- 23 Mayıs 2015
- 30
- 12
- 3
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.861
Evet canm yeniyiz daha Allhın iznyle sağsağlim kucağma alırm inşllhhımm anladım cnm.hamılemısın pekı sen :)
Onun sorunu farklidir...pko olup 5 kilo bilr veren hamile kaliyo benden daha kilolu olanda hamile kaldi...ama is zayiflayip hamile kalmak cunku hamileyken seker tansiyon hersey cikiyo
Insallah olacak ta olsaaa...sizin ilk cocuk mu olacak?
inşallah sizde güzel haberler alırsınız . bu arada siz kaç kilosunuz . birde yas cok onemlıymış.Insallah olacak ta olsaaa...
Yasim 25 kilom 68...boyum 165 sizin?inşallah sizde güzel haberler alırsınız . bu arada siz kaç kilosunuz . birde yas cok onemlıymış.
23 yas boyum 1.70 kilom 97Yasim 25 kilom 68...boyum 165 sizin?
Uzulme...bi kac kilo bile etki ediyo...dedgim gibi zayiflaman gerek hormonlarin yumurtan adetin herseyin duzene giriyo...gunde 35 dk 4 gun yurusen bile goruceksin duzenin yerlesicek...benim arkadasim inat etti 72 den 63e dustu hamile kaldigini ogrendi ustelik doktrlar hep zayifsin gerk yok demesine ragmen....23 yas boyum 1.70 kilom 97
inşallah veririm .Uzulme...bi kac kilo bile etki ediyo...dedgim gibi zayiflaman gerek hormonlarin yumurtan adetin herseyin duzene giriyo...gunde 35 dk 4 gun yurusen bile goruceksin duzenin yerlesicek...benim arkadasim inat etti 72 den 63e dustu hamile kaldigini ogrendi ustelik doktrlar hep zayifsin gerk yok demesine ragmen....
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Sekiz sene bekledim. Rahim filminden sonra hamile kaldım. Sekiz haftalıkken kaybettim. Film çekildikten sonra dikkat et kardesim[/QUOTE]Şekilde zOTE="RabiaEldem, post: 42056055, member: 697175"]Kizlar herkse meraba bn yeni uyeyim 3 senelik evliyim tam 2 senedir bebek istyruz ama olmyo tam 2sene oldu.. Doktora gttim hormom testi smear fln yapildi ne esim de ne bende bi sotun cikmadi gebeligi engelleyecek bi durum yok ddler.. Son olarak rahim filmi cektircem bakalm o sonuc nasil olacak. Ben bsy sormak istyrum bu catlatma ignesini isteyen yaptiriyomu yoksa bi sorun oldugunda tedavi olarak mi uyguluyolar catlatma ignesi hakkin da bilgi verebilirmsniz lutfen
Sekiz sene bekledim. Rahim filminden sonra hamile kaldım. Sekiz haftalıkken kaybettim. Film çekildikten sonra dikkat et kardesim[/QUOTE]Şekilde zOTE="RabiaEldem, post: 42056055, member: 697175"]Kizlar herkse meraba bn yeni uyeyim 3 senelik evliyim tam 2 senedir bebek istyruz ama olmyo tam 2sene oldu.. Doktora gttim hormom testi smear fln yapildi ne esim de ne bende bi sotun cikmadi gebeligi engelleyecek bi durum yok ddler.. Son olarak rahim filmi cektircem bakalm o sonuc nasil olacak. Ben bsy sormak istyrum bu catlatma ignesini isteyen yaptiriyomu yoksa bi sorun oldugunda tedavi olarak mi uyguluyolar catlatma ignesi hakkin da bilgi verebilirmsniz lutfen
Ağla gülüm ağla rahatlarsin başına gelen cekiyo biliyor ağlama desem ne olacak.ama birgün feraha cikicaksin sende sonra bunlar yaşayanlar dusunsunOyyy abuşum olur mu öyle şey Sen benm canımsın yazcaktım zaten :) çok canm sıkkın aslında bak gene ağladım içim şişti artk
Rahim filmi sakincali oluyor yaniSekiz sene bekledim. Rahim filminden sonra hamile kaldım. Sekiz haftalıkken kaybettim. Film çekildikten sonra dikkat et kardesim
Hayir sakincalidan ziyade zaten adetin 9.gunu cektiryosunuz...hamile olmadiginizdan emin olduktan sonra cekilmesi gerekn en onemli film bence...simdi gittigimiz her doktor bize rahim filmini soruyo...ben korkudsn cektrmedim ve polip ameliyatina girdim oysaki bende polip yokmus alinan neydi onuda bilmuylrum?ama pismanim keske cektrip oyle gitseydim...orda polip mi var baska biseymi var anlasilirdi...neyseki cektrdim bisey cikmadi elh...korkmayin ve kesinlikle cektirin derim...[/QUOTE]Rahim filmi sakincali oluyor yani
iyi de polip alındıysa ameliyattan sonra çekilen hsg'de çıkmaz zaten.Hayir sakincalidan ziyade zaten adetin 9.gunu cektiryosunuz...hamile olmadiginizdan emin olduktan sonra cekilmesi gerekn en onemli film bence...simdi gittigimiz her doktor bize rahim filmini soruyo...ben korkudsn cektrmedim ve polip ameliyatina girdim oysaki bende polip yokmus alinan neydi onuda bilmuylrum?ama pismanim keske cektrip oyle gitseydim...orda polip mi var baska biseymi var anlasilirdi...neyseki cektrdim bisey cikmadi elh...korkmayin ve kesinlikle cektirin derim...
Tabiki de biliyorum ama baska bi doktor once hsg cektir kaybolursa ilacla polip degildir dedi ama ben korktum cektirmedim...ameliyata girdim.. ciktiktan bi kac ay sonra cektirdim su an basladigim doktor da senden polip alinmamis polip tanisiyla baslanmis ama patoloji sonucu oyle dedil dedi...anlatmak istedigim once filmi cektirseydim belkide ameliyata gerek kalmicakti canim bosuna yandi...hayatimda hic ameliyata girmeyen ben onun psikolojisi beni kotu etkiledi...ustelik hala da bebek yok...iyi de polip alındıysa ameliyattan sonra çekilen hsg'de çıkmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?