Gebe kalamayanlar buraya.....

Ya hanimlar su ates olcme yontemiyle bisey sorcam... Hani adetine yakin yuksek derecede kalmasi gerekiyormus yada yukselmesi gerekiyormus hamilelik icin... Peki bu sartmi? Misal yumurtlama donemi 36,7 sonra hep bu civarlarda olsa sonra adete bi kac gun kala 36,4 falan olsa Hamilelik kesinlikle yokmudur , atesi dusuk olup hamile kalan yokmu ?

vitamin hapı büyük yaa hep onu içerken zorlanıyorum ya kusuyo gibi oluyorum bazende tutamayıp kusuyorum haptan oluyo doktorda iyi beslenemezsen öbür ay bi sürü hap veririm dediii anaaaa dedim yok istemem
artik icemem yiyemem yapamam edemem yok iki senedir bekledigin bebek o katlancan

napıon cano naptınız o konuyu merak ettim yazdıysanda bn mi görmedim acaba
Sali gunu gitcez doktora canim aldircak babamla kavga etmisler kesinlikle istemiyorum diyomus cekip giderim diyomus babama cok kizginiz esim babami o kadr cok severdi suan oraya bile gitmiyo gormek istemiyorum diyi

aynen bende meraktayım dün gece geldi aklıma ne oldu annenin durumu umutbitmz bişey demedin 2 gündür tatlım
Sali gunu gitcez abla hala babami ikna etmeye calisiyoruz adam sanki cok yasliymis gibi bu saatten sonra bakamam diyomus 10sene sonra 55yasindayim elden ayaktan duserim diyomus hep geldiler dedim anneme araycam babami bi guzel kavga edecem olmaycak diyorum annemde yazik hergun agliyo kadin iyice zayifladi zaten zayifti

Canim evet ama sanırım onun neşesi bir başka olucak yaa. Benimde ne eşimin ailesi nede benim ailem uzak sehirlerde. Hayırlısı eşim ben sana bakarım kimseye gerek yok diyo. Biz ikimizde disarda buyuduk okuduk çalıştık . Ben becerikliyim eşim bendende becerikli inşallah destek olucaz birbirimize:-D

Sali gunu gitcez doktora canim aldircak babamla kavga etmisler kesinlikle istemiyorum diyomus cekip giderim diyomus babama cok kizginiz esim babami o kadr cok severdi suan oraya bile gitmiyo gormek istemiyorum diyi
yani haklı işte keşke aldırmasa da durumun içinde olmadıktan sonra ne desek boş

aynı biz bnd eşimde öyle ve o da öyle diyo ben bakarım dyo kız olursa sadece altını değiştirmem diyo ama mecbur kalınca onuda yapar uzakta olmak zor ama napalım el mahküm

aynı biz bnd eşimde öyle ve o da öyle diyo ben bakarım dyo kız olursa sadece altını değiştirmem diyo ama mecbur kalınca onuda yapar uzakta olmak zor ama napalım el mahküm
Maşallah canım inşallah bebeklerimize sağ selamet kavusuruz:-D bende eşime diyorum ki erkek ya pipisinden korkarim hadi beze sıkıştırirsam sıkı baglarsam diyirum alisirsin diyo;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…