- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.261
Napalım tatlım atesler basıyor gün geliyor heyecan basıyor sen nasılsın? Annen nasıl?Napiyosunuz kizlar
Benim yerime mi dogurcakmis o zaman iyi
E yani dort bin ne gı? Millet tarlada doguruyomus eskideno paraya anca bu düşünülür demi
E yani dort bin ne gı? Millet tarlada doguruyomus eskiden
şimdi gelelim sana anlayabilmek için bide önceki bat tarihine baktım.sende düzensizlikte hat safhada sanırım nasıl yorum yapayımki.gebelik desem onu Allah bilir.sanki bana bu kadar gecikmenin ardından rahim dökülmeye yani adet olmaya hazırlanıyor gibi geldi.eğer öyle ise 1-2 güne adet olursun gibi.yok değilse yine doktorunla görüş bence.sen ilaçla mı adet görebiliyosun ancak
Nasil hamile kaldinizeşimde bnd öyle istiyoruz ama daha birini bulamadık hayırlısı
Nasil hamile kaldiniz vanada yardim edin lutfenArka balkonda da var birkaç tane :))
Allahtan asla umit kesilmez ablam , ben artik her ay adet bittikten sonra bi umutlaniyom tamam bu ay kesin diyomadet baya var çünkü yumurtlama günüme 2-3 gün var işte.ne olsun bende durumlar doktora gitmeyi klomen duphaston kullanmayı ben bıraktım mayıs ayında.tüp bebek görüşmesine gidip fiyat aldım en ucuzu 7000 tl. dediler özelde.devlet zaten yaşımdan dolayı karşılamıyor masraflarımın hiçbirini.bende mevlama havale ettim her işimde olduğu gibi :) kendi haline bıraktım tatlım
Kız biz benm doktora sorduk da kafayı yemişti galiba 4000 lerden bahsediyodu dalga geçer gibiahanda böyle kalmıştım..
Napalım tatlım atesler basıyor gün geliyor heyecan basıyor sen nasılsın? Annen nasıl?
Ben de ilk gebeligimde hastane araştırırken bi hastane de 3000 liraydi doğum eşime söyledim bebeğin kıyafetini falan hastane veriyor diye esimde o parayı verdikten sonra çeyrek takmalilar dediydi
Selam canlar nerelerdesiniz?
Selam canlar nerelerdesiniz?
Canımsınne var ne yok iyi misin?
Ne fark eder tabi emin ol kendi dogursa gitmez bir de esini yanına sokmuyorlar devlette ben onda alırım cesareti onu gectim ya hemen gelemedi kimse yanıma cok zor olur benim için bir de kac kere dogum yapcaz
altın ne kelime mücevherleriniz onlar sizin hey gidi heyyyy :)
İyiyim kuzum maç izliyoruz öle. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?