Gebe kalamayanlar buraya.....

evet cnm glıfor werdı doktorum.2 aydır gunde bır tane 1000 mg alıyorum.100 tablet.3ay kullanımda yumurtlama gerı gelıyormus ıns oyle olur umudum war ınşş
hayırlısı inşallah olur .. bende klomen içiyorum 4 aydır ama 2 gün önce kırmızı kart yedim off bakalım 2 ay daha içicem klomeni .. sonrası iğne .. ama iğnede olmak istemiyorum bilmiyorum yaa benimde yumurtam buyumuyor poc var

tıpatıp aynıyız cnm...ben 2 ay denedım sadece klomenı.doktorum oyalanmayalım dırek ıgneye gcelım dedı gctık.smdıden solıyım çok pahalı ıgneler ıgne oldum ben her neyse 3 yumurtam oldu hepsıde 16mm sorasıda asılama oldu ama melesef.

hadi yaa üzüldüm umarım iğnesiz oluruz canım . 1 milyar filandır demi ne kadar iğne tedavisi ?

ama 16 mm ken aşılama benim duyduğum kadarıyla erken 18mm ya da 20mm yken yapıyorlar çatlatma iğnesini erkenmi yapmışlar sana

of yaaa herşeyin zoru beni bulur zaten :) ama genede aynı kaderi paylaştığım milyonlarca insan var :) burda birbirimze destek olmak psikolojik olarak çok iyi .. ben şahsen çok telaşlanıyordum kadınlar klubune üye olduktan sonra rahatım biraz :) gönlümüzü rahat tutalım mutlaka onunda gelme vakti var . bu ayı nasıl değerlendirceksin şimdi tekrar aşımı olcaksın diğer aya ?

selam benım adetım 6
gün gecikti 2. gün test yaptım birsey cıkmadı . arkasına kahverengı ve cok az bir kanamam geldi ama hemen geri kesildim ,bu arada yüzüm felaket bir sivilcelenme ve kasıklarımda agrı oldu . bunun sebebi ne olabilir . doktorum cocuk istiyorum diye inofolic vermişti onun da yan etkisi olabilir mi?

As hosgeldin:)inofolic suda eritileni mi kullaniyosun ne zamandir?

evet sabah 2 aksam 2 doz alıyorum . 1 bucuk ay oldu doktor 3 aylık tedavi dedi cocuk olmasına yardım edecek demişti
Endiselenmene gerek yok cunku pko olan da olmayanda hastalara veriliyo bu folik asit destegi...bence testi tekrarla hamile olabilirsin...ben cok yararini duydum bu ilacin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…