemde telefonum çeksin diye uğraşıyordum ama berbattı internet yaniiiii :)abam nabıyon :)
günaydın canımmmGunaydin herkese kizlar :))
Günaydın canlaarr
daha küçük ya hissetmeye başlayalım bide şişelim o zmn anlarız şimdi bn demesem kimse hamile olarak bilmez...ben defter açtım bebişime nasıl öğrendik naptık hepsini yazıyorum her doktora gidincede yazıyorum resimlerini yapıştırıcam ...eşimde yazdı sonunada yazmış anneni seni seven baban diyeee bnm yazdıklarımı o okurken onun gözlerinden yaş geldi onun yazdığını bn okurken bnm de geldi anı kalsın istiyorum bebeğime
iyiyim şükür sen nasılsın :)Gunaydin kizlar nasilsiniz:)
Evet. Kiz aglatican beni şimdi. Zaten hergün onun doğduğu günü hayal edince agliyorum ALlahim o mutluluğu yasatsin diye. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bnd aynı tee ordan beri yazıyorum aklıma ne geliyosa büyüyünce okur çok güzel duygu yaa ...
Tatlim surupu icebileni pek duymadim hap olanini al daha rahat icersin.bebeem doktor kan hapı verdi de sordu şurupmu içersin hap mı dye de bilemedim hap yazdı sen hangisini kullanmıştın
Hayrdr sen ndn ban yedin :) bende yediydim aslinda bida girmiycektim ama paylasmam gereken bisey oldu o yuzden girdimkendıne dıkkat et kuzum..napim bnde takılıyom kk da :) ban yedım bende :) sorma
saol ablam çok güzel bi duygu hemde ayrıntılar önemli söz uçar yazı kalır boşuna dememişler..hemde hep hani haberde görüyoz ya video çekiyolar ya yazıyolar sonra ya kadın ya adama bebeği göremiyo hep aklıma o gelir bnd yazayım dedim eşimede yazdırdım onunkide güzeldi benimkileri okurken bana çaktırmamak için arkasını dönüyo bide canım yaa onun canı bndn daha çok yandı da belli etmedi sorun demeyelim sonuçta bi tıbbi rahatsızlıktı bide eşiminki işinden kaynaklanıyodu çok şükür geçti o günler darısı hepinize olsun ablaayyy çok iyi yapmışsınız ben bile duygulandım anıları biriktirmenize kolaymı dimi..
bnd doğum dan sonrayı düşünüyorum sanki elim ayama dolanır falan gibi geliyo tam kışa denk geliyo üşütmeyeyim diye uğraşırım falan ayyyy bide burda bi kaynanamgil var ya faydalarıda olmaz o beni korkutuyo tek olmakEvet. Kiz aglatican beni şimdi. Zaten hergün onun doğduğu günü hayal edince agliyorum ALlahim o mutluluğu yasatsin diye. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bide dogunca nasıl bakilcak gün nasıl geçer düşünüyorum ama zevkli olsa gerek. Hayirlisi yaaaa. Eve değişik bir hava veriecek sanırım
günaydın hanımlar hayırlı sabahlar :)
doktorda hapı vermişti dün başladım sonra sanki biraz tuhaf oldum gibi geldi zaten diğerlerinide pek içemez oldum da artık dikkat etmem lazım çok şükür korktuğum gibi olmadı büyümüş oluşmuş vücuduTatlim surupu icebileni pek duymadim hap olanini al daha rahat icersin.
napıon cano naptınız o konuyu merak ettim yazdıysanda bn mi görmedim acabaHayrdr sen ndn ban yedin :) bende yediydim aslinda bida girmiycektim ama paylasmam gereken bisey oldu o yuzden girdim
napıon cano naptınız o konuyu merak ettim yazdıysanda bn mi görmedim acaba
Günaydın ponçiklerim
Yatmadan once iç o zaman etkisi olsa da hissetmiyorsundoktorda hapı vermişti dün başladım sonra sanki biraz tuhaf oldum gibi geldi zaten diğerlerinide pek içemez oldum da artık dikkat etmem lazım çok şükür korktuğum gibi olmadı büyümüş oluşmuş vücudu
vitamin hapı büyük yaa hep onu içerken zorlanıyorum ya kusuyo gibi oluyorum bazende tutamayıp kusuyorum haptan oluyo doktorda iyi beslenemezsen öbür ay bi sürü hap veririm dediii anaaaa dedim yok istememYatmadan once iç o zaman etkisi olsa da hissetmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?