- 6 Ağustos 2015
- 53
- 12
- 8
- 28
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.881
Tam adet tarihinde olmasada yakin bir zamanda oluyor diye.biliyorum..Slm arkadaşlar bişey soracam yerleşme kanaması adet tarihinde mi oluyor
iyıyıim kuzum sesın cıktı sonunda he ne bıtmez tatılmıs bu bee :) profılım nası ama :) ehehehehe
Çok güzel canım,
döndüm tatilden
çok sıcak istanbul
oralar nasıl
sen nasılsın
gidiyo musun doktora?
Yok canım denize gitmedim, bayram tatili ya akraba ziyaretleri yaptık..mersı cnm..nerdeydın cnm sen denıze mı gttın..buralarda cok sıcak.ama bugun bır fırtına oldukı abooo oldum..agaclar dewrıldı sora yagmur yagdı.çok sukur Rabbıme serınlık werdı...bende nasıl olim cok sukur.gıdemedım cnm ya gıtcem daha.annemın ewı tasıdık falan fırsat olmadı.gene sogan suyu na basladım :)sen nbtın adetın geldımı
Yok canım denize gitmedim, bayram tatili ya akraba ziyaretleri yaptık..
Kolay gelsin, 21 temmuzda beklenen regl, gelmedi.. Test yaptım negatif..
15 günüm geçti, doktorumu aradım estrofem almamı istedi..
Adet olunca 2. günü gidicem bakalım iğnelere başlıycaz..
başlamadık daha, dolapta duruyo iğneler...
Regl gelmesi içinmiş canım söktürücü kullanmamı istemedi doktorum. .estrofem ne ıcınmıs kı cnm?
Regl gelmesi içinmiş canım söktürücü kullanmamı istemedi doktorum. .
Baktım canım. .hımm..baktınmı netten hapa cnm?
Kızlar beklemek ne zormuş hemde ümitle beklayip sonrada hüsrana uğramak acaba buay hamileymiyim diyeartık takmıyorum
Ederim tabiki canımHakkinda hayirlisi olsun hadi bakalim insallahhaber et bizede!...
sıcaklarla boğuşuyoruz tatlım sen nasılsın?
Ağla gülüm ağla rahatlarsin başına gelen cekiyo biliyor ağlama desem ne olacak.ama birgün feraha cikicaksin sende sonra bunlar yaşayanlar dusunsun
günaydın tatlım :)Gunaydin canlarim :)
sanada günaydın :)günaydın canlarrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?