Gebe kalamayanlar buraya.....

Ay ablam olsam adet bian once..rahatlicam.aynen ilacla gorebiliom.gliforu sakin brakma ddi doktor o seni duzene koycak ddi ama hani...???aynen hmen gitmem lazim doktora

Allahtan asla umit kesilmez ablam , ben artik her ay adet bittikten sonra bi umutlaniyom tamam bu ay kesin diyom

Kız biz benm doktora sorduk da kafayı yemişti galiba 4000 lerden bahsediyodu dalga geçer gibi ahanda böyle kalmıştım..

Ben de ilk gebeligimde hastane araştırırken bi hastane de 3000 liraydi doğum eşime söyledim bebeğin kıyafetini falan hastane veriyor diye esimde o parayı verdikten sonra çeyrek takmalilar dediydi

Ne fark eder tabi emin ol kendi dogursa gitmez bir de esini yanına sokmuyorlar devlette ben onda alırım cesareti onu gectim ya hemen gelemedi kimse yanıma cok zor olur benim için bir de kac kere dogum yapcaz

bende isterim odaya alınınca birileri olsun...ona göre heryer aynı işte doktorlar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…