- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.321
Araştır yaw yarın birgün dolanmadan girer alırsın ay o dolanmak sıcaksa eger hava bir de pişik olursanMerakla bekliyoruz bizde bugün ebebek e girdik uygun zibinlar vardı . bebek yok ama fiyat araştırması var
Tahmin edebiliyorum kuzum at kendini balkona neyin?
Arkadaşım Nisan sonu dogum yaptı fosur fosur uyuyordu sıcaktan sanırım ama fena sinir basıyor oturdum işler güçler izliyorum
Kuzum yatmadan ilik hatta soguk dus al?fayda etmiyomu o da uyku getiriyo?vantilayor evet carpar aman ha!..sürekli vantilatör calışıyor canım arada kapatıyorum olmuyor tekrar acıyorum hele gece yatağa gittiğimde acamıyoruz uyuyup kalırsak çarpar dıye cam acıyorum ama fayda etmıyor sonra dön sağa sola uyuyamıyorum bu seferde uykusuzluk ele geçiriyor
İnsallah kuzum ya yazın yorucuymus gercektenAhh canlarim yaa sabredin az kaldi insallah...
Aynı işte bende öyle düşünüyorum hep. Olanlara bakıyorum niye bu halde yiz ne gerek vardı diyorum bi adım atmak bu kadar zor mu yarına çıkacağımızın garantisi varmı? Böyle olmamalıydı. Kafam çok karışık ne istediğimi bile bilmiyorum. Boşanma kelimesi mıh gibi beynime düşüyo bazen. Zoruma giden şeyleri sindiremiyorum artk. Çok değiştim kendimi tanıyamıyorum ne olacak diye böyle diye düşüne düşüne sıyırmak üzereyim. Allahım yardım etsin
Aslında uykum var ama uyuyamam ki daha da yorulmam lazımbende takılıyorum öyle işte kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Canim bebk yaz dogsaydi o yavrucuk daha da sknti cekicekti sicaktan onlarin yerine siz sicakliyosunuz oyle dusun...yavrum hep boynunun alti kizaracakti..İnsallah kuzum ya yazın yorucuymus gercekten
Kuzum yatmadan ilik hatta soguk dus al?fayda etmiyomu o da uyku getiriyo?vantilayor evet carpar aman ha!..
Aslında uykum var ama uyuyamam ki daha da yorulmam lazım
Yavrum ya niye agliyon seen?noldu?bosver aglama gulek birazz:)))bak benim ayarlamalri dinle bi dahaki ay catlatma ignesi olucam ya insallah simdien esimin isten gelis yemek yeme dinlenme saatlerini ayarlayip igneyi o saate gore yapicam hele bahhh
Yatmadan once al canim hemen yataga girince sicakla etkisi butunlesiyo sonra uykun geliyo bi de sut ictimmi yada yogurt o zaman biraz olsun rahatliyosun1 saat öncesi aldım inanırmısın şimdiye kadar iyidim tekrar başlıyor etkisi 1 saat sadece
Senin yine iyi bende dogum icin hastane arastirmalari var simdiden:)))
Ne bosanmasi noluyo canim?konusuldu da benim mi haberim yok
O nedemek kizz yanimda olsan kollarini cimdirirdim ne demek kustum kaderime...bunlar birer imtihan...sen zannediyomusun ki hepimiz gulluk gulistanligiz daha bu sabah esim kirgin gitti ise bnde oglen acma yaptim is yerine goturdum bi bakistik hersey gecti...bunlar hepmize seytanin vesvesesi...Allaha teslim ol dua et...cumlemiz icin aaralanacak kapi var muhakkak!...nazar degmistir size bol bol oku!..Allahım kalbinden geçen güzel dilekleri yaşatsın sana inşaallah bu tedavi ayı senin ayın olsun. Kaderime küstüm ben artk..
Aynı işte bende öyle düşünüyorum hep. Olanlara bakıyorum niye bu halde yiz ne gerek vardı diyorum bi adım atmak bu kadar zor mu yarına çıkacağımızın garantisi varmı? Böyle olmamalıydı. Kafam çok karışık ne istediğimi bile bilmiyorum. Boşanma kelimesi mıh gibi beynime düşüyo bazen. Zoruma giden şeyleri sindiremiyorum artk. Çok değiştim kendimi tanıyamıyorum ne olacak diye böyle diye düşüne düşüne sıyırmak üzereyim. Allahım yardım etsin
Izin verme kimseyi karistirma ozeline kapiyi kapattin mi herkes 3.sahis....onlari birak bi kenara askini dusun kuzum...Yok canm konuşmadık anlatmadım bişey. En sonunda yuvamı yıkacaklar o olacak.
kızzz ne boşanması ne diyon sen
Araştır yaw yarın birgün dolanmadan girer alırsın ay o dolanmak sıcaksa eger hava bir de pişik olursan
Kiz ignelere de bakiyom ovitrelle ince kucuk bisey ama pregnly kalin massallah gozum korktu bizimki guluyo igne vurulurken bakcam sana diyo tobe tobe ben aci cekince mutlu mu oluyo ne?Sen iğneyi duyunca aştin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?