Gebe kalamayanlar buraya.....

Ben nasılım biliyomusunuz? Şuan sanki siz karşımdaymışsınız da elinizi tutup bir bir dertlerimi döküyomuş gibiyim. Rahatlmaya çok ihtiyacım var ağladım sustum ama şimdi dokunsanız hiç susmayacak gibiyim. İşte tamda böyleyim şuan...

Yavrum ya niye agliyon seen?noldu?bosver aglama gulek birazz:)))bak benim ayarlamalri dinle bi dahaki ay catlatma ignesi olucam ya insallah simdien esimin isten gelis yemek yeme dinlenme saatlerini ayarlayip igneyi o saate gore yapicam hele bahhh

Aynı işte bende öyle düşünüyorum hep. Olanlara bakıyorum niye bu halde yiz ne gerek vardı diyorum bi adım atmak bu kadar zor mu yarına çıkacağımızın garantisi varmı? Böyle olmamalıydı. Kafam çok karışık ne istediğimi bile bilmiyorum. Boşanma kelimesi mıh gibi beynime düşüyo bazen. Zoruma giden şeyleri sindiremiyorum artk. Çok değiştim kendimi tanıyamıyorum ne olacak diye böyle diye düşüne düşüne sıyırmak üzereyim. Allahım yardım etsin

Ne bosanmasi noluyo canim?konusuldu da benim mi haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…