Gebe kalamayanlar buraya.....

iyıyıim kuzum sesın cıktı sonunda he ne bıtmez tatılmıs bu bee :) profılım nası ama :) ehehehehe
Çok güzel canım,
döndüm tatilden
çok sıcak istanbul
oralar nasıl
sen nasılsın
gidiyo musun doktora?

Çok güzel canım,
döndüm tatilden
çok sıcak istanbul
oralar nasıl
sen nasılsın
gidiyo musun doktora?

mersı cnm..nerdeydın cnm sen denıze mı gttın..buralarda cok sıcak.ama bugun bır fırtına oldukı abooo oldum..agaclar dewrıldı sora yagmur yagdı.çok sukur Rabbıme serınlık werdı...bende nasıl olim cok sukur.gıdemedım cnm ya gıtcem daha.annemın ewı tasıdık falan fırsat olmadı.gene sogan suyu na basladım :)sen nbtın adetın geldımı

Yok canım denize gitmedim, bayram tatili ya akraba ziyaretleri yaptık..
Kolay gelsin, 21 temmuzda beklenen regl, gelmedi.. Test yaptım negatif..
15 günüm geçti, doktorumu aradım estrofem almamı istedi..
Adet olunca 2. günü gidicem bakalım iğnelere başlıycaz..
başlamadık daha, dolapta duruyo iğneler...

estrofem ne ıcınmıs kı cnm?

Kızlar beklemek ne zormuş hemde ümitle beklayip sonrada hüsrana uğramak acaba buay hamileymiyim diye artık takmıyorum

sıcaklarla boğuşuyoruz tatlım sen nasılsın?

Iyiyim bende çok şükür. Annemdeydim bikaç gün kaldım dün eşim gelip aldı bayağı hasret giderdim ama herkesle yaa ama sıcaktan mahvoldum dün de bir yağmur yağdı anlatamam aklım çıktı kız korku filmi gibi ışıklar yanıp söndü resmen. Eşim diyo benm olduğum yerde erik tanesi kadar dolu yağdı rüzgar arabayı falan sallamış bayağı ayy çok korktum beh ööyle yani geldim gene işler beni bekler püff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…