- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #92.901
Iyiyim bende çok şükür. Annemdeydim bikaç gün kaldım dün eşim gelip aldı bayağı hasret giderdim ama herkesle yaa ama sıcaktan mahvoldum dün de bir yağmur yağdı anlatamam aklım çıktı kız korku filmi gibi ışıklar yanıp söndü resmen. Eşim diyo benm olduğum yerde erik tanesi kadar dolu yağdı rüzgar arabayı falan sallamış bayağı ayy çok korktum behööyle yani geldim gene işler beni bekler püff
Yok ablacim belirti yok gelen gidende yok gecikicek galibaGörüldüğü üzere arkadaşlar Ağustos ilk haftasına ait olanlar ne durumdasınız :)
gamzeli es kızzz günün geçmiş ya ne alemdesin :)
@nur03 en son hala kırmızı gelmemişti ne zaman kan vereceksin :)
nurun_ala_nur tubammm sende durumlar nedir belirtin varmı ?
Hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlar@tm26 kuzum yeni yasin hayirli olsun kuzucugunla ailenle beraber nice omurler...bi dahaki sene bebisinle kutlicaksin insallah!...
Günaydın kızlar yeni yaşıma minik paşamla giriyorum inşallahherkese hayırlı cumalar allahım herkesin gönlünde ne yatıyorsa onu tez zamanda versin
Yok ablacim belirti yok gelen gidende yok gecikicek galiba
Günaydın kızlar yeni yaşıma minik paşamla giriyorum inşallahherkese hayırlı cumalar allahım herkesin gönlünde ne yatıyorsa onu tez zamanda versin
Hayirli sabahlar hayirli cumalar kizlar@tm26 kuzum yeni yasin hayirli olsun kuzucugunla ailenle beraber nice omurler...bi dahaki sene bebisinle kutlicaksin insallah!...
kızlaaarrr daha çok erken ama doğumdan biraz ürküyorum yaaa birden mi gelir sancı şiddeti ne olur kaldırabilirmiyim diyorum . bde normal doğum istiyorum bir avazda çıksın derler ya keşke öyle olsa. epidural falanda istemiyorum normal olur inşallah. ama sancı nasıl olur nasıl başlar devamı nasıldır hep aklıma gelenler bunlar
hayırlısı olsun bakalım nasip
Abla degsk bisey olmus boylr kahverengi seklde...agrim yok atesim 36.8...sokulsem bi an onceağlamak yok bu konu hakkında belki yarınlar güzel günlere gebedir kimbilir tubamm
Abla degsk bisey olmus boylr kahverengi seklde...agrim yok atesim 36.8...sokulsem bi an once
Bende sans olsa zaten aradim doktoru sormak icin...doktor hastaneden tamamen ayrilmis...baska bi doktor gelmissanırım kullandığın ilacın etkileri bunlar bekleyelim bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?