Gebe kalamayanlar buraya.....

23 yas boyum 1.70 kilom 97
Uzulme...bi kac kilo bile etki ediyo...dedgim gibi zayiflaman gerek hormonlarin yumurtan adetin herseyin duzene giriyo...gunde 35 dk 4 gun yurusen bile goruceksin duzenin yerlesicek...benim arkadasim inat etti 72 den 63e dustu hamile kaldigini ogrendi ustelik doktrlar hep zayifsin gerk yok demesine ragmen....

inşallah veririm .

Kizlar herkse meraba bn yeni uyeyim 3 senelik evliyim tam 2 senedir bebek istyruz ama olmyo tam 2sene oldu.. Doktora gttim hormom testi smear fln yapildi ne esim de ne bende bi sotun cikmadi gebeligi engelleyecek bi durum yok ddler.. Son olarak rahim filmi cektircem bakalm o sonuc nasil olacak. Ben bsy sormak istyrum bu catlatma ignesini isteyen yaptiriyomu yoksa bi sorun oldugunda tedavi olarak mi uyguluyolar catlatma ignesi hakkin da bilgi verebilirmsniz lutfen

Şekilde zOTE="RabiaEldem, post: 42056055, member: 697175"]Kizlar herkse meraba bn yeni uyeyim 3 senelik evliyim tam 2 senedir bebek istyruz ama olmyo tam 2sene oldu.. Doktora gttim hormom testi smear fln yapildi ne esim de ne bende bi sotun cikmadi gebeligi engelleyecek bi durum yok ddler.. Son olarak rahim filmi cektircem bakalm o sonuc nasil olacak. Ben bsy sormak istyrum bu catlatma ignesini isteyen yaptiriyomu yoksa bi sorun oldugunda tedavi olarak mi uyguluyolar catlatma ignesi hakkin da bilgi verebilirmsniz lutfen[/QUOTE]
Sekiz sene bekledim. Rahim filminden sonra hamile kaldım. Sekiz haftalıkken kaybettim. Film çekildikten sonra dikkat et kardesim

Sekiz sene bekledim. Rahim filminden sonra hamile kaldım. Sekiz haftalıkken kaybettim. Film çekildikten sonra dikkat et kardesim[/QUOTE]
Allah sabir versin canim rabbim iateyen herkese hepimize saglikli bi evlat nasip etsin yani smdi bu rahim filmi sakincalimi oluyor cektirmesem mi acaba??

Sekiz sene bekledim. Rahim filminden sonra hamile kaldım. Sekiz haftalıkken kaybettim. Film çekildikten sonra dikkat et kardesim[/QUOTE]
Rahim filmi sakincali oluyor yani

Oyyy abuşum olur mu öyle şey Sen benm canımsın yazcaktım zaten :) çok canm sıkkın aslında bak gene ağladım içim şişti artk
Ağla gülüm ağla rahatlarsin başına gelen cekiyo biliyor ağlama desem ne olacak.ama birgün feraha cikicaksin sende sonra bunlar yaşayanlar dusunsun

Sekiz sene bekledim. Rahim filminden sonra hamile kaldım. Sekiz haftalıkken kaybettim. Film çekildikten sonra dikkat et kardesim
Rahim filmi sakincali oluyor yani [/QUOTE]
Hayir sakincalidan ziyade zaten adetin 9.gunu cektiryosunuz...hamile olmadiginizdan emin olduktan sonra cekilmesi gerekn en onemli film bence...simdi gittigimiz her doktor bize rahim filmini soruyo...ben korkudsn cektrmedim ve polip ameliyatina girdim oysaki bende polip yokmus alinan neydi onuda bilmuylrum?ama pismanim keske cektrip oyle gitseydim...orda polip mi var baska biseymi var anlasilirdi...neyseki cektrdim bisey cikmadi elh...korkmayin ve kesinlikle cektirin derim...

Rahim filmi sakincali oluyor yani
Hayir sakincalidan ziyade zaten adetin 9.gunu cektiryosunuz...hamile olmadiginizdan emin olduktan sonra cekilmesi gerekn en onemli film bence...simdi gittigimiz her doktor bize rahim filmini soruyo...ben korkudsn cektrmedim ve polip ameliyatina girdim oysaki bende polip yokmus alinan neydi onuda bilmuylrum?ama pismanim keske cektrip oyle gitseydim...orda polip mi var baska biseymi var anlasilirdi...neyseki cektrdim bisey cikmadi elh...korkmayin ve kesinlikle cektirin derim...[/QUOTE]
Peki canim tesekkur ederim

iyi de polip alındıysa ameliyattan sonra çekilen hsg'de çıkmaz zaten.

iyi de polip alındıysa ameliyattan sonra çekilen hsg'de çıkmaz zaten.
Tabiki de biliyorum ama baska bi doktor once hsg cektir kaybolursa ilacla polip degildir dedi ama ben korktum cektirmedim...ameliyata girdim.. ciktiktan bi kac ay sonra cektirdim su an basladigim doktor da senden polip alinmamis polip tanisiyla baslanmis ama patoloji sonucu oyle dedil dedi...anlatmak istedigim once filmi cektirseydim belkide ameliyata gerek kalmicakti canim bosuna yandi...hayatimda hic ameliyata girmeyen ben onun psikolojisi beni kotu etkiledi...ustelik hala da bebek yok...

Bende 2 senelik Evliyim 1 Yıldır istiyoruz ama olmuyor bu ay klomene başladım ama yumurtalarım yeterince büyümemiş gelecek ay klomen yanında iğne de başlatacak , artık sabredecek dermanım kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…