Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallah siz ne zmanadır kullanıyorsunuz acaba?
Ben mayis ayinda basladim 2.kutuya gectim sonra kullanmamaya basladim malesef o zaman biraktim keske birakmasaydim diyorum da...simdi tekrar basladim 2 gun oluyo istikrarla devam edicem...insallah faydasini goruruz sende pko varmi

Endiselenmene gerek yok cunku pko olan da olmayanda hastalara veriliyo bu folik asit destegi...bence testi tekrarla hamile olabilirsin...ben cok yararini duydum bu ilacin...
inşallah inşallah hamileyimdir . birde bende kilo var doktor kilo vermene yardımcı olacak ddedi . siz faydasını gördünüz mü_?

Ben mayis ayinda basladim 2.kutuya gectim sonra kullanmamaya basladim malesef o zaman biraktim keske birakmasaydim diyorum da...simdi tekrar basladim 2 gun oluyo istikrarla devam edicem...insallah faydasini goruruz sende pko varmi
cnm pko ne bilmiyorum ki . bana cocugun olmaz demedi sadece biraz hormanların degeri yyüksek birazda kilo vermen gerekiyor dedı ?

inofolic beni iştahtan kesti birsey yiyemiyorum ama kiloda veremiyorum malesef . eşim bile şaşırıyor bu durumuma
Bilmiyorum istah kesme olmadi ama ben yuryusle fayda goruyorum acikcasi yuruyun yumurta icinde saglikli...bilidgim kadariyla inofolic cok faydali bi destek ilaci birakmayin...

hyr bana oyle birsyeden bahsetmedi yumurtalıklar iyi birsey yok LH ve birseye daha bakmıstı yüksek cıkmıstı
Hmm lh hormonda sknti yok hani napilir bilmiyorum ama eminim bi kur bisey vardir...adetlerin duzenlimi?bence sen idrar testini tekrar et derim ben!...

Henim lh hormonda sknti yok ha i napilir bilmiyorum ama eminim bi kur bisey vardir...adetlerin duzenlimi?bence sen idrar testini tekrar et derim ben!...
cnm benım adetim geecen aylarda bır gecmıstı ılk defa 2 ay fılan olmadım hamıleyım sandım doktrumda dedı butun belırtılerın var dedı ama cıkmadı . yoksa hıc adet duzensızlıgı yasamamıstım.

O zaman bi test daha yap...olmazsan doktoruna gidersin...ve kilo onemli cok kiloluysam zayiflamayla hemen hormonlar dengeye ulasiyo...

aynen cnm benım burada rahatlıyor ınsan..bu ay yada onumuzdekı ay tekrar doktora gıdıcem kuzum.ramazan dı falan derken gıdemedım.sorma artık:) asılamamın tutmadıgını bıle bılmıor doktorum.en son hazıranda gttım ıste

ama 16 mm ken aşılama benim duyduğum kadarıyla erken 18mm ya da 20mm yken yapıyorlar çatlatma iğnesini erkenmi yapmışlar sana

yok cnm benım yumurta 17 18 olmustur zaten.en son 16 mm dı hatta burda sordum arkadaslara 2 3 gune 17 18 mm olurmu demıstım.olur dmıslerdı kızlar..nasıp dıılmıs napalımm

Ya kizlar surekli soru sorup duruyom ama ya kafam seye takildi simdi bu yumurtalikta kist nasil belli olur ? Yani ultrasonla belli olmazmi bide belirtileri ney? Ha bide 2.sorum rahmin ters olma yerinde olmama gibi seyleri nasil anliyoz ?????

arkadasım98 kiloyla hamıle kaldı bugun haberını aldım .9 haftalıkmıs oda bu ılacı kullanmıs 6 ay fyda görmemiş
Onun sorunu farklidir...pko olup 5 kilo bilr veren hamile kaliyo benden daha kilolu olanda hamile kaldi...ama is zayiflayip hamile kalmak cunku hamileyken seker tansiyon hersey cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…