- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.681
Canim onun için doktor gerekli gördüğünde progestan veriyor zaten rahim duvari adet oncesi veya hamilelikte kalinlasiyor onemli olan bunlarin disinda kalin olmamasi inceliğin çözümü varkızlar rahim duvarı inceliği problemi olupta tedavi ile bu sorunu çözen oldumu , o kadar yazdım kimse cevap vermiyo
Tatlim o verilenlerden sonra durumu duzeliyo dimi yani su an bosa sknti yapiyo?@pembebasliklikiz tatlım yüksek ihtimal kasilma icin serumdan sonra magnezyum ve baska bir ilac var ondan verip fazla su icin de diyete baslatirlar stres yapma emi kuzum birsey olmayacak
Ay kiz mevlutte erkegin isi ne 50 60 tane kadin olacak belki mevludu okuyan erkek olur o da babam olucak zati insallaah...tek gelme al arkadasini basim ustuneee:)))yok paniklemek fena bi amacim yok
Ayyy o da benim davetlim olacak zaten yirim ya sizi
Ayyy o da benim davetlim olacak zaten yirim ya sizi
Oncekilerde hemen koyulastimi yoksa sonradan mi bu kadar koyu oldu...gorunuse gore yarin daha koyu olcak?ama oncekileri de degerlnedirmek lazim tabi
Severiiiim anlamindayirim derken
Oncekilerde hemen koyulastimi yoksa sonradan mi bu kadar koyu oldu...gorunuse gore yarin daha koyu olcak?ama oncekileri de degerlnedirmek lazim tabi
Severiiiim anlaminda
O zaman yarin daha koyulasir cano yarini degerlendir sonraki aksmi da...muhtemelen ertesi gun catlar...sen temkinli ol da...sonra gun asiri?son foto da ki en altta ki 2 3 dakikalık hali farkettiysen iki çizgi de tam koyu değil ama bekledikçe koyulaşıyor. öğlen ki de koyulaşmış ama ilk o da böyleydi
Kiiim bisey yapmayacam diyorum gel geeeel bana gel:))))ciftsariliyumurta ablam korur beni aksi bi durum olursa kendini benim için feda eder bende arkama bakmadan kaçarım
O zaman yarin daha koyulasir cano yarini degerlendir sonraki aksmi da...muhtemelen ertesi gun catlar...sen temkinli ol da...sonra gun asiri?
duzelir Allah'in izniyle erken kasilmalar magnezyum eklikliginden oluyor zaten e su fazlaligi icin de doktor birkaç seyi yasaklayip diyet verecek pasamiz pasa pasa yatmaya devam edecekTatlim o verilenlerden sonra durumu duzeliyo dimi yani su an bosa sknti yapiyo?
Kiiim bisey yapmayacam diyorum gel geeeel bana gel:))))
Yarin sabah ikinci idrarinla bi bak tam bi koyuluk varsa degerlendirirsin hala boyleyse aksami degerlendirirsin...sonraki sabah yada aksam tekrar degerlendirirsin ondan sonra gun asiri artik10. günden itibaren hepsine baktım silik vardı ama dünden sonra daha da belli oluyor çizgi. yarını değerlendirmem lazım o zaman ya da sabahı mı değerlendirsem
Iste moralini duzeltip onu bunu dinlememesi lazim...Rabbim yardimcisi olsun...yardimciniz olsun...bi an once saglikla zamaninda kucaginiza alin insallahduzelir Allah'in izniyle erken kasilmalar magnezyum eklikliginden oluyor zaten e su fazlaligi icin de doktor birkaç seyi yasaklayip diyet verecek pasamiz pasa pasa yatmaya devam edecekhe bir de birsey takmayacak annesi.
Yarin sabah ikinci idrarinla bi bak tam bi koyuluk varsa degerlendirirsin hala boyleyse aksami degerlendirirsin...sonraki sabah yada aksam tekrar degerlendirirsin ondan sonra gun asiri artik
Begendimmmateş seni çağırıyor
Hee o zaman oyle tabi de hani diyolar ya sabahi yakalamak daha iyi diye?bende igneden sonra skstrimayi dusunuyorum koseyesabah ikinci idrarda beyim yanımda olmuyoren iyisi yarın akşamı değerlendirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?