- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.761
günaydın cimcimeee hatunnnnGünaydın ponçiklerim
a.s canımselam canlar
a.s canım
Gunaydin ablacim.vodafone niyee gectin ki sen cok dandikmis o ya[/QUOTE
1 sene kullandım iyiydi.sonra tabi tekrar paketi onaylıyosun bende iyi diye onayladım nisanın sonundan beri bizim ordaki baz istasyonları hukuk sorunu varmış.demekki mahkemelikler hala düzelmedi o zaman parasını neden tahsil ediyosun arkadaş hayret bişey ya
napıon cano naptınız o konuyu merak ettim yazdıysanda bn mi görmedim acaba
artik icemem yiyemem yapamam edemem yok iki senedir bekledigin bebek o katlancanvitamin hapı büyük yaa hep onu içerken zorlanıyorum ya kusuyo gibi oluyorum bazende tutamayıp kusuyorum haptan oluyo doktorda iyi beslenemezsen öbür ay bi sürü hap veririm dediii anaaaa dedim yok istemem
Sali gunu gitcez doktora canim aldircaknapıon cano naptınız o konuyu merak ettim yazdıysanda bn mi görmedim acaba
Yazim kurallarina uymamisim ondanmis sen?AYNEN umutbtmez sen ne konuda yemistin bani ???
aynı eşim gibi konuştunnnnnnartik icemem yiyemem yapamam edemem yok iki senedir bekledigin bebek o katlancan
Sali gunu gitcez abla hala babami ikna etmeye calisiyoruz adam sanki cok yasliymis gibi bu saatten sonra bakamam diyomus 10sene sonra 55yasindayim elden ayaktan duserim diyomus hep geldiler dedim anneme araycam babami bi guzel kavga edecem olmaycak diyorum annemde yazik hergun agliyo kadin iyice zayifladi zaten zayiftiaynen bende meraktayım dün gece geldi aklıma ne oldu annenin durumuumutbitmz bişey demedin 2 gündür tatlım
Canim evet ama sanırım onun neşesi bir başka olucak yaa. Benimde ne eşimin ailesi nede benim ailem uzak sehirlerde. Hayırlısı eşim ben sana bakarım kimseye gerek yok diyo. Biz ikimizde disarda buyuduk okuduk çalıştık . Ben becerikliyim eşim bendende becerikli inşallah destek olucaz birbirimize:-Dbnd doğum dan sonrayı düşünüyorum sanki elim ayama dolanır falan gibi geliyo tam kışa denk geliyo üşütmeyeyim diye uğraşırım falan ayyyy bide burda bi kaynanamgil var ya faydalarıda olmaz o beni korkutuyo tek olmak
yani haklı işte keşke aldırmasa da durumun içinde olmadıktan sonra ne desek boşSali gunu gitcez doktora canim aldircakbabamla kavga etmisler kesinlikle istemiyorum diyomus cekip giderim diyomus babama cok kizginiz esim babami o kadr cok severdi suan oraya bile gitmiyo gormek istemiyorum diyi
aynı biz bnd eşimde öyle ve o da öyle diyo ben bakarım dyo kız olursa sadece altını değiştirmem diyo ama mecbur kalınca onuda yapar uzakta olmak zor ama napalım el mahkümCanim evet ama sanırım onun neşesi bir başka olucak yaa. Benimde ne eşimin ailesi nede benim ailem uzak sehirlerde. Hayırlısı eşim ben sana bakarım kimseye gerek yok diyo. Biz ikimizde disarda buyuduk okuduk çalıştık . Ben becerikliyim eşim bendende becerikli inşallah destek olucaz birbirimize:-D
Maşallah canım inşallah bebeklerimize sağ selamet kavusuruz:-D bende eşime diyorum ki erkek ya pipisinden korkarim hadi beze sıkıştırirsam sıkı baglarsam diyirum alisirsin diyo;-)aynı biz bnd eşimde öyle ve o da öyle diyo ben bakarım dyo kız olursa sadece altını değiştirmem diyo ama mecbur kalınca onuda yapar uzakta olmak zor ama napalım el mahküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?