- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.281
Iyi olmaya çalışıyorum canm bende. Öyle uzanıyorum napim..
Su an uzerimdekiler batıyor resmencanım sıkılıyoooo uyku gelmiyooooo off nasıl geçicek bu günler böyle
Eve gideyim esyalari yerlestireyim asil heyecan o zaman baslayacak bende :)Bizde bile heyecan var canım çok sukur az kaldı yegenimizi görmeye
Su an uzerimdekiler batıyor resmen
Can sıkıntı iste uğraş bulmak lazım
Ben de buralardayim tv de zaman geciriyoz nolsunBuralarda :) sen peki?
Aynen bi de guzel film olsa bari hür kan...rambo yaslanmis bastonunu hazirlicak hala filmlerini izliyozTv karşısında :)
Eve gideyim esyalari yerlestireyim asil heyecan o zaman baslayacak bende :)
Eneeem nolmus kiz bizim hamislere yaniyolllaaabana daral geliyor yaaa
Aynen bi de guzel film olsa bari hür kan...rambo yaslanmis bastonunu hazirlicak hala filmlerini izliyoz
Ayy mac cekemez kafam zaten kac saattir tabanca tufek sesi dar dar dar!...Bizde maç izliyoruz çok heyecanlı
bu saatler geliyor bana 1.5-2 ye kadar batıyor herşey deliriciiiimmmbana daral geliyor yaaa
Ben de buralardayim tv de zaman geciriyoz nolsun
Kiz napcaaz adetliyim uzaktan opucuk atar ancaBi selam verdin kaçtın seni seniii naptınız itiraf et
Hem de ne heyecan . ilk göz agrimiz odasının fotolarini bekliyoruz yerleştirdikten sonra
Evet canm aynen. Hayat çok tuhaflaştı nedendir bilmiyorum eski tat tuz kalmadı sanki. Büyükler nerde o eski bayramlar deyince gülerdim ne var ki yaa ne güzel işte derdim hep. Çocuktum çünkü bana güzel geldiği için o günler onlar öyle deyince anlam veremezdim. Çok büyümedim çok yaşlanmadım ama yinede şimdi anlıyorum herşeyi. O zamanlar tek derdim okula gitmek sınava girmek ve top oynamaktı. Sorunlar yoktu hayat daha yaşanılırdı. Ama şimdi öyle değil. Hep kalp kırıklığı hayal kırıklığı huzursuzluk ve mutsuzluk var. İnsanlar kötü hemde çok kötü. Anlayış yok kimsede kendim de dahilim bazen buna. Bilmiyorum yaa yaralıyım çok aslında ...
Kiz napcaaz adetliyim uzaktan opucuk atar anca
Eneeem nolmus kiz bizim hamislere yaniyolllaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?