Gebe kalamayanlar buraya.....

Maşallah canım inşallah bebeklerimize sağ selamet kavusuruz:-D bende eşime diyorum ki erkek ya pipisinden korkarim hadi beze sıkıştırirsam sıkı baglarsam diyirum alisirsin diyo;-)
bezde kasıkları önemli millet orayı açılmasın bandı sökülmesin dye iyice sıkıp yapıştırıyo ama bn gevşek yaparım o günleri görürsek inşallah....hem zor hem çok çok güzel günler

hayırlısı bakalım günahı vebali annenden çıkmış artık.Rabbim ne gösterecek bakalım..

olursunuz tabi neden olmayasınız

hayırlısı bakalım günahı vebali annenden çıkmış artık.Rabbim ne gösterecek bakalım..
Annemde oyle dedi aradi babami ben bu cocugu dogurcam dedi babamda bagirdi ben istwmiyom kendi kafana gire is yapma dedi annemde bunun gunahi senin olsun emi dedi kapatti. Babama cok kirginim yuzunu bile girmek istemiyorum esimde gitmek istemiyo oraya. Ben sali gunu nasipse gitcem annemin yanina kalcam cumaya kadar esimde cumartesi almaya gelcek dedim ki cuma gunu isten cikinca gel kalirsun bi aksam ertesi gun doneriz dedim babani gormek istemiyorum dedi seni alip donerim hemen dedi ki babami cok seviyodu esim cok anlasirlardi artik sogudu tamamen ve haklida biseyde diyemiyorum yani

İste daha neler neler ya.. Anneme cok uzuluyorum icim parcalaniyo kadin anestezi alcak ve hayatnda ilk defa korkuyo uzuluyo ben kendmi yerim o gun o gidince aglamaktam mafolurum
ağlasanda çare yok keşke saklasaydı babandan yaa sonradan bilmiyodum deseydi bunun günahı olurmuydu bilmiyorumda en azından bişey diyemezdi baban

Yani canm düşük ateşle gebe kalan varmıdır bilemem ama düştüğünde adet olunuyo yüksek devam ederse gebelik olmuş oluyo. Benim mesela 36.8 ken 36.7 falan olup tam adet olacağım gün 36.4 veya 36.3 oluyo sonra da geliyo zaten..

ağlasanda çare yok keşke saklasaydı babandan yaa sonradan bilmiyodum deseydi bunun günahı olurmuydu bilmiyorumda en azından bişey diyemezdi baban
Canim adam anlamiycakmi annem simdiden mide bulantisi cekmeye basladi bide afedersin karisinin adet olup olmadigini bilir ayrica biz bilmiyodukki ister sandik annemde bilmiyoduki boyle olacagini bu kadar tepki verecegini dusunmemistik

sıcaktan yapış yapış mayışmış uykusu gelmiş vaziyette akşam olsada eve gitseydim diye duaya devammmm ...sen napıon bakalım

Vala bende aynı durumdayım be canm çok sıcak yanıyorum inanki. Annemdeyim bikaç gündür demin kocacığım geldi 2 gündür uğruyo özlemiş bide hediye almış öldüm gülmekten Oscar ödülü yılın en iyi eşi diye canm sıkkın aslında da oda işte yüzüm gülsün diye ne yapacağını şaşırıyo öyle işte ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…