- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.701
Hee o zaman oyle tabi de hani diyolar ya sabahi yakalamak daha iyi diye?bende igneden sonra skstrimayi dusunuyorum koseye
Yooo igne olunca ben alarmi bile kurarim:)bende baslatacam keciboynuzuna ilacini da almiyo ona da baslatiiim...ayy kuzum ben bu sabah işini de denedim ama kendim uykudan kalkamıyorum kiama eşler için sabah daha iyiymiş dinlendikleri için sen çaktırmadan akşamdan yedir içir sabaha uyandır . ben tekrar keçiboynuzuna başlayacağım bi ara uyguladık sonra bıraktık
Evet sende baslat insallah faydasi olur...ahhh Allahim mubarek cuma gecesi insallah verir mucizeyi...ayy kuzum ben bu sabah işini de denedim ama kendim uykudan kalkamıyorum kiama eşler için sabah daha iyiymiş dinlendikleri için sen çaktırmadan akşamdan yedir içir sabaha uyandır . ben tekrar keçiboynuzuna başlayacağım bi ara uyguladık sonra bıraktık
Yooo igne olunca ben alarmi bile kurarim:)bende baslatacam keciboynuzuna ilacini da almiyo ona da baslatiiim...
Evet sende baslat insallah faydasi olur...ahhh Allahim mubarek cuma gecesi insallah verir mucizeyi...
Ay canim ya benim de kafami karstiryo hic almiyo ilacini...tekrar baslatsam kim bilir etkisini ne zaman gosterir?ben yemiyorum ona dihiyorum pekmezi:)))bizim evicap bu ay son . ben yokken hiç içmemiş gelmiş uyumuş.. sen bana bakma sen alarmını kur kötü örneğim benkeçiboynuzu yoğurtla iyi gidiyor gerçi eczaneden aldığımız tadı çok güzel bende ara da yiyorum
Ay canim ya benim de kafami karstiryo hic almiyo ilacini...tekrar baslatsam kim bilir etkisini ne zaman gosterir?ben yemiyorum ona dihiyorum pekmezi:)))
Ne guzel senin beyin kullanmis bizimki kullanmiyosende ye kan yapar enerji yaparbize 6 ay kullansın dediydi ilacı doktor son gittiğim testi tekrarlamaya gerek yok dediydi 6 oldu tekrar yaptırsak mı ki testi
Ne guzel senin beyin kullanmis bizimki kullanmiyoama yine baslatcam...tekrarlayin kuzum bizimde zamanimiz geldi ama ikna zorr!...
Evet canim haklisin bu aksam baslatayim en iyisi...erkenden...kız bu konu da ben biraz mız mızım ama eşim sağolsun öyle değildir.. sen üzerine düş canım söylemezsem eşimde unutuyor kullanmıyor .
He 51den beri sayacaklar aldığın kiloyu tabı ama verirken ne güzel direk - 3le baslayacaksın
Benim de öyle cok birsey istemiyorum hem az kaldı hem kalabalık esya sevmiyorum
Derde gelne yani 51 şimdi 59um 8 kilo mu aldım beeeeeeeeennnnnnnnn
Kizlar Merhaba nasılsınız ben hastanedeyim yatıyorum bebegimin suyu fazlaymis nst de sancim cikti. Erken doğum riskim var lütfen bana dua edin
Burada kardeşimin evde esimin tişörtleri dururken :))aynen ya bşir sürü alıpta ne olcak sanki
Derde gel
Burada kardeşimin evde esimin tişörtleri dururken :))
Ama verirken yine 6 kilo vereceksin canım :) bende 3 kilo alsam 17kuzum ya ben ne güzel 6 kilo dıyordum düştüğüm kıloyu eklemıyordum tüh ya neyse artık 2 ay var daha 2+2 alsam 12 kıloyla gıderım
Evde giyiyorum canım dışarda degil :) zaten cok terliyorum dayanmıyor hiçablamı görmüyorum zaten evine gittiğimde yok ama eşiminkileri giyemem ya erkek tşörtü diye :)
Ama verirken yine 6 kilo vereceksin canım :) bende 3 kilo alsam 17piiiii......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?