- 30 Haziran 2015
- 797
- 311
- 53
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.821
doktora gittinizmi ? ilaç verdimi sizecumlemızın cnm.
aynı şeyler bendede var malesef :/cumlemızın cnm.
doktora gittinizmi ? ilaç verdimi size
hayırlısı inşallah olur .. bende klomen içiyorum 4 aydır ama 2 gün önce kırmızı kart yedim offevet cnm glıfor werdı doktorum.2 aydır gunde bır tane 1000 mg alıyorum.100 tablet.3ay kullanımda yumurtlama gerı gelıyormus ıns oyle olur umudum war ınşş
hayırlısı inşallah olur .. bende klomen içiyorum 4 aydır ama 2 gün önce kırmızı kart yedim offbakalım 2 ay daha içicem klomeni .. sonrası iğne .. ama iğnede olmak istemiyorum bilmiyorum yaa benimde yumurtam buyumuyor poc var
hadi yaa üzüldümtıpatıp aynıyız cnm...ben 2 ay denedım sadece klomenı.doktorum oyalanmayalım dırek ıgneye gcelım dedı gctık.smdıden solıyım çok pahalı ıgnelerıgne oldum ben her neyse 3 yumurtam oldu hepsıde 16mm sorasıda asılama oldu ama melesef.
ama 16 mm ken aşılama benim duyduğum kadarıyla erken 18mm ya da 20mm yken yapıyorlar çatlatma iğnesini erkenmi yapmışlar sanatıpatıp aynıyız cnm...ben 2 ay denedım sadece klomenı.doktorum oyalanmayalım dırek ıgneye gcelım dedı gctık.smdıden solıyım çok pahalı ıgnelerıgne oldum ben her neyse 3 yumurtam oldu hepsıde 16mm sorasıda asılama oldu ama melesef.
hadi yaa üzüldümumarım iğnesiz oluruz canım . 1 milyar filandır demi ne kadar iğne tedavisi ?
Can anneler napıyosunuz bakem :))
As hosgeldin:)inofolic suda eritileni mi kullaniyosun ne zamandir?selam benım adetım 6
gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi?
Hakkinda hayirlisi olsun hadi bakalim insallahHayirli aksamlar kizlar karar verdim cumartesi test vericem aksam esimle
evet sabah 2 aksam 2 doz alıyorum . 1 bucuk ay oldu doktor 3 aylık tedavi dedi cocuk olmasına yardım edecek demiştiAs hosgeldin:)inofolic suda eritileni mi kullaniyosun ne zamandir?
Endiselenmene gerek yok cunku pko olan da olmayanda hastalara veriliyo bu folik asit destegi...bence testi tekrarla hamile olabilirsin...ben cok yararini duydum bu ilacin...evet sabah 2 aksam 2 doz alıyorum . 1 bucuk ay oldu doktor 3 aylık tedavi dedi cocuk olmasına yardım edecek demişti
Bende kullaniyorum bende bi yan etkisi olmadi...insallah hamile kalmama da yardimci olur...evet sabah 2 aksam 2 doz alıyorum . 1 bucuk ay oldu doktor 3 aylık tedavi dedi cocuk olmasına yardım edecek demişti
inşallah siz ne zmanadır kullanıyorsunuz acaba?Bende kullaniyorum bende bi yan etkisi olmadi...insallah hamile kalmama da yardimci olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?