- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.301
Seni varya cadiiii sen napiyon sen anlatbiliyodum da espürük yapayım didim yinede
Kiz napcaaz adetliyim uzaktan opucuk atar anca
bu saatler geliyor bana 1.5-2 ye kadar batıyor herşey deliriciiiimmm
Kiz bende oyle adetliyim sicak basiyo kimseyi yanastrimiyom yanima esim elimi tutuyo da uzak dur hele diye atarlaniyom adama o da diyo sen bugunlerde hic cekilmiyonhemde nasıl ayy anlatılmıyor bile
Ayy mac cekemez kafam zaten kac saattir tabanca tufek sesi dar dar dar!...
Adet siniri arti sicaklar...aman amaan...uzak ol...seviyorum bu aralar uzaktan sevmek asklarin en guzeli:)))))beklesin azicikkHem adetli olsan nolcak başka yöntemleri de var bu işin uzak durma yani seviyosan aç konul bence
Kiz bende oyle adetliyim sicak basiyo kimseyi yanastrimiyom yanima esim elimi tutuyo da uzak dur hele diye atarlaniyom adama o da diyo sen bugunlerde hic cekilmiyon
Hadi yaaa!...ohhh mis valla hatuna bakk!..Beyim izlerken bende sariyorum maça . yarın emirganda olacağız biz yine
Ay paylasmam mi teyzesi :) gerci benim yatagi hemen sermem ama serdimmi hemen paylasirim ilk dolabinin resimlerini koyarım artık :)
Tahmin edebiliyorum kuzum at kendini balkona neyin?düşün artık onun 2 katı nerdeyse sinir stres ateş :)
Hadi yaaa!...ohhh mis valla hatuna bakk!..
Yavrum ya niye agliyon seen?noldu?bosver aglama gulek birazz:)))bak benim ayarlamalri dinle bi dahaki ay catlatma ignesi olucam ya insallah simdien esimin isten gelis yemek yeme dinlenme saatlerini ayarlayip igneyi o saate gore yapicam hele bahhhBen nasılım biliyomusunuz? Şuan sanki siz karşımdaymışsınız da elinizi tutup bir bir dertlerimi döküyomuş gibiyim. Rahatlmaya çok ihtiyacım var ağladım sustum ama şimdi dokunsanız hiç susmayacak gibiyim. İşte tamda böyleyim şuan...
Arkadaşım Nisan sonu dogum yaptı fosur fosur uyuyordu sıcaktan sanırım ama fena sinir basıyor oturdum işler güçler izliyorumkız tamda denk geldi valla sıcaklara hamileliğimiz yoksa tamda bu haftalarda böyle mi oluyor acaba
O da hakli insanlar arasindan cikmak gerek!...iyi eglenceler kuzummm...Beyim izinli bacım adam ormanlara inmek istiyor
Senin yine iyi bende dogum icin hastane arastirmalari var simdiden:)))Merakla bekliyoruz bizde bugün ebebek e girdik uygun zibinlar vardı . bebek yok ama fiyat araştırması var
Çok haklı cooook haklıdüşün artık onun 2 katı nerdeyse sinir stres ateş :)
Ahh canlarim yaa sabredin az kaldi insallah...Çok haklı cooook haklı
O kadar belli ki yazdıklarından . ne güzeldi çocuk olmak o zaman da hep buyumeyi isterdik ogretmenimle konuşurken okul günlerini özlüyorum demiştim o da ileri de bugununu özlersin derdi gerçekten de öyle. Bazen diyorum ne kadar saçma yaşananlar su 3 günlük dünya da . insanlar neden üzer birbiri ni diye. Öle işte ve kuzum
Ne bosanmasi noluyo canim?konusuldu da benim mi haberim yokAynı işte bende öyle düşünüyorum hep. Olanlara bakıyorum niye bu halde yiz ne gerek vardı diyorum bi adım atmak bu kadar zor mu yarına çıkacağımızın garantisi varmı? Böyle olmamalıydı. Kafam çok karışık ne istediğimi bile bilmiyorum. Boşanma kelimesi mıh gibi beynime düşüyo bazen. Zoruma giden şeyleri sindiremiyorum artk. Çok değiştim kendimi tanıyamıyorum ne olacak diye böyle diye düşüne düşüne sıyırmak üzereyim. Allahım yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?