- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.801
Canim iyiym cok şükür kaynanamlardayim idarr ediyoruz iste oyle, sen nasilsin napiyon bebis nasil kiz :))günaydın cano nasıl gidiyo ne var yok
Cok canim cok. Hemde nasil zor rabbim yardimcimiz olsunhayırlısı ne diyelim cano işiniz zor
gecikme olurdu ama bu kadar değil bilmiyorum ki o gun test yaptım cıkmadı belki erken gebelik veya stress:)citlembik1994 sen daha adet olmadinmi? Ayyy ozaman kesin hamilesindir hic bu kadar duzensiz gelirmiydi yani gecikirmiydi ?
Sebepsiz di benm nedenm hastalığım yokta Allha şükür 135 tl sanırm yada 138 emin değilm ama değer
Yazim kurallarina uymamisim ondanmis sen?
Bunlar için sana kimsenin ikaz etmemesi senin sorumlulugu üstlenmen lazım alti üstü 9 ay bu hamilelik bir daha karnina girmeyecek o bebek doğduktan sonra her türlü büyüraynı eşim gibi konuştunnnnnn
Aleyküm selam nerdesin kız sen :))
hoşbulduk nasılsın abla, kullanıcı adını mı değiştirdin? hayırlı olsunve aleyküm selam hoşgeldin
Bende aranıza yeni katıldım umutsuz vaka morale çok ihtiyacım var
1 yıllık evliyim gurbete gelin gittim ailemden uzağım. Bi düşük gebeliğim oldu ama daha hamile kalamadım etrafımda herkes hamile çok moralim bozuluyo bidaha anne olamıcam gibi geliyo. Bu ayda kasıklarım çok ağrıyo ama ümit etmeye bile umidim yokhosgeldın cnm.neyın war anlat dınlerızz
1 yıllık evliyim gurbete gelin gittim ailemden uzağım. Bi düşük gebeliğim oldu ama daha hamile kalamadım etrafımda herkes hamile çok moralim bozuluyo bidaha anne olamıcam gibi geliyo. Bu ayda kasıklarım çok ağrıyo ama ümit etmeye bile umidim yok
İnş umidim çok kırıldı hem eşimin hem bnm. Sen kaç yıllık evlisin rabbim sanada banada hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsinkıyamam sana ..kalırsın cnm bnım bak kalmıssın bırkere.Allahtan umut kesılmez.bak ben hıc hamıle kalamadımpko war bnde...ıns umıd et sen
İnş umidim çok kırıldı hem eşimin hem bnm. Sen kaç yıllık evlisin rabbim sanada banada hayrlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hımm olur ozman daha yeni başlamışsınız istemeyeamın cnm amın...2012de ewlendım cnm ben.gecen subat ayında bsladık cocuk ıstemeye
Hımm olur ozman daha yeni başlamışsınız istemeye
Uzuldum cnm inş herşey gonlune göre olurinş cnm da benım adetım sorun.gelmıyor bır turlu.ıkı yumurtalıgımda da kucuk kucuk kıstler war
Uzuldum cnm inş herşey gonlune göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?