- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #93.761
Olur valla yorucu yine mansallahin var bak yapmisin kekini falanda :)ayyy kuzuya bak yaaa neler yapıyormuş öyle maşaallah ona.ne yapayım güzelim şükürler olsun iyiyim.internet olayını çözdük sonunda eve ttnet bağlandı ama akşam giremedim.erkek kardeşimin eşi ve 9 yaşındaki kızları bizde onlara yemek yaptım söylemesi ayıp (canınız çekerse söyleyin sizede yaparım) ağlayan kek yaptım seviyor ufaklık diye hem kıyamıyorum dışardan yemesin böyle şeyleri diye.işten geldikten sonra gayet yorucu oluyor düşün balkonda oturup telefonu elime alıp kızlara bakamadım yani.
kız dönesim yok olurmu tamam anneciğini yalnız bırakmak istemiyorsun ama olmaz öyle eşin var evin var eşinde işe gidip geliyor zaten durumlara oda üzgün senin ve bebişininde üzüldüğünü biliyor.birazda onun yanında evinde dur içi rahat etsin adamınOlur valla yorucu yine mansallahin var bak yapmisin kekini falanda :)benim zaten yapacak halim olmuyo acikcasi yemesemde yeridir yani dikkat etmem lazm 90la hamile kaldm 2kilo falan verdim hatta 86ciktigim bile oldu ama genel olarak 88dim bu zamana kadr malesef bu ay 2kilo almism aman napam abla bebegim iyi olsunda bende daha annemdeyim esim yarin almaya gelcek iste iyicede alistim donesimde yok
Ayyy ne yapiyim bir kac gündür icimde birseyler patlıyor gibiydi ama az once elimi koydum bildigin kipirdadi bebeğimgünaydın hatunnnn ne yapıyorsun :)
O zaten kac gundur her aksam almaya gelem mi diyo bende dedim olmaz ben cumartesi doncem hem o gun alisveris yapip doneriz dedim abla tamm esimide cok ozluyorum devmli arayp konusuyoruz ama burayada alisinca oraya gidince bi tuhaf oluyorum heleki gittigimde kaynanamin sesini falan duyunca hep geliyolar. Esimede uzuluyorum adam kahvaltisini yemegini kendi hazirlamak zorunda kaliyo ama buraya alisincada hic evlenmemism gibi oluyo zorlaniyorum gittigimde.kız dönesim yok olurmu tamam anneciğini yalnız bırakmak istemiyorsun ama olmaz öyle eşin var evin var eşinde işe gidip geliyor zaten durumlara oda üzgün senin ve bebişininde üzüldüğünü biliyor.birazda onun yanında evinde dur içi rahat etsin adamın
hoşgeldin tubammm seninde cuman mübarek olsun :)Hayirli sabahlaar canolaaaaar hayirli cumalar yuruduuuuum geldim
sanada canım benim bu arada nereye gidiyoruz beraber tubişe bebek mevlüdünemi :) korkma kızz ben varım yanında :)
O zaten kac gundur her aksam almaya gelem mi diyo bende dedim olmaz ben cumartesi doncem hem o gun alisveris yapip doneriz dedim abla tamm esimide cok ozluyorum devmli arayp konusuyoruz ama burayada alisinca oraya gidince bi tuhaf oluyorum heleki gittigimde kaynanamin sesini falan duyunca hep geliyolar. Esimede uzuluyorum adam kahvaltisini yemegini kendi hazirlamak zorunda kaliyo ama buraya alisincada hic evlenmemism gibi oluyo zorlaniyorum gittigimde.
sanada canım benim bu arada nereye gidiyoruz beraber tubişe bebek mevlüdünemi :) korkma kızz ben varım yanında :)
yaaa korkma yarenimmm kuran okutulan evde napacak en fazla ya sure okutturur ya ilahi ya bulaşık yıkattırır yada pilav ayran dağıttırır :) eh bizde bunları seve seve yaparız zaten inşaallah :)Evet abla mevlutle ilgili ilginç fikri varmış merak ettim ama tek gidemem can guvencem yok
yaaa korkma yarenimmm kuran okutulan evde napacak en fazla ya sure okutturur ya ilahi ya bulaşık yıkattırır yada pilav ayran dağıttırır :) eh bizde bunları seve seve yaparız zaten inşaallah :)
tövbe tövbe :)) ne yanlış yaptın kıza ben neyi kaçırdım he söyle :))Abla belki onun mevlut dediği benim helvami kavurmaktir
@mdk35 canim yazamadim sanada kusura bakma biliyosun bizde hastanelrdeydik canimm oncelikle sana sunu diyeyim cok uzuldum hep diyodum ne kaynanalr var gelinlerine kizlari gibi davraniyolar ama suda bi gercekki su EL lafi varya gercekttn o sogukluk bi baska ben kaynanamla hala konusmuyorum dusun ki bana bebegini sen oldurdun dedi Allah a havele ettim bu dunyanin oteki tarafida var sende oyle yap diyorum ya el iste kimse seni kendi annen gbi sevmez sevemez.. He belki bu zamana kadar muhtacim diye sesini cikarmamis olabilr demekki o da kizindan destek gordu biraz ondan havalandi. Uzme tatli canini eslerde boyle arada kaliyo bizim neler oldu esim aylarca annesiyle konusmadi bela okudu kaynanam banada esim bela okuma diye uzerine yurudu daha neler nelr adam bundan sonra annem yok benim dedi bende uzuldum tabi sonucta annesi kaynanama degil esime uzuldum kimse annesiyle kus kalmk istemez biri annesi biri esi cok zor bi surecten geciyosun rabbim yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum Allah islah etsin boylelerini bak ben onceki hamileligimde 5ay kustum yatak dosek yattim kaynanama hemsire mutfaga girmeycek bu dedi hic sesi cikmadi asadan gelipte bana bi kap yemek yapivermedi simdi gorumcemde burda istanbuldan geldi kurbana kadar anasinda kalcak ida hamile midesi bulaniyoms halsizmis hemn kizina iyimisin aksam doktora getirelimmi diyo kizini dun hastanye yatirmislar o bekliyo beni bikere beklememistir annem bekledi hep Allah razi olsun o yuzden diyorum el demek boyle demk iste bosver uzulme rabbim annelerimizi basimizdan eksik etmesin
tövbe tövbe :)) ne yanlış yaptın kıza ben neyi kaçırdım he söyle :))
Amin canm allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun rabbim sabır versin sana annene. Ben hâlâ daha bu hale nasıl geldik diye şoktayım niye böyle oldu anlamadım. Zaten artk istesem de atamam içimden o söylediklerini çünkü bana göre bugüne kadar içinde ne biriktirdiyse döktü ortaya. Eşim de diyo bugüne kadar böyle bişey oldu mu olmadı nolur biraz bu gözle baksan affetsen gibilerinden şeyler söyledi bende dedim unutamıyorum dediklerini içimden gelmiyo malesef. İstiyorum belki ama yüzünü bile görmek istemiyorum aslında. Bi daha aynı sofraya dahi oturamam dedim. Benm için düşündüklerini ve söylediklerini duyduktan sonra hiçbişey olmamış gibi muhatap olamam. Birden bire herşey tersine döndü. İşte bu neden biliyomusun eşimle hep arama girmesinden oldu kaç kez uyardık eşimle karışma bize diye. Bende öyle düşünüyorum canm EL olduğumuzu belli ediyolar bi yerde kendi kızı demediğini bırakmadı onu her defasında affediyo ama ben bişey dediğimde günlerce küserdi konuşmazdı eşime de derdi ki mdk benle konuşmuyo küs bana diye. Annemdeyim zaten ben 2 gündür. Bakalım babam konuşcak eşimle olmazsa boşancam çünkü sadece bu mevzu değil eşimle de olan şeyler var ayrıyetten. Zaten üzüldüğüm de bu zaten gerisi değil ki...
banada anlatın bakayım bana göre 13 ve 14.gün kırmızı sonra silikleşmiş ne demek şimdi bu :)
banada anlatın bakayım bana göre 13 ve 14.gün kırmızı sonra silikleşmiş ne demek şimdi bu :)
Amin canm allah razı olsun sizede çok geçmiş olsun rabbim sabır versin sana annene. Ben hâlâ daha bu hale nasıl geldik diye şoktayım niye böyle oldu anlamadım. Zaten artk istesem de atamam içimden o söylediklerini çünkü bana göre bugüne kadar içinde ne biriktirdiyse döktü ortaya. Eşim de diyo bugüne kadar böyle bişey oldu mu olmadı nolur biraz bu gözle baksan affetsen gibilerinden şeyler söyledi bende dedim unutamıyorum dediklerini içimden gelmiyo malesef. İstiyorum belki ama yüzünü bile görmek istemiyorum aslında. Bi daha aynı sofraya dahi oturamam dedim. Benm için düşündüklerini ve söylediklerini duyduktan sonra hiçbişey olmamış gibi muhatap olamam. Birden bire herşey tersine döndü. İşte bu neden biliyomusun eşimle hep arama girmesinden oldu kaç kez uyardık eşimle karışma bize diye. Bende öyle düşünüyorum canm EL olduğumuzu belli ediyolar bi yerde kendi kızı demediğini bırakmadı onu her defasında affediyo ama ben bişey dediğimde günlerce küserdi konuşmazdı eşime de derdi ki mdk benle konuşmuyo küs bana diye. Annemdeyim zaten ben 2 gündür. Bakalım babam konuşcak eşimle olmazsa boşancam çünkü sadece bu mevzu değil eşimle de olan şeyler var ayrıyetten. Zaten üzüldüğüm de bu zaten gerisi değil ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?