Gebe kalamayanlar buraya.....

Hee o zaman oyle tabi de hani diyolar ya sabahi yakalamak daha iyi diye?bende igneden sonra skstrimayi dusunuyorum koseye

ayy kuzum ben bu sabah işini de denedim ama kendim uykudan kalkamıyorum ki ama eşler için sabah daha iyiymiş dinlendikleri için sen çaktırmadan akşamdan yedir içir sabaha uyandır . ben tekrar keçiboynuzuna başlayacağım bi ara uyguladık sonra bıraktık

Yooo igne olunca ben alarmi bile kurarim:)bende baslatacam keciboynuzuna ilacini da almiyo ona da baslatiiim...

Evet sende baslat insallah faydasi olur...ahhh Allahim mubarek cuma gecesi insallah verir mucizeyi...

Yooo igne olunca ben alarmi bile kurarim:)bende baslatacam keciboynuzuna ilacini da almiyo ona da baslatiiim...

bizim evicap bu ay son . ben yokken hiç içmemiş gelmiş uyumuş.. sen bana bakma sen alarmını kur kötü örneğim ben keçiboynuzu yoğurtla iyi gidiyor gerçi eczaneden aldığımız tadı çok güzel bende ara da yiyorum

Ay canim ya benim de kafami karstiryo hic almiyo ilacini...tekrar baslatsam kim bilir etkisini ne zaman gosterir?ben yemiyorum ona dihiyorum pekmezi:)))

Ay canim ya benim de kafami karstiryo hic almiyo ilacini...tekrar baslatsam kim bilir etkisini ne zaman gosterir?ben yemiyorum ona dihiyorum pekmezi:)))

sende ye kan yapar enerji yapar bize 6 ay kullansın dediydi ilacı doktor son gittiğim testi tekrarlamaya gerek yok dediydi 6 oldu tekrar yaptırsak mı ki testi

sende ye kan yapar enerji yapar bize 6 ay kullansın dediydi ilacı doktor son gittiğim testi tekrarlamaya gerek yok dediydi 6 oldu tekrar yaptırsak mı ki testi
Ne guzel senin beyin kullanmis bizimki kullanmiyoama yine baslatcam...tekrarlayin kuzum bizimde zamanimiz geldi ama ikna zorr!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…