- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.041
Evet canim rengi degisti...geliyoGeldi mii
Aa cok sevndm hayrli olsn canm bnm:) senin ilk bebegnmydi yksa btane varmydi bn mi yanls hatrliorm.Evdeki testede kandaki testede gebelik var
Evet canim rengi degisti...geliyoolsun kismet zaten hap aliyodum sasirtmadi acikcasi
2005 dogumlu bir oglum var canımAa cok sevndm hayrli olsn canm bnm:) senin ilk bebegnmydi yksa btane varmydi bn mi yanls hatrliorm.
Oyy mansallah..2005 dogumlu bir oglum var canım
Amin canim cumlemiz icin hayirlisi olsun...senin adina da sevindim napicaksin planin ne kuzum?Hayırlısı olsun canm. Benm için de yeni bi ay bakalım dediğin gibi kısmet artk..
Amin insallahOyy mansallah..bu bebisinide sag saglm kucagna alrsn insallah
Aaa geldi miciftsariliyumurta ablam bat 5 eylul...
Ay nurlar karışti gı. Profil resimlerinizin rengi de aynı olmuş.Aaa geldi migelmez bu kızçe hamiş kesin diyodum içimden hep. Hayırlısı cnm üzülme demicem 19 ay oldu hala bi burukluk oluyo maalesef
Banada Yazdı Dr. kilo kontrolü ve yumurtalklar için
Gozunaydin canim hayirli olsun Allah kucagina almayi nasip etsin inşaallah sagliklaEvdeki testede kandaki testede gebelik var
Evet canim her ne kadar istemesem de geldiAy nurlar karışti gı. Profil resimlerinizin rengi de aynı olmuş.citlembik1994 sanaydı o yrum. nurun_ala_nur cnm senin bekletecek korkun vardı en azından onu yasamadın. Zati ilaç kulandın inşallah kist kaybolmuştur
Çok şükür günü Şaşmaz hiç düzenlidirsende mı pkosun cnm?adetlerın nasıl duzen war mı??
Ayyyy hızla büyüyorGunaydin kiizzzz:)))nasilsin bakim bebik nasil?
Masssallaaah kuzunaaAyyyy hızla büyüyoriyi herhalde inşallah sen nasılsın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?