Gebe kalamayanlar buraya.....

Tahmin edebiliyorum kuzum at kendini balkona neyin?

sürekli vantilatör calışıyor canım arada kapatıyorum olmuyor tekrar acıyorum hele gece yatağa gittiğimde acamıyoruz uyuyup kalırsak çarpar dıye cam acıyorum ama fayda etmıyor sonra dön sağa sola uyuyamıyorum bu seferde uykusuzluk ele geçiriyor

Kuzum yatmadan ilik hatta soguk dus al?fayda etmiyomu o da uyku getiriyo?vantilayor evet carpar aman ha!..

kızzz ne boşanması ne diyon sen

Yavrum ya niye agliyon seen?noldu?bosver aglama gulek birazz:)))bak benim ayarlamalri dinle bi dahaki ay catlatma ignesi olucam ya insallah simdien esimin isten gelis yemek yeme dinlenme saatlerini ayarlayip igneyi o saate gore yapicam hele bahhh

Allahım kalbinden geçen güzel dilekleri yaşatsın sana inşaallah bu tedavi ayı senin ayın olsun. Kaderime küstüm ben artk..

Allahım kalbinden geçen güzel dilekleri yaşatsın sana inşaallah bu tedavi ayı senin ayın olsun. Kaderime küstüm ben artk..
O nedemek kizz yanimda olsan kollarini cimdirirdim ne demek kustum kaderime...bunlar birer imtihan...sen zannediyomusun ki hepimiz gulluk gulistanligiz daha bu sabah esim kirgin gitti ise bnde oglen acma yaptim is yerine goturdum bi bakistik hersey gecti...bunlar hepmize seytanin vesvesesi...Allaha teslim ol dua et...cumlemiz icin aaralanacak kapi var muhakkak!...nazar degmistir size bol bol oku!..

Ben 3. Şahıslar kaynaklı diye dusunmustum bu hali ama boşanma lafı geçtiğine gore esin kaynaklı . anlat istersen hem yardımcı olmaya çalışırız olamasakta dinleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…