- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.241
O ucus ıcın gırmıstı de sanırım hastane politikası ile alakalı bizimki 36 sonrası alıyor nstye dogum ucreti sordun mu?erken mi giriyorum ki acaba ben @pembebasliklikiz da girdiydi ama onun daha erkendi sanırım uçuş izni için bakalım ne cıkıcak sonuçlar oyun parkı alıcam ben daha
O ucus ıcın gırmıstı de sanırım hastane politikası ile alakalı bizimki 36 sonrası alıyor nstye dogum ucreti sordun mu?
Ben cuma sordum 950 dedi normale yogunluk olmazsa oda tek kişilik oluyor iki refakatçi kalıyor dedi sezaryan olursam gideceğim doktor da 1000 lira diyor bakalımolabılır hastaneyle alakalıdır kesin normal 1500 sezeryan 1750 dediydiler 3 aylıkken sorduğumda seninki ne kadar ?
Ben cuma sordum 950 dedi normale yogunluk olmazsa oda tek kişilik oluyor iki refakatçi kalıyor dedi sezaryan olursam gideceğim doktor da 1000 lira diyor bakalım
Normale 2500 diyen de var ya. Benim baska sansım yokki özel devlet arastirma başka yok :-/iyimiş yine senin bizim pahalı aslında ama değiştirme yapmakta istemiyorum
Ben cuma sordum 950 dedi normale yogunluk olmazsa oda tek kişilik oluyor iki refakatçi kalıyor dedi sezaryan olursam gideceğim doktor da 1000 lira diyor bakalım
Sorma yırtılan totoş bizim bir de uzerine o kadar para veriyoruz madalya takmaları lazımahahahah bebişler bile farklı fiyata dünyaya geliyor :)) çok güldüm yaaaaa
Normale 2500 diyen de var ya. Benim baska sansım yokki özel devlet arastirma başka yok :-/
ahahahah bebişler bile farklı fiyata dünyaya geliyor :)) çok güldüm yaaaaa
Bizim de 10 dk mesafemiz bi avazda oradayız :) araştırmaya gitsen saglam gidip hasta cıkarsın devlet hastanesi pis baya hemdedevlet istemiyo eşim acıbadem hastanesi var oda tam teşekküllü oda yakın bize ama iki kat fıyat istiyo diğer özellerde uzak bize bende buna gidicem mecbur 10 dkka hastaneyle aram aileler için ıyı olur dedi eşim
Bizim de 10 dk mesafemiz bi avazda oradayız :) araştırmaya gitsen saglam gidip hasta cıkarsın devlet hastanesi pis baya hemderiske atamam cocugumu
Ne fark eder tabi emin ol kendi dogursa gitmez bir de esini yanına sokmuyorlar devlette ben onda alırım cesareti onu gectim ya hemen gelemedi kimse yanıma cok zor olur benim için bir de kac kere dogum yapcazevet ya gecende gittim görümcemle beraber onun için onun eşide ıllakı devlet dıyo he devlet he özel ne farkeder aslında cok şey farkedıyor inadına göndermıyo işte orda cok sıra beklıyorsun bide ya
adet baya var çünkü yumurtlama günüme 2-3 gün var işte.ne olsun bende durumlar doktora gitmeyi klomen duphaston kullanmayı ben bıraktım mayıs ayında.tüp bebek görüşmesine gidip fiyat aldım en ucuzu 7000 tl. dediler özelde.devlet zaten yaşımdan dolayı karşılamıyor masraflarımın hiçbirini.bende mevlama havale ettim her işimde olduğu gibi :) kendi haline bıraktım tatlımYa ablam sende durumlar nasil ? Adete daha varmi ?
altın ne kelime mücevherleriniz onlar sizin hey gidi heyyyy :)aynen altın doğuruyoruz sanki
aynen öyle dedim kendi içimden 1 saat izin alsammı diye stres yaptım ama baktım patron kendi keyfinde çıktım gezdik iyi oldu ablagördüm sahilde fotonuzu ohhh iyi yapmışsın ayrıca gittiği yere kadar boşver herşeyi kendine stres etme.
Normale 2500 diyen de var ya. Benim baska sansım yokki özel devlet arastirma başka yok :-/
Benim yerime mi dogurcakmis o zaman iyiKız biz benm doktora sorduk da kafayı yemişti galiba 4000 lerden bahsediyodu dalga geçer gibiahanda böyle kalmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?