Gebe kalamayanlar buraya.....

Kizlar Merhaba nasılsınız ben hastanedeyim yatıyorum bebegimin suyu fazlaymis nst de sancim cikti. Erken doğum riskim var lütfen bana dua edin
Cok iyi dinlenmen lazim canim, bendede ilk hamileligimde 32. Hafta erken dogum olabilir dedi ama stresden uzak ve yormican kendini ... Allah yardimcin olsun

Kizlar Merhaba nasılsınız ben hastanedeyim yatıyorum bebegimin suyu fazlaymis nst de sancim cikti. Erken doğum riskim var lütfen bana dua edin
Gecmis olsun canimm banada tubammm haber etti duydugumdan beri dua ediyorumm.suan sabah okuyorum ne olduki aksam canim yaaa

Gecmis olsun canimm banada tubammm haber etti duydugumdan beri dua ediyorumm.suan sabah okuyorum ne olduki aksam canim yaaa
Canim cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Simdi doktor geldi muayene etti nst bu sabahki daha iyi cikmis dedi. Sekerimi takip ediyorlar, yine nst ye girecem. Renkli usg ye girecem bakalm insallah hersey normal olur canim bekliyorm oyle bende

Canim cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Simdi doktor geldi muayene etti nst bu sabahki daha iyi cikmis dedi. Sekerimi takip ediyorlar, yine nst ye girecem. Renkli usg ye girecem bakalm insallah hersey normal olur canim bekliyorm oyle bende
Canim gecmis olsun.. İnsallah bi sorun cikmz da icin rahatlar biraz rabbim bebeginide senide korusun

aman maşaallah diyelim bu velet doğmadan seni böyle uğraştırdı doğduğunda rahat ettirse bari seni :) ben 11 aylık 5,100 gr. doğmuşum ona göre ipeğimm ikinizde sağlıkla sıhhatle olunda rabbim bilir zamanını tatlım

@mdk35 canim yazamadim sanada kusura bakma biliyosun bizde hastanelrdeydik canimm oncelikle sana sunu diyeyim cok uzuldum hep diyodum ne kaynanalr var gelinlerine kizlari gibi davraniyolar ama suda bi gercekki su EL lafi varya gercekttn o sogukluk bi baska ben kaynanamla hala konusmuyorum dusun ki bana bebegini sen oldurdun dedi Allah a havele ettim bu dunyanin oteki tarafida var sende oyle yap diyorum ya el iste kimse seni kendi annen gbi sevmez sevemez.. He belki bu zamana kadar muhtacim diye sesini cikarmamis olabilr demekki o da kizindan destek gordu biraz ondan havalandi. Uzme tatli canini eslerde boyle arada kaliyo bizim neler oldu esim aylarca annesiyle konusmadi bela okudu kaynanam banada esim bela okuma diye uzerine yurudu daha neler nelr adam bundan sonra annem yok benim dedi bende uzuldum tabi sonucta annesi kaynanama degil esime uzuldum kimse annesiyle kus kalmk istemez biri annesi biri esi cok zor bi surecten geciyosun rabbim yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum Allah islah etsin boylelerini bak ben onceki hamileligimde 5ay kustum yatak dosek yattim kaynanama hemsire mutfaga girmeycek bu dedi hic sesi cikmadi asadan gelipte bana bi kap yemek yapivermedi simdi gorumcemde burda istanbuldan geldi kurbana kadar anasinda kalcak ida hamile midesi bulaniyoms halsizmis hemn kizina iyimisin aksam doktora getirelimmi diyo kizini dun hastanye yatirmislar o bekliyo beni bikere beklememistir annem bekledi hep Allah razi olsun o yuzden diyorum el demek boyle demk iste bosver uzulme rabbim annelerimizi basimizdan eksik etmesin

Son düzenleme:
aminn güzelim benim senin bebiş nasıl iyi mi tekme atıyomu annesine
Atiyo abla mansallahi var :) ama cok korkuyo ya bana cekmis demin araba gecti kornaya basti nasil sicradi varya :) dun aksamda kardesim sesli bisey dedi oyke bi tekme atmaya basladiki korktu sese tepki veriyo hele esimin sesini duyunca varya gormen lazim karnim ordan oraya gidiyo gecen mutfakta yemek hazirliyorum cama ciktim esimin servis sesini duydm heh dedim geliyi tekrar tezgaha gectm cikacak yerinden geliyo dedim ya tezgaha vuruyo karnim babasi gwlince sesini duydukca yemek yedirmedi bana vurmaktan sen nasilsin ablacim

aminnnn yarabbi bizi kalbimize koyduğumuz sevdiklerimizle imtihan etme imtihanlarımızı kolay eyle yarabbim cümlemizin

Canim cok sagol insallah sorun cikarmaz daha fazla bebegim..

ayyy kuzuya bak yaaa neler yapıyormuş öyle maşaallah ona.ne yapayım güzelim şükürler olsun iyiyim.internet olayını çözdük sonunda eve ttnet bağlandı ama akşam giremedim.erkek kardeşimin eşi ve 9 yaşındaki kızları bizde onlara yemek yaptım söylemesi ayıp (canınız çekerse söyleyin sizede yaparım) ağlayan kek yaptım seviyor ufaklık diye hem kıyamıyorum dışardan yemesin böyle şeyleri diye.işten geldikten sonra gayet yorucu oluyor düşün balkonda oturup telefonu elime alıp kızlara bakamadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…