- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.781
bezde kasıkları önemli millet orayı açılmasın bandı sökülmesin dye iyice sıkıp yapıştırıyo ama bn gevşek yaparım o günleri görürsek inşallah....hem zor hem çok çok güzel günlerMaşallah canım inşallah bebeklerimize sağ selamet kavusuruz:-D bende eşime diyorum ki erkek ya pipisinden korkarim hadi beze sıkıştırirsam sıkı baglarsam diyirum alisirsin diyo;-)
ve aleyküm selam hoşgeldinSelamünaleyküm hanımlar,
hayırlısı bakalım günahı vebali annenden çıkmış artık.Rabbim ne gösterecek bakalım..Sali gunu gitcez abla hala babami ikna etmeye calisiyoruz adam sanki cok yasliymis gibi bu saatten sonra bakamam diyomus 10sene sonra 55yasindayim elden ayaktan duserim diyomus hep geldiler dedim anneme araycam babami bi guzel kavga edecem olmaycak diyorum annemde yazik hergun agliyo kadin iyice zayifladi zaten zayifti
olursunuz tabi neden olmayasınızCanim evet ama sanırım onun neşesi bir başka olucak yaa. Benimde ne eşimin ailesi nede benim ailem uzak sehirlerde. Hayırlısı eşim ben sana bakarım kimseye gerek yok diyo. Biz ikimizde disarda buyuduk okuduk çalıştık . Ben becerikliyim eşim bendende becerikli inşallah destek olucaz birbirimize:-D
günaydın cimcimeee hatunnnn
Selamünaleyküm hanımlar,
Annemde oyle dedi aradi babami ben bu cocugu dogurcam dedi babamda bagirdi ben istwmiyom kendi kafana gire is yapma dedi annemde bunun gunahi senin olsun emi dedi kapatti. Babama cok kirginim yuzunu bile girmek istemiyorum esimde gitmek istemiyo oraya. Ben sali gunu nasipse gitcem annemin yanina kalcam cumaya kadar esimde cumartesi almaya gelcek dedim ki cuma gunu isten cikinca gel kalirsun bi aksam ertesi gun doneriz dedim babani gormek istemiyorum dedi seni alip donerim hemen dedi ki babami cok seviyodu esim cok anlasirlardi artik sogudu tamamen ve haklida biseyde diyemiyorum yanihayırlısı bakalım günahı vebali annenden çıkmış artık.Rabbim ne gösterecek bakalım..
İste daha neler neler ya.. Anneme cok uzuluyorum icim parcalaniyo kadin anestezi alcak ve hayatnda ilk defa korkuyo uzuluyo ben kendmi yerim o gunyani haklı işte keşke aldırmasa da durumun içinde olmadıktan sonra ne desek boş
Ayyy amiinn inşallahbezde kasıkları önemli millet orayı açılmasın bandı sökülmesin dye iyice sıkıp yapıştırıyo ama bn gevşek yaparım o günleri görürsek inşallah....hem zor hem çok çok güzel günler
sıcaktan yapış yapış mayışmış uykusu gelmiş vaziyette akşam olsada eve gitseydim diye duaya devammmm ...sen napıon bakalımCan anneler napıyosunuz bakem :))
bak bak bak bize pas yokCan anneler napıyosunuz bakem :))
ağlasanda çare yok keşke saklasaydı babandan yaa sonradan bilmiyodum deseydi bunun günahı olurmuydu bilmiyorumda en azından bişey diyemezdi babanİste daha neler neler ya.. Anneme cok uzuluyorum icim parcalaniyo kadin anestezi alcak ve hayatnda ilk defa korkuyo uzuluyo ben kendmi yerim o guno gidince aglamaktam mafolurum
Ya hanimlar su ates olcme yontemiyle bisey sorcam... Hani adetine yakin yuksek derecede kalmasi gerekiyormus yada yukselmesi gerekiyormus hamilelik icin... Peki bu sartmi? Misal yumurtlama donemi 36,7 sonra hep bu civarlarda olsa sonra adete bi kac gun kala 36,4 falan olsa Hamilelik kesinlikle yokmudur , atesi dusuk olup hamile kalan yokmu ?
Canim adam anlamiycakmi annem simdiden mide bulantisi cekmeye basladi bide afedersin karisinin adet olup olmadigini bilir ayrica biz bilmiyodukki ister sandik annemde bilmiyoduki boyle olacagini bu kadar tepki verecegini dusunmemistikağlasanda çare yok keşke saklasaydı babandan yaa sonradan bilmiyodum deseydi bunun günahı olurmuydu bilmiyorumda en azından bişey diyemezdi baban
hayırlısı ne diyelim cano işiniz zorCanim adam anlamiycakmi annem simdiden mide bulantisi cekmeye basladi bide afedersin karisinin adet olup olmadigini bilir ayrica biz bilmiyodukki ister sandik annemde bilmiyoduki boyle olacagini bu kadar tepki verecegini dusunmemistik
Sebepsiz di benm nedenm hastalığım yokta Allha şükür 135 tl sanırm yada 138 emin değilm ama değernekadar cnm bu test?senın adetlerın duzensız mı?pko falan mı war?
sıcaktan yapış yapış mayışmış uykusu gelmiş vaziyette akşam olsada eve gitseydim diye duaya devammmm ...sen napıon bakalım
bak bak bak bize pas yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?