Gebe kalamayanlar buraya.....

Olur valla yorucu yine mansallahin var bak yapmisin kekini falanda :) benim zaten yapacak halim olmuyo acikcasi yemesemde yeridir yani dikkat etmem lazm 90la hamile kaldm 2kilo falan verdim hatta 86ciktigim bile oldu ama genel olarak 88dim bu zamana kadr malesef bu ay 2kilo almism aman napam abla bebegim iyi olsunda bende daha annemdeyim esim yarin almaya gelcek iste iyicede alistim donesimde yok

kız dönesim yok olurmu tamam anneciğini yalnız bırakmak istemiyorsun ama olmaz öyle eşin var evin var eşinde işe gidip geliyor zaten durumlara oda üzgün senin ve bebişininde üzüldüğünü biliyor.birazda onun yanında evinde dur içi rahat etsin adamın

günaydın hatunnnn ne yapıyorsun :)
Ayyy ne yapiyim bir kac gündür icimde birseyler patlıyor gibiydi ama az once elimi koydum bildigin kipirdadi bebeğim ayyyyy aşık oldum yaaa ağladım ikimizin parçası artık ben burdayim dedi oyyyy benim gül yüzlü kuzumaaaa

O zaten kac gundur her aksam almaya gelem mi diyo bende dedim olmaz ben cumartesi doncem hem o gun alisveris yapip doneriz dedim abla tamm esimide cok ozluyorum devmli arayp konusuyoruz ama burayada alisinca oraya gidince bi tuhaf oluyorum heleki gittigimde kaynanamin sesini falan duyunca hep geliyolar. Esimede uzuluyorum adam kahvaltisini yemegini kendi hazirlamak zorunda kaliyo ama buraya alisincada hic evlenmemism gibi oluyo zorlaniyorum gittigimde.

o yüzden dedim zaten evli olduğunu unutma bir kocan ve evin var diye :)

Evet abla mevlutle ilgili ilginç fikri varmış merak ettim ama tek gidemem can guvencem yok
yaaa korkma yarenimmm kuran okutulan evde napacak en fazla ya sure okutturur ya ilahi ya bulaşık yıkattırır yada pilav ayran dağıttırır :) eh bizde bunları seve seve yaparız zaten inşaallah :)

Amin canm allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun rabbim sabır versin sana annene. Ben hâlâ daha bu hale nasıl geldik diye şoktayım niye böyle oldu anlamadım. Zaten artk istesem de atamam içimden o söylediklerini çünkü bana göre bugüne kadar içinde ne biriktirdiyse döktü ortaya. Eşim de diyo bugüne kadar böyle bişey oldu mu olmadı nolur biraz bu gözle baksan affetsen gibilerinden şeyler söyledi bende dedim unutamıyorum dediklerini içimden gelmiyo malesef. İstiyorum belki ama yüzünü bile görmek istemiyorum aslında. Bi daha aynı sofraya dahi oturamam dedim. Benm için düşündüklerini ve söylediklerini duyduktan sonra hiçbişey olmamış gibi muhatap olamam. Birden bire herşey tersine döndü. İşte bu neden biliyomusun eşimle hep arama girmesinden oldu kaç kez uyardık eşimle karışma bize diye. Bende öyle düşünüyorum canm EL olduğumuzu belli ediyolar bi yerde kendi kızı demediğini bırakmadı onu her defasında affediyo ama ben bişey dediğimde günlerce küserdi konuşmazdı eşime de derdi ki mdk benle konuşmuyo küs bana diye. Annemdeyim zaten ben 2 gündür. Bakalım babam konuşcak eşimle olmazsa boşancam çünkü sadece bu mevzu değil eşimle de olan şeyler var ayrıyetten. Zaten üzüldüğüm de bu zaten gerisi değil ki...

Son düzenleme:

Canım KV mevzusunu geçtim de esinle hakkinizda da hayırlısı neyse o olsun . yaşadıklarını sen bilirsin nihayetinde ama iyi dusun olur mu ?

çok üzüldüm ne desem boş farkındaysan yorum dahi yapamıyorum.hep içimden herşeyin yoluna girmesi için senin için dua ediyorum elimden başka şey gelmiyor.çünkü sevgiyi aşkı iyiyi kötüyü eşler kendileri yaşıyor ve yaşayan kendi sabrına merhametine kadar dayanabiliyor.bizim için sen önemlisin sen iyi ol başka şey bizi ilgilendirmez yuvanın yıkılmasına bu kadar sevgi emeğin gitmesine üzülürüm istemem yuvanın yıkılmasını ama bu bir işkenceye dönüşmüşse bütün yollar denenmiş hadler sınırını aşmış kalp birşeyleri affetmiyorsa bu senin kararın elbette.anlaşılan o ki eşin kendisine çeki düzen vermeden ve evi ayırmadan bazı durumların iyileşmesi söz konusu değil sanki anladığım bu.rabbim senin ve yuvan hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah güzelim bu mübarek Cuma gününde yüreği katı olup bir yuvayı yıkmak üzere olanlarında yüreğine merhamet versin inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…